לא רגועה

Raindrop23

New member
לא רגועה

מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור חדש, השרשור שלי כבר גדול ועוד מעט גם לא "יקפוץ" כי עברו שלושה ימים.
אני לא מרגישה טוב, קמתי עם כאב ראש ואחרי סיוט נוראי. אני לא רגועה ואין לי מצב רוח. גם אתמול בלילה לא היה לי מצב רוח.
מצב הרוח שלי לא יציב ויש תנודות, בעיקר בגלל מחשבות אבל הרבה פעמים יש טריגרים שגורמים למחשבות רעות לצוץ.
אני עדיין אוכלת במידה ומתקדמת בזה ואני אשתדל אחרי שיעבור כאב הראש (הלוואי שיעבור מהר) לעשות הליכה גם היום אבל קשה לי עם מצבי הרוח, החרדה והדיכאון.
לא יודעת כבר מה לכתוב, יש לי מועקה כזו כאילו משהו לא בסדר, למרות שאני מתקדמת בדברים שמזמן לא התקדמתי בהם, אני לא רוצה שזה ייעלם. אני רוצה להתמיד.
אני מקווה שאוכל להתמיד ולהצליח הפעם, נמאס לי לפחד ונמאס לי לסבול.

Raindrop23

New member
אוף

אחותי (זו שעצבנה אותי בשבת) נפרדה מהחבר היפני שלה ועכשיו אני מפחדת שהיא תרצה שאני שוב אבוא אליה כל שבוע כדי לעזור לה.
בשבועות האחרונים לא באתי אליה כי היא הייתה עסוקה עם היפני ועכשיו זה נגמר.
אמרתי לאמא שלי שאני לא מוכנה ושנמאס לי ואמא שלי אמרה שאני תוקפת אותה ושהיא לא מרגישה טוב ושנדבר יותר מאוחר.
אין לי עם מי לדבר ואין מי שיבין אותי. נמאס לי ואין לי כוח. ועדיין כואב לי הראש למרות שלקחתי כדור נגד כאב ראש כבר בצהריים.

לא, זה לא בסדר.

איך את מתמודדת עם הטריגרים שהם מופיעים? איך את מנטרלת אותם או את המחשבות הרעות שבאות בעקבותיהם?
תנסי להתמיד בהליכה כמה שאת יכולה (אומרים שאפילו חצי שעה ביום עושה טוב למצב הרוח), אבל אל תהיי קשה מדי עם עצמך במידה ולא עשית את זה. יש ימים שבהם הכל הולך על צד שמאל.

Raindrop23

New member
תודה מחבקת

לא יודעת כל כך להתמודד עם הטריגרים והמחשבות, פשוט מחכה שזה יעבור.
אני אנסה להתמיד אבל אני צריכה להתחיל בקטן, לא יכולה ישר לעבור לחצי שעה, צריך לעשות את זה בהדרגה כי לא הייתי בפעילות הרבה זמן ואני לא בכושר ממש טוב.

Lady Stark

New member
תזכרי, גם התחושה הזאת היא זמנית

זה טבעי שיש תנודות כרגע.
לדעתי תוך שבוע- שבועיים תוכלי לדעת אם הכדור משפיע.

Raindrop23

New member
אני מקווה שאת צודקת

ונראה לי שתמיד היו תנודות, לא יודעת כבר.

Raindrop23

New member
מצב רוח לא יציב וחוסר שקט

קשה לחיות עם זה. היום עליתי במינון של התרופה החדשה ואני עדיין בתהליך ההדרגתי של הורדת הציפרלקס.
יש לי תנודות במצב רוח שקשה לחיות איתן וגם חוסר שקט. נראה לי שזה היה ככה גם בלי קשר לשינויי התרופות. אני מקווה שהתרופה החדשה תעזור.
בינתיים אני אוכלת הרבה פחות מקודם (הכל יחסי) ואפילו אחותי האמצעית (לא זו שכתבתי עליה, יש לי עוד אחות) שאלה אותי אתמול אם רזיתי קצת.
עדיין קשה לי להמשיך לעשות הליכה. אני יודעת שזה חשוב ושתזונה טובה זה לא מספיק אבל קשה לי.
יש לי גם קצת ייסורי מצפון כי רופאת המשפחה אמרה לי שאעשה את המקסימום וככה אדע שמה שיהיה שאני עשיתי את הטוב ביותר.
ואני מרגישה שאני לא עושה את המקסימום כי אני לא עושה הליכה מספיק אם בכלל. אבל העניין של התזונה גם ככה קשה לי ועובדה שכנראה ירדתי כמה קילו אז זה כבר טוב.
בקיצור, לא קל.

Raindrop23

New member
נשברתי ונמאס לי

מישהו בפורום אחר בוחן אותי ומתקיל אותי ואני לא יכולה יותר, זהו, נשברתי. ואמא שלי לא עוזרת ורק עושה יותר גרוע.
לעזאזל עם הכל.

Raindrop23

New member
אני מתפרקת, לא יכולה יותר
טריגר

לא רוצה להיות פה יותר. אם אלה החיים אני לא רוצה לחיות אותם. בשביל מה להתאמץ בשביל אנשים ולעזור להם כל הזמן וזה מה שאני מקבלת, יריקה בפרצוף.
רוצה להיעלם וזהו, לא רוצה להיות קיימת יותר.

Lady Stark

New member
מותק

תתרחקי מהמקום שאת מרגישה בו לא נוח.
אל תתני יד לאנשים שמציקים לך.
את בטוחה פה. הכל בסדר.
העצבים ירגעו וזה יעבור.
שולחת חיבוק.

מאוד מסכימה עם סטארק

חשוב שתדעי לזהות את המצבים שמקשים עליך ולהתרחק מהם, גם אם מדובר בחברה וירטואלית של אנשים מסויימים. ברשת קיימים גם אנשים שמבחינתם אין מישהו אחר מאחורי המסך אז הם יכולים לומר מה שהם רוצים, בלי חשבון.

מקווה שעבר עלייך לילה שקט

Raindrop23

New member
תודה מחבקת

אני משתדלת להתרחק ממצבים שמקשים עלי וגם מאנשים כאלה, לפעמים זה בא בהפתעה אז זה קצת יותר קשה.
עכשיו יום חדש, נקווה ליום טוב.

המנותק1

New member
תני לי את הכתובת שלו

מחר אני אצלו בבית

מי זה החצוף שמתעסק עם ריינדרופ שלנו?

וברצינות, אל תתני לכל אחד להשפיע עלייך, לא כל אדם ראוי לזה (ואני יודע שקל להגיד וקשה ליישם, אבל בכל זאת)

Raindrop23

New member
היי מנותק

אתה צודק, הוא ממש לא שווה את זה, פשוט זה לגמרי ערער לי את הבטחון.

Raindrop23

New member
לא מרגישה טוב

לא מרגישה טוב, לקחתי עכשיו ואבן. לא יצאתי מהבית מאז יום ראשון נראה לי ואני גם לא ממש רוצה לצאת, תכלס אין לי סיבה לצאת אז בשביל מה.
המחשב הוא החבר הטוב ביותר שלי, כך היה מאז ומתמיד. מה לעשות שאנשים (למשל החברה ההיא) לא רוצים בחברתי.
לא מעניין אותי מה היא אומרת בשביל להצדיק את זה, השורה התחתונה זה מה שמשנה.

למעלה