לא רוצה בקבוק :-S

roeemaria

New member
לא רוצה בקבוק :-S

שלום!!!!!!!!! אז ככה ... בן שלי כבר בן 7 חודשים! אני תמיד רציתי להניק.. רק חבל שתמיד יועצות הנקה מחידות אותנו בכך שאם ניתן בקבוק, אז לילד יהיה יותר קל לאכול והוא לא ירצה לינוק יותר... נעלצתי לעזוב את הבן שלי כשהיה בן שבועיים , כי הייתי חייבת לחזור ללימודים, אז הייתי שואבת , מקפיאה ... והיו מאכילים אותו מבקבוק, בהתחלה הכל הלך כשורה. כשמלאו לו 4 חודשים, סיימתי את הלימודים, וחזרתי להנקה 24 שעות ביממה, ואז בעלי אמר שצריך להתחיל לתת לו בקבוק , כי כשאני אצטרך לצאת לעבודה, לא אוכל, ניסינו, נלחמנו... ואז התעייצתי עם יועצת הנקה והיא אמרה עזבי את הילגד בשקט כשתצאי לעבודה הוא יהיה גדול יותר והיה אפשר לתת לו בכפית וכו' אז היגענו ל7 חודש, אני עדיין בבית ושוב ניסיתי לתת לו בקבוק..... זה היה נורא... עכשיו הוא גדול יותר, הוא ניפגע יותר, הוא צועק כאילו אני מרביצה לי, הלב שלי ניקרא ( אה כן לא אמרתי הוא אפילו מוצץ לא לקח אף פעם, יורק אותו וזהו) וגם ניסיתי כבר כל מיני כוסות, לא מיכן שום דבר... גם השלמות מזון, ירקות, פירות, דייסות, גם זה לא מוצא חן בעיניו !cry...! מה עושים???????????????????????? איך אפשר לגרום לו לאכול מבקבוק, האם צריך להתעקש, ולהתעלם מהבכי?????????:( מה עושים?????????????????

סרבן בקבוק

מה שאת מתארת זאת תופעה די נפוצה אצל תינוקות. אני גם שומעת על מקרים שהאימא נתנה באופן קבוע בקבוק שאוב ופתאום התינוק מסרב לקחת, כך שסירוב הבקבוק זה לא דבר שתמיד ניתן למניעה. אז מה עושים כרגע? אם את לא חוזרת בקרוב לעבודה, את לא צריכה לעשות כלום. כאשר יגדל הוא יאכל. מה התכניות שלך? אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה