לא קשור לפורום אבל

bluetartuga

New member
לא קשור לפורום אבל

היות ואולי מי מכם מחובר לנושאים הלטיניים - אני כותב את זה גם פה...תודה:) שלום לכולם, אני לא כותב קבוע בפורום אבל אני מצרף פה משהו שייתכן ויעניין את חלקכם..תודה. פתחנו קבוצה בפייסבוק שמיועדת לישראלים שבקשר עם קולומביאנים (והפוך....) לטינים או בני/יות זוגם ממדינות אחרות יותר ממוזמנים גם. אם מישהו רוצה להצטרף - אתם יותר ממוזמנים חפשו בפייסבוק colombians in israel colombianos de israel קלומביה וישראל נכון, קבוצה חדשה וקטנה :) אבל מקווים שנתפתח... אני מצטט משם: Para Colombianos viviendo en Israel, Israelies en relacion con personas colombianas o personas Colombianas en relacion con alguien en Israel, no importa sexo o preferencia sexual en general para todos los interesados on con relacion con uno de los paises mencionados. *pdt* latinos de otros paises y/o sus parejas tambien son bienvenidos קבוצה לקולומביאנים החיים בישראל, ישראלים שבני/ות זוגם מקולומביה או קולומביאנים אשר מצויים בקשר עם ישראלים. לא חשוב מאיזו דת צבע מין או מדינה אתם - זה המקום לישראלים או קולומביאנים המתעניינים וקשורים לצד השני. ***הערה חשובה!*** לטינים או בני/יות זוגם ממדינות אחרות יותר ממוזמנים גם

למעלה