לא ראיתי תפרק האחרון מישהו ראה???

Chandler Bing

New member
לא ראיתי תפרק האחרון מישהו ראה???

מישהו יכול להגיד לי מה היה ביום שלישי הזה ... לא ראיתי ... תגידו בדיוק מה קרה כי אףפעם לא הפסדתי\ פרק.... תודה!

rebecca121

New member
אהה אז ככה..

לפי מה שאני זוכרת ככה: ג'ק נפרד ממיסי והיא חזרה לאקס שלה! פיטר אומרת לבובי שהוא נוסע למסע ציד בסוף השבוע ובובי רוצה להיצתרף,גרייס לא מרשה לו אבל אחרי איומים של בובי על גרייס שהוא יספר על הרומן שלה ושל טום היא מסכימה לו. ג'ק חוזר הביתה מוקדם מהרופא ומגלה את טום על השולחן עם תחתונים בלבד! בובי יוצא למסע הציד ומתרגש מאוד כפיטר הורג את הצבי. קורטני שוכבת עם נייט ולא משתמשת בקונדומים. ג'ק הולך לחבורה של הגינגית הזאת והיא מציעה לו לעשן איתה חשיש [מה שזה אל יהיה]. גרייס אומרת לטום שהיא קנתה דיאגפרמה [לא יודעת איך כותבים את זה!] והוא אומר לה שהוא לא מוכן להיתחייבות והם רבים. מישהו יכול להוסיף אם שכחתי משהו!

Chandler Bing

New member
רגע ...

מיסי חזרה לגרמני ההוא עם העיינים הירוקות?? ומה עשה ג'ק אחריי שהוא ראה את טום בתחתונים על השולחן בביתו?? גרייס וטום נפרדו בסוף??? אני אוהב את קורטני ונייט כזוג... וג'ק יעשון או לא תחשיש...?? ותודה על הכול... לא מאמין שפיספסתי את זה!!

rebecca121

New member
אההה

כןן מיסי חזרה עליו [זה שבפרק הקודם רב עם ג'ק מכות במסיבה] והיא עוד באה איתו למסעדה שג'ק עובד! חחחחח זה היה הכי קרוע בפרק טום שכב על השולחן מוריד תגרביים ועושה אני מחכה לך וג'ק נכנס מסתכל בו ופשוט היה בשוק ונשאר עומד בדלת וכשגרייס ירדה היא רואה את טום על השולחן ואת ג'ק מביט בו חחחח.. אההה זה היה כזה בסוף אז אני לא יודעת אם הם נפרדו! נדמה לי שכןן! גם אני אוהבת אותם! אבל למה היא לא הישתמשה בקונדמים? היא הלכה לגנקולגית [גם את זה אני לא יודעת לרשום] לבקש את גלולת היום שאחרי וכשהרופאה ביקשה את מספר הכרטיס שלה באונברסיטה היא אמרה לה שאבא שלה עובד כם והיא ביקשה תשם שלו וקורטני נתנה לה! על 100% שפיטר מגלה!

Chandler Bing

New member
קראתי ש......!

קרארתי בתקציר של הפרק הבא ש"פיטר (אבא של קורטני) ישאל את גרייס מה לעשות בכך שקורטני שוכבת עם החבר שלה.. אז בטוח שהוא יידע עד פרק הבא... ומה אמר ג'ק לגרייס או בכלל למישהו אחריי שראה את טום ככה??? ולמה לעזאזל גניקולוגית תבקש את מספר הכרטיס של קוטני באניברסיטה??? ומה עם בובי...? תודה על הכול!

rebecca121

New member
../images/Emo9.gif

ג'ק רב עם גרייס ואמר לה שהיא לא אחראית שאם למנהלים ידעו יפטרו אותה והיא לא חושבת עליהם ואז הוא עוד פעם יצתרך לטפל בה. כי לקורטני יש ביטוח מהאוניברסיטה אז הרופאה חשבה שהיא סטודנטית וביקשה תכרטיס שלה. על בובי מה זה ריחמתי הוא התרגש כזה היה בשוק.

Thestral

New member
מזה שהרגו את הצבי../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

הוא כזה בן 3 ששזה מטריד...>_>

Thestral

New member
נשמע פרק מענין דווקא../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

קורטני מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש...

למעלה