לא רואים אותי

kkarni

New member
לא רואים אותי

אני מנסה לשלוח הודעה לגבי בדים רבים שיש לי ועלי לעשות איתם שימוש בעזרת ילדים בני שנתיים+ ואני מחפשת רעיונות מקוריים וקלים לתפעול ילדים בגיל זה, אך ההודעה לא מתפרסמת... HELP

av_i_va

New member
כבר התקבלו כמה תלונות

מגולשים שונים, בעיקר כאלה שמתחברים בפעם הראשונה שלחתי היום הודעה למנהלת הפורומים וביקשתי בדיקה טכנית. מצטערת שנגרם לך קושי בהתחברות. לשאלתך: ילדים בני שנתיים עדיין לא כל כך יודעים לעבוד עם בדים אבל הם מאוד אוהבים להדביק וכמובן לצייר הייתי גוזרת מהבדים צורות שונות כמו בית, עץ, הר וכו.... נותנת לילדים להדביק ומבקשת מהם להמשיך לצייר, (להשלים את הציור) ריבועים ורצועות כתחליף מוזאיקה... (מתקבל תוצאה מקסימה מהדבקה על כד חרס גדול) לוח מעניין עם צבעים ללמדם את הצבעים. לגזור ספרות וללמד לספור. בטח תקבלי רעיונות נוספים.

kkarni

New member
צורות

בגלל שאינני מוכשרת יותר מדי, נראה לי שאנצל את רעיון של למידת צורות גאומטריות תוך כדי הדבקה על דף +ציורים המון תודה על התגובה המהירה.

לילך1

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה.....

רוצה להוסיף להצעה של אביבה את יכולה לגזור צורות מבריסטול ...כמו בית שפן או אפילו בארני או כל דמות אחרת מערוץ הופ.... לתת לילדים למרוח דבק עם מכחול על הבריסטול ולתת להם להדביק חתיכות של בדים .... ושוב..ברוכה הבאה

2_be

New member
עוד תוספות ...

באופן דומה למה שלילך אמרה ניתן לערבב דבק עם צבעי גואש או ידיים (אם את לא מתנגדת לקצת לכלוך ובלאגן...
) ולהדביק את הבדים על הצבע המתאים (דרך מצוינת לעבוד על נושא הצבעים..) אפשר לעשות מהבדים בובות שישמשו את הילדים בהמשך: את תופרת את הבד למעין שקית, הילדים יכולים לדחוף ספוג פנימה ולאחר מכן לעטר בדיבקיות (אפשר גם לקנות עיניים זזות ובכלל זה יוצא נחמד..) אם הבד בצבע בהיר ניתן גם לתת לילדים לצייר עליו בנוסף...

kkarni

New member
רעיון מצוין

אהבתי מאד מאד את הרעיון שלך, תודה.

kkarni

New member
לא מוכשרת

תודה על קבלת הפנים. לצערי אני לא כזו מוכשרת ולגזור דוגמא של ברני מבד זה קצת לא אפשרי בשבילי, אבל תודה על התגובה יום נעים

לילך1

New member
אני לא התכוונתי לגזור ברני מבד../images/Emo4.gif

התכוונתי לגזור דמויות מבריסטול ולתת לילדים חתיכות קטנות של בדים שידביקו ....ואין צורך להיות מוכשרת בשביל זה....כנסי לאתר קליפארט תורידי צורות של חיות או עצים ממש בסיסיים ...תעתיקי רק את הקווים הכליים לבריסטול תגזרי ותני לילדים דבק ותחיכות קטנות של בדים.... את יכולה לעשות אותו דבר עם צמר גפן...ככה עשו בגן של ביתי בת השנתיים... חילקו להם צורה של שפן הילדים מרחו דבק הדביקו צמר גפן ואת העיניים והאף הגננת הדביקה בחרוזים או כפתורים.... עשייה נעימה....

למעלה