לא רוצה בנים

לא רוצה בנים../images/Emo6.gif

יוצאת לבלות מאוחר בלילה נראית פצצות מרגישה לגבות
זו זירת זרגים, 'תה יודע... לא מחכים בכניסה כי מכירים אותנו על הבר 6 שוטים - רק מתחילים
ואז שמוק אחד שם את הידיים שלו עליי
'תה לא מבין? לא באתי לכאן כדי לשעשע אותך דירבאללק, אתה לא באמת רוצה להתעסק איתי הלילה!
אז עצור לרגע וחשוב:
החיים שלי היו דבש לפני ש"נכנסת אליהם"
אז זה נגמר... אח שלו, לפני שזה בכלל התחיל
לא צריך שתקנה לי משקה- כבר עדיף שתביא לי את הכסף וזהו הלילה- זה רק אתה והיד שלך...
חצות אני שיכורה לא שמה זין רוצה לרקוד, לבד
כנראה שאין לך מזל היום, אל תיגע, תתרחק אני לא מי שאתה מחפש, ביי-ביי
זה פשוט לא יקרה, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה לחברים שלך, רק תן לי לרקוד ולהנות וטוס לי מהפרצוף...
כי.... לא באתי לכאן כדי לשעשע אותך דירבאללק, אתה לא באמת רוצה להתעסק איתי הלילה!
אז עצור לרגע וחשוב:
לא צריך שתקנה לי משקה- כבר עדיף שתביא לי את הכסף וזהו הלילה- זה רק אתה והיד שלך...
בפינה מהמר עם החברים שלך על 10 ש"ח שיילך לך עם הבחורה שהרגע נכנסה, אבל היא חושבת שאתה נעל
לא דפקנו הופעה במיוחד בשבילך אז תפסיק להזמין אותי לדרינק... אתה יודע מי אתה: תופס תחת ופלצן, שרק עושה רוח, אבל אתה הולך לחזור הביתה לבד, נכון?
כי.... לא באתי לכאן כדי לשעשע אותך דירבאללק, אתה לא באמת רוצה להתעסק איתי הלילה!
אז עצור לרגע וחשוב:
תרגום חופשי של פינק - u +ur hand גדול, אה?

ori239

New member
לא רוצה בנים?

ברוח ה'רווקיה' הישראלית, הנה התשובה: זירת זרגים? לא מותק, זה הפיק אפ השכונתי הסלקטור כל פעם בא לך 'מה נשמע אחותי?' בטח שהוא מכיר אותך, אפילו מקרוב אם את רוצה.. 6 שוטים בחצות, ואחרי שעה את בדרך הביתה על מריצה.. אז סבבה מותק, סחה על הישירות.. כולך רוח ורינגטונים, מלאה יהירות.. נעל נעל, החמודה שלידך דווקא נראית בעניין.. צ'או יקירה, מפה עפתי, אליה כמובן.. כולך סטודנטית שנה א' למדעי הרוח, גם זה סוג של פלצנות.. כבר שנתיים רשומה ב-jdate 'למטרות חברות'.. מחפשת בחור 'חתיך, משכיל וחמוד'.. אם אין לו וילה ומרצדס, הקשר מבחינתך אבוד אז חזרת מחודשיים בתאילנד, זכר לטיול האפטר-צה"לי, כל לילה מבלה בפיק-אפ, כיף לא נורמלי.. שילמת 800$ על מלונה בתל אביב.. מה לא עושים בשביל לחשוב שאתה מאגניב.. יותר מאוחר, בשיחה עם החברות.. מחסלת שוקולד וטישו בחבילות.. את כל הזמן תופסת גובה על 'חמודים'.. ולא מבינה למה את גומרת לבד, עם מכשירים.. ***מוקדש ל'כוסית התורנית' כמו זאת שמעלי, זאת שיושבת כל לילה בבר ומשחקת אותה קשה להשגה, שבחור עם לוק ממוצע ולימודי תואר שני הוא לא ברמה שלה>>>התעוררי!***

../images/Emo67.gif מעניין למה לקחת אותי כזה

ברצינות, קושוקוש... יש לך כמה תסכולים שאתה רוצה לספר לנו עליהם?
לך תקנה לך קצת חוש הומור, ועם העודף תקנה בזוקה, עליי...

ori239

New member
באמת

שאין לי שום תסכול, תודה ששאלת.. דבריי נכתבו בהומור, אולי את זאת שלקחה ברצינות.. ארכוש חוש הומור, זה אחד הדברים שאין לי בשפע, לצערי.. מה לעשות, כל אחד מאיתנו היה רוצה להיות מלך העולם.. מהשארית, אשמח לתת לך קצת, למרות שגם לך לא חסר.. הקטע עם השקל - מפיללל! בחורה ששומעת פינק שולחת אותי לקנות בזוקה.. נו באמת..

למעלה