לא רוצה בכך ולא מייחל לכך אבל זה ייתכן

dory30

Well-known member
ייתכן מאוד שברגעים אלה הרצח הפוליטי השני של ר"מ (אחרי רבין) מתוכנן לפרטים. הרוצח (בלשון זכר, אך מכוון לנקבה באותה מידה) יכול לבוא מבין הטיפוסים הבאים:
*קרוב של חטופים שנרצחו או שמצבם לא ידוע.
*מפונה
*קרוב משפחה מדרגת ראשונה או שנייה של חלל צה"ל' מהמלחהמ הנוכחית (אם כי לא רק).
*מתנגד פוליטי מימי מחאת הגז/תיקי האלפים/הקורונה/המהפכה המשפטית וכדומה
*הכלאה של חלק מהגורמים או כולם
בכל מקרה, אני מקווה מאוד שנתניהו מבין שימיו הפוליטיים קצובים - ואולי גם הפיזיים. במצב קיצון, אל תתפלאו לראות את הידיעה: "ישיר מרחוב עזה- חשד להתנקשות בראש ממשלת ישראל".
כמו שחקן כדורגל שעושה כרצונו, ייתכן שאותו מתנקש יאמין שהדרך היחידה לעצור את הרודן המטורף הזה היא עם אקדח.

Harrington

Well-known member
מנהל
ייתכן מאוד שברגעים אלה הרצח הפוליטי השני של ר"מ (אחרי רבין) מתוכנן לפרטים. הרוצח (בלשון זכר, אך מכוון לנקבה באותה מידה) יכול לבוא מבין הטיפוסים הבאים:
*קרוב של חטופים שנרצחו או שמצבם לא ידוע.
*מפונה
*קרוב משפחה מדרגת ראשונה או שנייה של חלל צה"ל' מהמלחהמ הנוכחית (אם כי לא רק).
*מתנגד פוליטי מימי מחאת הגז/תיקי האלפים/הקורונה/המהפכה המשפטית וכדומה
*הכלאה של חלק מהגורמים או כולם
בכל מקרה, אני מקווה מאוד שנתניהו מבין שימיו הפוליטיים קצובים - ואולי גם הפיזיים. במצב קיצון, אל תתפלאו לראות את הידיעה: "ישיר מרחוב עזה- חשד להתנקשות בראש ממשלת ישראל".
כמו שחקן כדורגל שעושה כרצונו, ייתכן שאותו מתנקש יאמין שהדרך היחידה לעצור את הרודן המטורף הזה היא עם אקדח.
בהתחשב בכמות הפעמים שאתה אישית (בכל הפורומים בתפוז) קראת לרצח ראש הממשלה והבעת תמיכה ברעיון, אך הגיוני שתאמין שיש באמת מי שחולה מספיק לנסות לעשות זאת. אי"ה זה לא יקרה ונגלה שגם משפחות החטופים ושאר הגורמים שציינת בכל זאת קצת נורמליים ובריאים יותר.

dory30

Well-known member
בהתחשב בכמות הפעמים שאתה אישית (בכל הפורומים בתפוז) קראת לרצח ראש הממשלה והבעת תמיכה ברעיון, אך הגיוני שתאמין שיש באמת מי שחולה מספיק לנסות לעשות זאת. אי"ה זה לא יקרה ונגלה שגם משפחות החטופים ושאר הגורמים שציינת בכל זאת קצת נורמליים ובריאים יותר.
אני לא מתכנן שום רצח ואין לי כל מידע על מי שכן (הייתי בשמחה מסגיר אותו או אותה למשטרה אם הייתי יודע), אבל אל תתפלא שזה יקרה. הוא גם נותן את כל הסיבות לרצוח אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא מתכנן שום רצח ואין לי כל מידע על מי שכן (הייתי בשמחה מסגיר אותו או אותה למשטרה אם הייתי יודע), אבל אל תתפלא שזה יקרה. הוא גם נותן את כל הסיבות לרצוח אותו.
מה אתה מתכוון או לא אינני יודע ולא יכול לדעת. יודע רק מה אתה כותב. זה לא משאיר הרבה מקום לדמיון :). אבל טוב לשמוע שאתה הלכה למעשה מתנגד ושדבריך אלו אינם רציניים מבחינתך.
סיבות לרצוח אני לא מכיר שאדם יכול לתת, זולת במקרים מאוד קיצוניים וחריגים וזה לא המצב כאן. כאילו, להאשים אותו שהוא 'הולך עם חצאית קצרה ולכן נותן סיבה לאנוס אותו', עם כל הכבוד, זה שוב עניין של התבטאות רל"בית ללא כל אחיזה או הקשר במציאות. אולי הוא נותן סיבה להחליף אותו בבחירות הבאות. אולי הוא נותן סיבה לקוות שייאלץ לצאת לנבצרות מכל סיבה שהיא. אולי הכל. אבל "נותן את כל הסיבות לרצוח אותו"? סתם אמירה בעלמא ששייכת או לכאלה שרוצים להציג אג'נדה ולכן מדברים שטויות וסיסמאות, או לחמומי מוח שצריכים להיות מאחורי סורג ובריח למען שלום החברה.

dory30

Well-known member
מה אתה מתכוון או לא אינני יודע ולא יכול לדעת. יודע רק מה אתה כותב. זה לא משאיר הרבה מקום לדמיון :). אבל טוב לשמוע שאתה הלכה למעשה מתנגד ושדבריך אלו אינם רציניים מבחינתך.
לא קרה לך שאמרת על אדם X או Y שהרגיז אותך: "שימות?".

דיברגנט חדש

Well-known member
זה כבר קרה :mad: ברור שהוא 0מולני שעבור כסף ימכור את המדינה ואת אימו (n)
בטח, ה0מולנים מריצים דאחקות על שם משפחתו בטענה שהוא ביביסט כאשר ההפך הוא הנכון :(

Harrington

Well-known member
מנהל
זה כבר קרה :mad: ברור שהוא 0מולני שעבור כסף ימכור את המדינה ואת אימו (n)
בטח, ה0מולנים מריצים דאחקות על שם משפחתו בטענה שהוא ביביסט כאשר ההפך הוא הנכון :(
ברור. הצביעות השמאלנות הקבועה. העיקר שמספרים לנו שהשמאל אף פעם לא אלים (הוא כזה ללא סוף) ורק הימין ובלה בלה בלה.

dory30

Well-known member
ולביביסטים צרי האופקים, המוח וההבנה - לא נשכח ולא נסלח איך איימתם על בנט ולפיד. הנאצות שלכם הוסיפו דלק למדורה ולא מן הנמנע שתקצרו את אשר זרעתם.

למעלה