לא ראיתי לוויה
סגרו ת'פורום?????

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
לא ראיתי לוויה../images/Emo12.gif סגרו ת'פורום?????

אחשל

New member
תאספי בשבילי משלוחה ../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif

תזכירי להנהלה שלמיכל שמן הזית שקניתי עדיין לא נמצא פקק תואם
... ובדרך חזרה את מוזמנת לקפה (או ארוחה אם בא לך...)

אחשל

New member
הפסד שלך/שלכם ../images/Emo13.gif...

את הפקק אאסוף בכל מקרה בביקרו הבא, כשאבוא למלא את המיכל.

מאקי

New member
zzה בגלל Aת גבוהה......

מהפתאום? ככה חלק עסוקים חלק בהפוגה ולטל ולפנינה לא ממש יש התנגדות שיכתבו אוף ועוף בראשי... והעוף אוף היומי נותן ביטוי למרבית המעונינים. ומי שנשאר מעונין מעבר... יש לו פה. כזאת פינה סודית... אפשר לספר סודות כי בינכה וכה מי רואה? שאגלה לך סוד????????????

r66

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif איזה יופי לקרוא אתכן

בטח, גלי גלי לי.... ברוזה! תהני בסו... משו-משו..... מקום מדהים
שנה טובה יפהפיות

מאקי

New member
מחר יהיה כיף... בעצם כל יום

אחשל.. בקשתי עבורך פקקים.. הביאו לי 2 סוגים בערב החג שמתי לך בקופה ואשמח לשלוח עם ברווזוני.. אלא אם תבקש אחרת...... שנית רינה אם תבואי יהיה כיף מחר מובטחים גם צילומי טלויזיה מה שאומר שיהיה מענין.. וסוד............ חחחחחחחחחחחחחחחח הגזמת באמת נראה לך אין פה אפחד?????? יש פה מלאן וזה לא תמיד הכיפים של הסביבה.... אז שתדעי שרוי הלברדור השחור התחיל לדבר... לכבוד השנה החדשה.. חחחחחחחחחח והיום פתחנו לראשונה את ליקר המשמשים של לפני שנה ואת הגויאבה התותית... והצלחנו בין לבין להכין ליקר פיטנגו חדש.... ואולי בגלל זה הכל כל כך יפה.. וורוד ונעים וטעים שנה טובה תיכף תבוא נירה תשאל למה לא שתינו קפה... והכל יהיה יפה

נירהמ1

New member
../images/Emo9.gifבאמת למה לא שתיתם קפה?../images/Emo140.gif

מה שלומך? הכל טוב?
מזמן לא הייתי כאן, וכשהייתי איש לא היה. הנה לך גם קפה. מחר בבוקר מוכנה להכין גם, אם תהיי כאן.

אחשל

New member
../images/Emo51.gifעל הפקק../images/Emo24.gif

מכיוון שברוזי הבריזה
, אגיע לבקר מתישהו ואאסוף אותו
, קרוב לוודאי בחוה"מ סוכות.

ברוזונת

New member
ברוזי הבריזה?../images/Emo12.gif!!

לא הברזתי ואפילו הזכרתי למאקי על הפקק.. אבל בנוסף בתוך כל הבלאגן שמאקי היתה מצויה בו שכחתי לקחת..

מאקי

New member
אתה.. תהייה סתום.. מפקקים.. הבטחה

ובאמת יום שפיר ורגיל עבר.. ברווזוני.. היגיעה ואחריה כל מיני רוחות מהעבר ומהווה ומהעתיד.. יום משונה עבר יאללה הןלכת לעבוד קצת.. חייבת לומר שכל התיאלנדי עשה לי חשק אז הלכנו לטאטמי. היה שווה.

ברוזונת

New member
גם את ברוטוס?!?

אנחנו אכלנו שם צהריים... והתאילנדי / יפני באמת נחמד... ואיך אמרת מכשפה על מטאטא

אחשל

New member
../images/Emo3.gif

אבל לכאן לא הגעת
... מחכה להזמנה פורמאלית
ומה עם לוינסקי

ברוזונת

New member
יצאנו מחיפה ב17

והיינו גמורים.. ה
גם לא הרגיש כל כך טוב... ורק בשביל הפרוטוקול גם בבוקר היינו בעירך.. ברור שמחכה להזמנה.. ולוינסקי - אני שם כל יום.. תלוי אך ורק בך

למעלה