לא ראיתי שדיברו על זה פה....

לא ראיתי שדיברו על זה פה....

בכל מקרה גאנז הופיעו ב-16 וב-17 לחודש במועדון The Joint בלאס וגאס! הנה הסטליסט מההופעה של ה-16 לחודש (+תמונה מצורפת): 1. Welcome to the Jungle 2. It's So Easy 3. Mr. Brownstone 4. Live and Let Die 5. Robin Solo 6. Sweet Child O' Mine 7. Better 8. Knockin' on Heaven's Door 9. You Could Be Mine 10. Piano Moving Jam / Dizzy Reed Solo 11. The Blues 12. Richard / Robin Solo (Beautiful) 13. Out ta Get Me 14. Moving Piano Jam 15. November Rain 16. Band Introductions 17. Bumblefoot Solo (Don't Cry) 18. IRS 19. My Michelle 20. Patience 21. Rocket Queen 22. Nightrain 23. Madagascar 24. Paradise City מחר ומחרתיים הם מופיעים במועדון The Warfield בסן פרנסיסקו....... רשימת ההופעות הקרובות(
): September 20th, 2006 San Francisco, CA @ The Warfield (agotado) September 21th, 2006 San Francisco, CA @ The Warfield (agotado) September 27th, 2006 Fresno, CA @ Save Mart Center September 29th, 2006 Bakersfield, CA @ Rabobank Arena September 23rd, 2006 Devore, CA @ Hyundai Pavilion (KROQ's Inland Invasion 2006) September 30th, 2006 Reno, NV @ Reno Events Center October 2nd, 2006 Sacramento, CA @ ARCO Arena October 3rd, 2006 Sacramento, CA @ ARCO Arena אני אנסה להביא לכם איזה חומר שאוכל מההופעות..................

תמונה מההופעה, איכות גרועה

אבל לא נורא...................... מצטער שאין לי יותר תמונות מההופעה של ה-16 ושאין לי כלום מה-17, אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי

טוב, סטליסט מה-17 לחודש-

1. Intro 2. Welcome to the Jungle 3. It's so Easy 4. Mr. Brownstone 5. Live and Let Die 6. Fink Solo 7. Sweet Child O' Mine 8. Knockin' On Heaven's Door 9. You Could Be Mine 10. Piano Moving Jam 11. Dizzy Solo 12. Blues 13. Band Intro 14. Better 15. Fortus Solo - Beautiful 16. Out Ta Get Me 17. Piano Moving Jame 18. Axl Piano Solo - November Rain 19. Ron Solo 20. My Michelle 21. IRS 22. Used to Love Her 23. Patience 24. Nightrain 25. Madagascar, 26. Paradise City את מי שזה מעניין, ב-2 ההופעות היו 1400 אנשים כל אחת.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמגניב^_^

אבל למה הם מתעקשים לא לנגן את Don't Cry (לפי מה שהבנתי פה זה שהם מנגנים רק את הסולו)

את שואלת אותי?../images/Emo3.gif

זה החלטה שלהם, אני יודע בכל מקרה שזה שיר שביצעו רבות בעבר בהרכב ה"מקורי", כך שזה לא שאקסל שונא את השיר או משהו, כנראה הסטליסט שלהם מספיק ארוך ולא היה להם זמן לבצע את זה כשיר מלא
נ.ב- זה פורום גאנז פה, אתם צריכים לדבר על ההופעות העכשוויות, זה לא יעבור בשתיקה שאין הרבה תגובות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמובן שלא אותך../images/Emo6.gif

סתם מתפלא
סתם חבל שהם לא מנגנים את זה..

עם כל הביצועים מהעבר

כבר לא צריך את זה היום, שיעשו שירים שלא היו נפוצים בהופעות בעבר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנמנמנמנמ

שלדעתי זה אחד ה-להיטים שלהם וזה קצת מוזר שלא שרים אותו, אבל בטוח יש להם איזו סיבה, ומה שמעניין הוא - מהי?!

אין סיבה בטח../images/Emo3.gif

אולי זה סתם תקופה שלא בא לאקסל לשיר את זה ובא לו לחדש קצת את הסטליסטים של ההופעות עם שירים אחרים.

למעלה