לא רואה אור.............

יהלום37

New member
לא רואה אור.............

אני עובדת במקום פרטי ומשתכרת לפי שעה. הבוס שלי הוא אדם פרימיטיבי וגס רוח. הוא טיפוס ממורמר ועצבני ששונא את החיים ואפילו את עצמו. אני תקועה שם כי הרבה ברירות אין למרות שאני מחפשת כל הזמן עבודה אני מגיעה בבוקר עם אנרגיות חיוביות של עשייה ורצון לתרום להצלחת העסק ומייד כל האנרגיות מתחלפות ביאוש גדול ורצון לברוח . (אבל אין לאן) הבוס הזה , משפיל ורומס בכל דרך את עובדיו הוא אלים מילולית ואין בו שמץ של כבוד לבני אדם.

לדעתי

אין כוח שבעולם שצריך להחזיק אותך בעבודה בה את חשה ככה-כמובן שקודם למצוא עבודה אחרת. איזה סוג של את עבודה את מחפשת? מה את רוצה לעשות? איפה ואיך את מחפשת?

יהלום37

New member
אני מחפשת עבודה

בתחום המכירות(לא טלמרקטינג) ובשעות הבוקר. יש לי תעודה של מזכירה רפואית אבל אין לי ניסיון. אני מחפשת בכל דרך אפשרית אבל בנתיים לא יכולה לעזוב את העבודה הנוכחית, בלי למצוא משהו אחר ועוד משהו אני בת40 וזה הופך את העניין לקשה יותר אתה מבין? זהו מקווה לטוב

יש כמה אופציות

צרי קשר עם חברות המתמחות בדיילות. צייני שאת מחפשת עבודה לשעות הבוקר בלבד. אני לא יודעת עד איזו שעה את יכולה לעבוד אבל אפשר לברר בחנויות שעובדות במשמרות, בעמדות "מודיעין", בדוכנים של חברות הסלולאר השונות הממוקמים בקניונים. כמזכירה רפואית-אני לא מכירה את התחום אבל צריך לבדוק במשרדי הרופאים האם המשרד עובד עם מזכירת בוקר ומזכירת ערב/צהרים. כנ"ל במשרדי עו"ד, שאני יודעת שיש משמרות. ממליצה לך מאוד לבדוק את חב' ביפר. בחברה זאת נציגי העברת ההודעות עובדים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע וכמעט כל חצי שעה נפתחת משמרת.המשמרות מתחילות החל מ-06:00 או-06:30 בבוקר, כשש שעות למשמרת, כלומר שאת יכולה להתחיל בשש ולעבוד עד שתים עשרה, או מ-07:00-13:00/14:00. במשרת אמהות גם לא ידרשו ממך לדעתי לעבוד בסופ"שים אבל צריך לסכם את זה מראש.

למעלה