לא רואים ממטר תוכנית רדיו לעיוורים ולקו ראיה

לא רואים ממטר תוכנית רדיו לעיוורים ולקו ראיה

שלום לחברי הפורום. שמי בת אל, אני עורכת תוכנית רדיו שנקראת לא רואים ממטר. תוכנית זו מנסה לגעת בכל מיני נושאים ותחומים הנוגעים לעיוורים, לקוי ראיה ולסובב אותם. מעלעול קצר בהודועות, גיליתי שיש נושאים רבים שהועלו כאן שזכו להתייחסות אצלינו בתוכנית. הייתי שמחה מאוד שכמה שיותר אנשים יאזינו לתכנים, יקבלו אינפורציה ויעלו הצעות לנושאים שמעניינים אותם. התוכנית משודרת כל יום א' ברדיו הר הצופים 106FM. מי שאיננו ירושלמי יכול להאזין דרך אתר האינטרנט, לשם מועלות כל תוכניותינו. כתובת האתר www.icast.co.il. במקום החיפוש יש להקליד לא רואים ממטר ולהגיע לדף התוכנית. מצורף גם קישור ישיר לתוכנית האחרונה. האזנה נעימה, בת אל.

roi251

New member
לבת אל עורכת

יש הרבה נושאים שצריך לדבר עליהם כדי למשוך יותר כבדי ראייה ועיוורים לספורט אולי שכל אחד יגיד את פעילות הספורט שבה הוא עוסק אני לדוגמא לומד קונג פו שיהיה בהצלחה מאזין לתוכנית שלך באופן קבוע להתראות

שלום בת אל,

הקשבתי ונהניתי. מה אנחנו יכולים לעשות על מנת לקדם שיתוף פעולה בין הפורום לתכנית?

תשובה לאבא של נעם

שוב שלום, שלחתי תגובה קודמת וכנראה שהיא לא קיימת. אני שמחה שהאזנת ושנהנית. בנוגע לשיתוף הפעולה, כעת מי שאינו גר בירושלים יכול להאזין רק דרך האתר. לכן, כל סיוע בהגברת המודעות לתוכנית שלנו תתקבל בברכה. עד כמה שידוע לי האתר כרגע לא נגיש לקוראי מסך קוליים, ולכן אנו עובדים כרגע על לינקים ישירים לתוכניות. מעבר לזה, ההגעה היא פשוטה לתוכניות. אני לא בקיאה בפורומים, ושאלתי הנוספת היא אם יהיה ניתן לעשות כאן באתר רפליקה של התוכנית, או משהו בסגנון, שאוכל להעלות לכאן לנקים וכדו'? תודה רבה, בת אל. |נ.ב. הוספתי להודעה כעת קישורים לפי הכתוב מטה, בכחול, אך אני רואה שזה לא מופיע. |

roi251

New member
לבת אל מור

צרכים לדבר על נושאים כמו כבדי ראייה ועיורים שעוסקים בספורט תחום התעסוקה תחום המחשוב שבו חבל לא רואים הרבה כבדי ראייה ועיוורים שעוסקים שכל אחד יגיד איזה נושאים שעליהם כדיא לדבר

לא רואים ממטר- בריאותם של עיוורים חשובה פחות?

בתוכנית האחרונה של לא רואים ממטר- 27.07.08- בריאותם של עיוורים חשובה פחות בעיני משרד הבריאות? * שירות לאומי או שירות צבאי מלא לעיוורים ולקויי ראיה? משה משרקי מעמותת על"ה מסביר על פרויקט עלומה * משרד הבריאות אינו מחייב את חברות התרופות להצמיד כיתוב מתאים לעיוורים ולקויי ראיה * יקיר ארביב בדרך להקליט אלבום ג'ז משלו באיטליה * מה אומרים לאדם עיוור ברחוב? * טל לדרמן מספרת על עצמה בפינת הכר את העיוור.

למעלה