לא רגיל לקבל לא

Delice

New member
לא רגיל לקבל לא

שלום לכולם,
אני חדש פה:).
במשך רוב החיים הייתי ביישן ובשנה האחרונה רק חטפתי אומץ להזמין בחורות לצאת. חוץ מפעם אחת שקיבלתי כן ופעם אחת שבחורה הזמינה אותי לצאת(ושני אלה היו בין שבועיים לחודש עד שזה נגמר) בפעמים הספורות האחרות קיבלתי לא.
לפני שבועיים הזמנתי מישהי מהעבודה שלי לצאת איתי והיא דחתה אותי כי היא אמרה לי שהיא יוצאת עם מישהו אחר.
הפעם זה כאב לי יותר מפעמים קודמות ונראה לי שזה בגלל שאני צריך לראות אותה בעבודה כל הזמן(לעומת פעמים אחרות שלא ראיתי את הבחורה יותר, כי זה היה בזרימה בכל מיני מצבים שאחרי זה לא ראיתי אותה)
אני חושב שזה בגלל שאני לא רגיל בכללי בחיים לקבל לא, כשאני רוצה משהו אני משיג אותו אבל עם בחורות זה לא קורה...
אני אשמח לשמוע תגובות(לכאן או לכאן, אני לא מחפש ליטופים אלא איך להתחשל ולזרום ולקבל לא :) אז לא לחסוך במילים )

AlabamaW0rley

New member
אם זה מקום כמו עבודה

יש לך דווקא יתרון כי אתה לא חייב להתנפל עליה ישר עם "רוצה לצאת?" אלא יכול להתקרב ככה בקטנה, לייצר קשר טבעי. אני חושבת שקשר טבעי עדיף על דייטים שיש בהם משהו מלאכותי. ברגע שתהיו מספיק קרובים אפשר יהיה להפגש מחוץ למסגרת העבודה. אם לא תצליחו להתקרב כנראה שהיית מקבל את ה"לא" שלך בכל מקרה.

אבל בכללי... מבינה אותך. גם אני ביישנית ומובכת בקלות. עזוב, גם אנשים לא ביישנים מובכים מסיטואציות כאלה. צריך להבין שהחיים זה לא כמו מדפים בגובה שונה שיש עליהם מטעמים, ואתה רק צריך לקפוץ מספיק גבוה כדי לטעום ממשהו. לפעמים לא משנה כמה גבוה תקפוץ, לא תשיג את מה שאתה רוצה. כי קשרים עם אנשים תלויים ברצון משותף ולא בכמה עיקש תהיה.

Purple Mushroom

New member
פשוט מקבלים את זה כמו שזה

מכיר את זה מהעבודה שלי במחצית השניה של שנת 2005. גם קיבלתי לא. מתמודדים עם זה יפה.
בסוף מקבלים כן. כמה כן אפילו. כן. כמה בחורות. (לא במקביל):)

Kagg6

New member
שטויות

אתה יודע מכמה סיבות בחורה יכולה לדחות בחור? הינה רק כמה:

- יש לה חבר
- היא לסבית
- אתה לא הטעם שלה
- היא שבורה מנטלית
- היא שונאת גברים
- יש לה בעיות בחיים
- היא סובלת מבעיות נפשיות
- היא שרלילה
- יש לה ביטחון עצמי נמוך
- היא מנסה לשחק אותה קשה להשגה וכו'...

ועוד הרבה. אין כאן משהו לפגוע בנשים, אלא תבין שזה לא אישי.
ולגבי מה שכתבת, אני התחלתי עם מלא בחורות מהלימודים שאחכ אני יושב לידן בהרצאות. אז תשבור את הקרח ודבר איתן כאילו בחיים לא התחלת איתן ופה זה ניגמר.

הדלאי לאמה אמר: "לאהבה ובישול צריך לגשת בקלילות"

Animal Raw

New member
אחלה תגובה

אנחנו משחקים את המשחק הזה בשביל הכיף שלנו, לא צריך לקחת שום דבר יותר מידי קשה.

ולקרציות שיגידו לי עכשיו שזה לא משחק- כל החיים זה משחק אחד גדול, לא צריך להתיחס לכל דבר בכזאת רצינות.

למעלה