לא ראיתי שרשור היום .....

ים כחול

New member
לא ראיתי שרשור היום .....

בנוגע למה שקרה היום אז הרשיתי לעצמי לפתוח אם זה מפריע אז אפשר לספח אותי לשרשור אחר
.... אני התרגשתי היום מחיבוק העשור של קתרין וג"יל זה היה רגע היסטורי , השאלה היא האם המצב יחזיק מעמד ?? או שניאלץ שוב לסבול את היריבות השחוקה הזו עוד כמה שנים ?? הגיע הזמן להירגע בנות, ולהתבגר !!!
.... נהרסתי מצחוק היום בגלל זה : ליאנה לאב לג"ק : בגלל זה אתה רוצה בקשר איתי?? ג"קי האם אתה מנצל אותי, מיאוווו ??? (בקול חתולי ומתפנק ) הרסה אותי טוטאלית
.... הטימטום של אוליביה מרקיע שחקים , והרעל של מייקל בולדווין כבר חילחל עמוק לגופה ... נשאר לחכות לזירת האיגרוף . מייקל גאון ומבריק !! איך הוא מצליח לחמם את הלקוחות שלו תמיד
.... הנכדה של קתרין מה שמה?? , מרגיזה ומחפשת סיבות להיות מרירה הפנים הקשוחות שלה כבר מאוסות ... ..... אלו הדברים החזקים שהשפיעו עליי היום ורציתי לשתף
...

שמיצית

New member
עם כל הספוילריסטים שיש פה.. אולי

מישהו יכול להגיד לי מתי סוףסוף יחל הסיפור של מק ובילי? מק נראה לי הולכת רחוק מידי עם התדמית הקשוחה שלה, לא? מה גם שפרצוף קשוחי מאד לא מתאים לה... פיזיקלי ספיקינג...

ים כחול

New member
נראה לי שרוב המשתתפים ......

יודעים כבר מה יהיה עם כל הדמויות . אתם נהנים מהרעיון שאתם כבר יודעים הכל או שזה מפריע לכם להנות ?? בכל מקרה אל תגלו לי זה טיפה מפריע
אני אוהבת הפתעות

למעלה