לא רוצה גברים באוטו / אליזבת והמפוקפקות

לא רוצה גברים באוטו / אליזבת והמפוקפקות

א אני לא רוצה גברים באוטו שלי / היום אני אישה חזקה / אני מנהלת שיחה נשית / כן, ולוגמת מוחיטו / ויש לי אמירה מוצקה / פתקים שהשארתי לעצמי / לתקוע בזה של החגורה / משווים לי מראה ניהולי / והיום אני לא / לא אני לא, אני לא / רוצה גברים באוטו שלי / ב אני חגורה בתקיפות מעשית. במקרה הצורך, אני משעינה את ראשי על כתפי, והנה יש לי כתף. ובדרך לחיפה: נשים חזקות גם הן תוהות. היש הגבלת גיל בכניסה למרתף? הו כן כן / אני לא רוצה גברים באוטו / לא רוצה גברים באוטו / באוטו שלי. / רוצה אוטו. (מתוך אלבומנו "אליזבת והמפוקפקות עושות פמינים קולני" הוצאה עצמית מאוד)

מיץ פזי

New member
שלום?

אשמח אם תוכלי להציג את עצמך או משהו כזה, ולא פשוט תשאירי הודעות בפורום סתם ככה. אם את חושבת שההודעה שלך רלוונטית לנושא, אז תציגי ותסבירי, נשמח להכיר, אבל הפורום הוא לא לוח פרסומים. תודה

בלי טובות

אף אחד לא מעריך היום עוצמה נשית במיטבה; אם אתן רוצות להמשיך לחיות בתוך חברה שהיא בית חרושת לנשים ששואלות "האם יש הגבלת כניסה למרתף?" לא בלי שמץ של "האם יש הגבלת כניסה למרתף?", המשכנה לרצוח את המחאה המסתתרת בפואטיקה העומדת במרכז - פרטי עלילה נשיים בעליל מופיעים בהמשך - אלבומנו הששששש שהושק במזל טוב בלייבל העין המהורהרת; ואיך שכחנו לומר שמדובר באלבום קונספט! המבוסס על דמות מדור השאלות הרגילות שנשאלות ברגילות סמויה מעין העונים הרגילים והרגילות משאלתה הראשונה ("יש הגבלת גיל?") ועד שאלתה האחרונה ("היית זו עם החולצה האדומה שעמדה מאחורי השולחן שעל יד הרמקולים? קטע. אני זו עם המשקפיים והגופייה שעמדה על ידך כשביקשו ממך לזוז כי את מסתירה. חח יש אייסי? מסנ? פליק? פייס? תמונה? אס של מקדונלדס שאת מוכנה להחליף על שניים מהפועל צפרירים חולון? ארבעה? ממולח!"); ואם רצונכן להמשיך לשכשך בסדרי העולם הכנועים אז באמת אל תגענה להופעה שלנו! שתתקיים כמתוכנן: המועדון של אוליביה המזוהמת האנגר ראש פינה רבתי כל עשרים המגיעים הראשונים רק שיגידו איך מזמינים כרטיסים למרתף או שזה בסגנון הלהגיע רבע שעה מוקדם ולגלות שלא נשאר שום דבר וסתם השקנו אלבום קונספט?, כך נוכל להצליב תשובות וכידוע אם יצא קטע ישר בין כולן אזי התשובה נכונה. או משהו בסגנון, מרוב בעירה פנימית כבר קשה לזכור. בזעף מובן, א. והמ.

הוא לא יודע מה עובר עליי / אליזבת והמפוקפקות

כך כתבתי לו כדי שיבין: הרגשה / לא ברורה / וזה רע. כמו: גישה / הפגנה מתישה / פרצה לחולשה / (ארבע אמהות) / אבות שלושה / לבוא בדרישה / להחליש / כשהיא מרעישה / להנמיך לחישה! / כמו: עיסה לא בחושה / כמו: אישה / כשהיא לבושה. מרנין. כך כתבתי לו כדי שיבין. כי, רק על עצמי לספר ידעתי, ועל זכות זו כאישה שוות זכויות הגנתי, והוא - - לא הבנתי!...

חדוה הל

New member
מעורר מחשבה

ורגרסיה - פגשתי אותי במהפכת אוקטובר/ דקלמתי לך מתוך העורבים של מר ולסר/ חתולה לוהטת 28, אמרת לי, והסתכלתי בך תוך התעלמות מוחלטת מעשן הסיגריות (הכוסיות שבצד) ואספלט הכבישים/ תמה מהפכת אוקטובר 100ממת69/ בעלתי עשרים ושמונה חתולים נוספים, לא דקלמתי/ דממת העורבים של מר ולסר/ אמרתי לך בחלון החיים החדש של מסנג'ר 7.1/ הצפת את חיי בעצב וירטואלי של אייקונים זזים/ לג'ם סשן הלכתי כשאת, 100ממת69, אינך לצידי/ הכוסיות שבצד, לא עוד בצד/ ואספלט כבישים, ועשן סיגריות/ מחשבות שחוזרת על עצמן תוך דחף פנימי ללא שליטה/ ארור הוא המסנג'ר שאינו מתחבר. כל הזכויות שמורות לב.מ, 2004, תמונע.

horse 1212

New member
את דפוקה בשכל.

הייתי בהופעה של הלהקה הזאת. הן הזויות לחלוטין. יש להן טקסטים גאוניים אבל הן דפוקות בשכל. באמת. לדעתי חלקן אפילו על כדורים... בכל מקרה, אל תנסו להבין מה פשר ההודעת של האישה.

למעלה