לא קשור לפורום

• פותח הנושא RVD18
  • פורסם בתאריך

RVD18

New member
לא קשור לפורום

אתם מאמינים שלחלומות יש סיבה, שיש להם משמעות? כי הרגע קמתי אחרי אחד הסיוטים הכי רעים שהיו לי. אפילו קשה לי לספר על זה, אני רק אגיד שזה היה קשור לאלימות בבית ושאני הייתי הקורבן
טוב זה רק סיוט אבל מפחיד
והחזיר זכרונות מגיל ממש צעיר, שכבר שכחתי
מה זה אומר?....ולמה עכשיו?.... אוף זה בטח כלום...שונא סיוטים. קורה לכם?

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo24.gif

חלומות באים מתוך התת מודע שלנו בד"כ.. וזה מתקשר למשפט שכתבת.."והחזיר זכרונות מגיל ממש צעיר, שכבר שכחתי ". היה משהו לאחרונה שגרם לך להזכר בזה? אולי כאן תמצא תשובה.

RVD18

New member
זהו, שלא היה משהו כזה

מוזר... זה לא ממש מופיע באתר אבל הפירוש ל"אבא כועס" זה "אירועים משמחים יקרו בקרוב בחיי החולם". לכי תביני
אני קורא שם על דברים אחרים, מעניין. תודה

ואם0 אתה רוצה להסתכל על זה מבחינה

דתית יכול להיות שזה תיקון שעברת לכל דבר בעולם יש סיבה וייסורים קטנים וגדולים הם תיקונים על עבירות שעשינו

RVD18

New member
../images/Emo6.gifלא ממש

רק חזרתי הביתה, יום ארוך :) קראתי בלילה ואני אמשיך מחר אם לא יימאס לי מכל הקטע של החלומות
כמה חלומות יש שם...על מה אנשים חולמים... והפירושים בכלל...לפעמים לחלומות טובים יש פירוש רע ולהיפך.

נרקי

New member
../images/Emo24.gif

אם אתה רוצה משמעות לחלום.. תפנה לרב
אם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על רב מצויין

RVD18

New member
../images/Emo24.gif

נראה...מקווה שזה היה חד פעמי :) תנקס

נועם m

New member
הכחשה ../images/Emo13.gif

מצטערת אם אני סותרת את כל ה"תפנה לרב" למיניהם, אבל כמו שהכחשת את הדברים שחלמת עליהם, כך אתה יכול לעשות עם החלום. פשוט תפסיק לחשוב עליו, ותראה שעם הזמן הזכרון של החלום נהיה פחות מטריד. אני מאמינה שחלומות יכולים לשקף באיזשהו אופן דברים ש"התבשלו" אצלנו כבר הרבה זמן, אבל זה עוד לא אומר שצריך לעשות מהם ביג- דיל.

Piren

New member
האמת זה לא כזה מפתיע

כל הנושא הזה של חקר חלומות ולהביא להן משמעות התחיל כחלקים מן הדת. אני אישית לא מאמין בכל הנושא, ולדעתי פירושי חלומות זה לא משהו אמין שצריך להסתמך עליו. זה נשמע לי לא יותר ממשחק, כאשר לכל סמל ואירוע בחלום יש משהו כמו 100 פירושים, ואת הפירוש מתאימים לך רק לפי המאורעות בחיים שלך... לא כזו חוכמה אה? ועוד עם הניסיון של החלומות שלי.. נראה שחלום זה לא יותר מאשר שיחזור של דברים שחשבתי עליהם לפני השינה.

RVD18

New member
בד"כ אני לא עושה ביג דיל מחלומות

כי אני פשוט שוכח מהם נורא מהר או שמהרגע שאני קם לא זוכר או חושב עליהם בכלל. אבל זה היה פשוט...רע...
בטח מחר אני כבר אשכח מזה =]

Zoharrr

New member
אין להם סיבה...

זה בסה"כ התת מודע שלך, דברים שאתה מדחיק. לי קורה לרוב שאני חולמת על דברים שחשבתי עליהם במהלך היום, והסיוטים שלי קשורים באופן ישיר לפחדים הכי גדולים שלי כמובן... "והחזיר זכרונות מגיל ממש צעיר שכבר שכחתי" אז אני חשבתי תמיד על כמה דברים בילדות שלי שהם היו חלומות רעים, בסוף גיליתי שהם כולם קרו במציאות.

RVD18

New member
אני גם חושב ככה

או לפחות מקווה שבאמת אין להם סיבה. סתם עניין אותי מה אומרים על זה ואיך מסבירים חלומות וסיוטים כאלה...כי לפעמים יש תקופות כאלה...אולי זה מלחץ או משהו כזה.

למעלה