לא קשור לפורום אבל

omribrz

New member
לא קשור לפורום אבל

קראתי באיזה עיתון ביום שישי נידמה לי יש מודעה בשבע לילות שצביקה פיק יופיע בקיסריה בהופעה משלו והוא יארח את הבנות שלו בהופעה ועוד מישהו לא זוכר האם אתם מאמינים שהוא יוכל למלא את קיסריה? זה קצת קשור לפה כי צביקה הלחין לשרית שירים

A v i s h y 1 7

New member
יכול להיות ....

למרות שהוא הבנאדם הכי פטתי שראיתי בחיים שלי יש לו שירים יפים דווקא והוא גם כתב לשרית הרבה להיטים... אני לא יודע עם הוא ימלא עד 0 מקום אבל בהחלט יכול להיות נחמד.. הוא מארח את הבנות הסתומות שלו ואת הגמל בוסקילה

4 כונפות בערב אחד...סיליקון,הבנות

ואבא הקוקסינל.. חח סתם אבל יש לו אחלה שירים
שיהיה בהצלחה במופע..

omribrz

New member
חחחח כנסו שניה

חחחחח בטח הוא יקפוץ הרבה בהופעה ויעשה את הוואו שלו אני מנסה לשמוע איך האנשים בקיסריה ישירו איתו כלומר מי שיבוא לקיסריה אבל שיהיה לו בהצלחה

חחחחח...צביקה הוא בן אדם מוזר

ששרית הייתה פעם בריח מנטה וצביקה ו..אממ יואב גינאי אני חושבת היו איתה אז ירון אילן שאל משהו ואז צביקה כזה ישר קפץ ענה על השאלה..התעצבנתי עליו שיתן לשרית לדבר חח

וואי וואי

צביקה פיק הזה תותח בלחנים אבל לא הגיע הזמן שייפרוש משירה??

omribrz

New member
קישור לאתר של צביקה פיק:

מצורף קישור לאתר שלו חחחח שווה כניסה חחחח

omribrz

New member
תראו משהו מתוך האתר שלו:

צביקה פיק בהופעה בקיסריה 2.10.04 !!! מארח את מאיה בוסקילה ושרונה ודניאלה המופע מעלה מעלה חוזר לבמות ! המופע המצליח פותח את סיבוב ההופעות ברחבי הארץ באמפי קיסריה , ב 2.10.04 . במופע זה מאיה וצביקה עם השיר שהוא כתב לה: הלב(לילה סתוי) ושרונה ודניאלה עם :השיר הזה . אגב , באותו הלילה צביקה יחגוג את יום הולדתו.

omribrz

New member
ניקול כנסי:

סתם רציתי שאנשים יראו מה אסור? וחוצמזה זוכרת שאמרת את דעתך על כל מיני אומנים בעזרת סמלים? וזה קצת לא היה קשור לפורום אז באופן חד פעמי כתבתי משהו שלא קשור לפורום

חחחחחח

מה רציתי להגיד? אה אממ בן כמה הוא יהיה?? חחח...סתם שיהיה לו בכיף ובהצלחה..

לעומרי..

אני שמתי את הסמלים כי כל אחד יכול להיתעניין בזה,אבל את צביקה לא נראה לי שהוא ממש מעניין פה מישו..

oneheart1

New member
../images/Emo5.gifאני התפלאתי

שהוא יופיע שם אבל שיהיה. ברור שצביקה פיק ימלא את קיסריה, כי הוא זמר ותיק, ויש לו הרבה שירים יפים שאוהבים לשמוע,אבל ברור שלעומתו שרית יודעת לעשות שמייח,הוא רק יעשה פוזות ויקפוץ שהקהל יתלהב אבל זה סתם יהיה דבילי. כאילו, רואים שהוא לא יודע לרקוד והקול שלו לא הכי יפה, בעע איפה הוא חי בנאדם הזה,בטח על סמים,הכל אצלו "וואו"
ו"שיגעון"
|
|ובגדים של איזה אחד צפוני. אבל לא משנה כי ברור ששרית יותר טובה
נכון שהוא כתב לה שירים אבל הם לא מי יודע מה. הלחנים אותו דבר: בהתחלה שקט ואחרי זה מקפיץ.... וואו! מרגש!שירי פסטיגל.... אותו דבר גם קובי אוז.... ועוד לא אמרתי על הבנות שלו.... סתם מפגרות,שלא יודעות לשיר והצליחו רק בגלל שקוראים לאבא שלהן צביקה פיק. רק הן יעלו על הבמה והקהל יזרוק עליהן
בננה|,ויתחרט בכלל שהוא קנה כרטיסים.

Music4Life

New member
אני דווקא אוהבת את בנות פיק

הן חמודות ויש להן שירים אחלה לטעמי. אם הוא יצליח למלא קיסריה שלמה, אני חושבת שכן...הרבע אוהבים אותו...הרבה מבוגרים..

מושיק20

New member
צביקה בקיסריה השמחה רבה רבה.. דעתי:

לדעתי צביקה פיק צריך להישאר בתור יוצר מוזיקלי ותו לא
יסלח לי צביקה על דבריי, אבל אני חושב שבאמת הגיע הזמן שהוא התעורר מהבועה בה הוא חי כבר כמה שנים (במיוחד מהקאמבק "מרי לו" לפני 4 שנים). אין עוררין שיש לו את זה מבחינת יצירה. וקשה להתעלם מהעובדה שהוא פשוט מלחין ענק שיודע את העבודה. אך לאחרונה זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. שמענו לפני שבוע על תכנית ריאלטי שתתעד את חייו של צביקה ותעלה ככל הנראה בערוץ 10- כן, כן, כן
יש לנו אוזי אוסבורן 2
בMTV מדובר בכוכב רוק מזדקן שחי וסובל עם משפחתו המטורללת. ואצלנו מדובר בכוכב פופ שמתקשה להתבגר, לובש בגדים שאפילו 'בויצו' רמאללה לא היו לוקחים, ויוצא לי עם בנות 18. הדבר המצחיק ששמעתי עליו לאחרונה: צביקה תכנן להוציא יומן שנתי... אתם קולטים
"קונים יומן מקבלים כרטיס זוגי חינם לקיסריה"
כדי לפתות אתכם, צביקה כותב במודעה שהמופע יצולם לטלוויזיה- אל תפספסו
לעניינו, את קיסריה דרך מכירת כרטיסים בלבד- הוא לא ימלא וזה בדוק
אך אולי בעזרת הזמנות חינם האמפי יהיה כמעט מלא... שיהיה לך בהצלחה צביקה אוסבורן

למעלה