לא קשור לארה"ב, אלא לקנדה..

רוני ר

New member
לא קשור לארה"ב, אלא לקנדה..

אני מקוה שזה בסדר לשאול פה על הגירה לקנדה
מחפשת משרד עורכי דין יעיל ובעיקר מהימן, שמתעסק עם הגירה לקנדה. עדיף בארץ, אבל אפשר גם בקנדה. תודה מאוד מאוד עדי - אני מקוה שההודעה במסגרת "מה מותר" בפורום..ותודה בכל מקרה.

ההודעה בסדר גמור

רק שלי אין מושג ירוק לגבי קנדה... אז אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לך...

Taliy

New member
קנדה

בעניין עורכי דין אני פחות מתמצאת, אבל יש הודעה בידיעות של משרד שמתמחה בהגירה לקנדה, אני לא יודעת לעמוד על טיבו, הטלפון הוא 09-8331855 Barchichst . האם בדקת כבר את הניקוד שלך ? אם לא - כנסי לאתר ההגירה הקנדי (cic) ושם יש הסבר מצויין על הניקוד הקנדי, ואת כל הטפסים (לא מסובך בכלל) חוץ מזה יש פורום של ישראלים בקנדה באתר אחר עדי - אני מקווה שלא חרגתי מהמותר (פרסומת ...)

Taliy

New member
אם כך - המשך

בצד הימני של הפורום יש לינק לקישור שנקרא שאלות ותשובות על קנדה (או משהו כזה), שם ניתן למצוא מידע כללי, וגם קישור לאתר ההגירה. רוב חברי הפורום עברו תהליך דומה, חלקם עם עורך דין, חלקם בלי. אפרת המנהלת היא אזרחית ,אבל בטוח תוכל לעזור, נחמה וההיא משם הן ותיקות בקנדה. גבי רק עכשיו עבר לקנדה, ויש מספר אנשים שנמצאים ממש לפני המעבר (עוד כאן). אל תאכלי לוקשים ! תעשי את הניקוד לבד לבדוק אם את עוברת את הסף, אם לא תשקלי פעמיים אם לפנות לעוד, כי כנראה אין ממש סיכוי (אלא אם כן ...) תעשי חיפוש בתוך דפי הפורום בנושא הגירה, עורך דין, ותמצאי התכתבויות בנושא. לשם הבהרה מראש, ישנו סף חדש לניקוד והוא 80 ! בהצלחה , טלי

גבשבור

New member
יש משרד קנדי שמחפש אותך בחזרה

הוא מתמחה באישורי הגירה לקנדה הבעיה היא רק המחיר- 80000$ אם יש לך - מומלץ מפורסם בעיתון מעריב שבת

רוני ר

New member
תודה לכל העונים.

ראיתי את המודעה בעיתון ואני אנסה להתקשר אליהם היום ... אם יהיה משהו לספר, מבטיחה לעדכן.. ושוב..תודות רבות רוני

ליהי S

New member
מעוניינים לעבור לניו יורק...

יש לבעלי אזרחות..מאיפה מתחילים את התהליך...האם רצוי לתפש עבודה מכאן או שבן זוגי יצא חלוץ? מה המלצותכם? איך אתם עשיתם זאת?

למעלה