"לא רוצה חברה"?????

hilabiver

New member
"לא רוצה חברה"?????

אתמול מישהו אמר לי שהוא לא רוצה כרגע חברה.. החיים שלו עמוסים..אין לו זמן לכלום והוא לא פנוי כרגע להשקיע בקשר.. הרגשתם ככה פעם?? מה אתם חושבים על העניין? אני יודעת שהוא מאד אוהב אותי כבנאדם (היינו ידידים הרבה זמן) וגם נמשך אלי (אין צורך לפרט)... יכול להיות שיהיה לזה עתיד באופק? או שזה סתם תירוץ?? מה דעתכם?

asian girl

New member
יש תקופות

בחיים שאין זמן לזוגיות או לא מוכנים לזוגיות. כל מי שרוצה זוגיות מוצא גם זמן לזה. כשזוגיות לא בסדר עדיפויות אז כנראה שזה לא הזמן הנכון. לעיתים קרובות בן אדם שמקדיש את עצמו לקריירה הוא זה שמוותר על זוגיות. או שאם רוצים להתקדם אז משקיעים את כל הכוח בעבודה ולא ביחסים. יש גם כל מיני טיפוסים של אנשים: יש כאלה שלא יכולים בלי זוגיות. יש כאלה שמרגישים טוב גם בלי בן\בת זוג. את צריכה להחליט אם את רוצה להישאר ידידה\חברה של הבחור. תקחי בחשבון שאם תישארי איתו זה יכול לקחת כמה שנים עד שהוא יהיה מוכן ליחסים...רק שהשאלה פה: האם זה יהיה איתך... בהצלחה

נראה לי שבהחלט יש דבר כזה

בהחלט ישנם תקופות שבהן אדם יודע שהוא לא יכול או יוכל לתת מעצמו את המקסימום האפשרי - או אפילו - יש עדיין קשר טרי שהרגע נגמר - ולא חייב להיות תלוי בזמן - נגיד מישהי שעדיין מתרוצצץ לו בראש והוא צריך "למחוק" אותה לחלוטין... ואז מגיעה השאלה - האם ב"כוח" להכנס לאיזהשהי מע' יחסים כי ישנה הזדמנות לכך ? ואולי באמת אותו אדם לא יוכל לתת מעצמו - אפילו אם זה מבחינת עבודה או לימודים - ואז גם הקשר לא יעבוד וגם לא יהיה אפשר לחזור למצב של ידידות - ברוב המקרים לפחות....

ומי אמר שלא קראתי ?

אז אני לא יכול להגיד את אותו דבר במילים שלי ?
זה קורה כאן הרבה וזה בסדר גמור...

ד נ י ת3

New member
לפעמים זה רק תירוץ, לפעמים

זו האמת, ולפעמים הם באמת חושבים ככה - אבל מתכוונים אחרת. או בואי אספר לך סיפור... האקס שלי, כשרק הכרתי אותו, היתה לו איזה ידידה (=יזיזה) הוא כל הזמן אמר לה שהוא לא רוצה חברה. (היא אגב טרחה להגיד את זה לי...
) כשהתעמתתי איתו לגבי זה - הוא אמר שזה נכון... אבל הוא שינה את דעתו בגללי... נחשי מה... הוא באמת התכוון שהוא לא רוצה חברה (אותה כחברה שלו), וכשהנסיבות השתנו (הווה אומר הוא הכיר אותי) גם דעתו השתנתה. יש מבין?

hilabiver

New member
תודה על התגובות אבל זה קצת מורכב :

הכרנו בדרום אמריקה ובהתחלה סתם היינו ביחד כל הזמן והיה חיבור חזק, אח"כ הוא התחיל איתי בשיא הרומנטיות והיינו ביחד-ביחד שבוע, עד שאני חזרתי לארץ, הוא חזר חודש אחרי ושוב היינו ביחד שבועיים רק שהכל היה בהם מוזר ושונה (הוא בעיקר התנהג מוזר ובצורה לא אחידה) ואז סיימתי את זה כשהבהרתי לו שהוא עשה לי משהו אבל שלא מתאים לי קשר כמו שהיה בארץ (אז גם גיליתי שהייתה לו חברה 5 שנים והם נפרדו חודשיים לפני שהוא טס). ישר אח"כ ניתקנו קשר וחזרנו לקשר ומאז היינו מדברים מדי פעם (כי אנחנו באמת אוהבים אחד את השני) כל פעם ביוזמת מישהו אחר ולא נפגשנו מאז עד אתמול. נסעתי אליו, הוא הכין לי ארוחה, והיה ממש כיף (כמו בחו"ל ולא מוזר כמו בארץ) בסוף הגיע הרגע להיפרד והתנשקנו והתחבקנו המון כי זה הרגיש טבעי.. ואז הגיע משפט המחץ של "לא רוצה חברה כרגע".. אז מה תגידו על זה?

נימשון

New member
שהוא לא רוצה חברה כרגע

היה לו ערב נחמד ונעים איתך והוא נתן לך חיבוק ונשיקה כידיד (איכסה על המילה הזאת) ופה זה מתחיל ופה זה גם נגמר.

hilabiver

New member
אבל זו בדיוק השאלה שלי

האם כיף לו איתי אבל כרגע הוא לא רוצה חברה ולכן כרגע כדאי שלא נהרוס את הקשר ע"י כך שניקח אותו לכיוונים אחרים (והמבין יבין) ללא עתיד...או שכיף לו איתי אבל לא מספיק בשביל מחויבות וכל העניין שאין לו זמן כרגע בגלל לימודים (הנדסה), עבודה (5 פעמים בשבוע עד מאוחר) ושאר מחויבויות (בבית) לא מאפשרות לו כרגע להתפנות לדברים אחרים... בקיצור, האם יש דבר כזה שכיף לך ואתה נמשך למישהו ואוהב אותו אבל לא רוצה קשר.. או שזה סוג של תירוץ וכנראה שהוא גם לא ירצה (כמו שדנית טוענת).

hilabiver

New member
אופס, בטעות 2 האפשרויות היו זהות...

אבל אני מניחה שאתם מבינים את הכוונה - האם זה תירוץ או לא?

יש לי הרגשה מוזרה

הרגשה כזו שאת ממש רוצה את הבחור. ואת מתחבשת יותר מדיי לגבי מה הוא רוצה... אם אני הייתי במצבך - הייתי חושב - טוב לי עם המצב הנוכחי ? ללא שום סטטוס מוגדר ? אולי ההרגשה הזאת של "כמעט" או מעין מתח כזה באויר הוא הבעיה. אם לא היה לי טוב - ונראה לי שעצם העובדה שאת מנסה למצוא או להגדיר תשובה מסויימת - או למעשה לקבל "אישור" מאחרים - אז זה אומר שלא כל כך טוב לך - הייתי עוזב את זה, שם בצד, ממשיך בחיי היום יום שלי - ואז עלולים להיות שתי אלטרנטיבות - א- הבחור באמת לא רוצה קשר (וסיבותיו עימו - למה לחפור ?) וזה בסדר גמור - ואת תהיי "חופשייה" יותר לפתח קשרים עם אנשים אחרים שאולי כן רוצים קשר (וכרגע זה נראה אולי מיותר או רחוק). ב- הבחור יגלה קירבה גדולה יותר ואולי אפילו יבין שבלי שום קשר להגדרה - כן מע' יחסים או לא - את הבן אדם שנוח לו להיות איתו, כיף לו והוא ירצה קצת יותר - וכשזה יקרה את תדעי. או כמו שאומרים ביידיש - שחריי את האהבה - אם היא תחזור אלייך - כנראה שלא שמת בול.... או משהו כזה...

ד נ י ת3

New member
מתוקה, אני מצטערת שאני צריכה

להיות בוטה... אבל! הוא לא מעוניין. גבר שמעוניין לא אומר שהוא לא בנוי לקשר כרגע. נקודה. פשוט. אל תחפשי משמעויות בשמיים. נחמד לו איתך, אבל הוא לא רוצה זוגיות איתך.

נימשון

New member
יקירתי

בהחלט יכול להיות מצב בו מאוד כיף ונחמד ביחד, יש משיכה בלי סוף אבל גם יש הבנה כי זוגיות לא תצא מזה או כי אתם ממש לא מתאימים כבני זוג למרות שכיף ביחד או כי הוא כרגע לא בשל לכך נפשית.

magenta73

New member
אנחנו לא יכולים לענות לך בוודאות

את יודעת, אנחנו, כמוך, כמונו, לא יכולים להיכנס לו לראש. וצר לי, אני מצטרפת לאחרות, הוא לא ממש רוצה אותך, לקשר רציני, כרגע. את שואלת האם לחכות לו? התשובה היא לא. אבל זה לא אומר שאת צריכה להפסיק את הקשר איתו. רק את הציפיות...

תלוי

עם זה עיסוק קבוע שבו אז כנראה שזה תירוץ כי מה קרה פתאום.ואם זה עיסוק זמני אז יתכן שבאמת הוא חושב שהוא עסוק ולא רוצה חברה ענין של לחץ.אבל לקשר הזה יש סיכוי גדול עדין

למעלה