לא רוצה חופש.

כתומית

New member
לא רוצה חופש.

איך מצליחים לחיות? אני רוצה לדעת הכל כאן ועכשיו ומיד יש לי עבר, דברים שאני זוכרת, שחוויתי, ואין לי עתיד ניתן לשרטוט אנשים יודעים מה הם רוצים, מי הם, מה הם רוצים להיות, איך הם רוצים לחיות, אני ככה וככה, אני עושה כך וכך, זה וזה הם הדברים שאני אוהב. אני מרגישה מנוכרות אל החיים כל עוד זה נוגע אליי, לא מבינה איך אנשים מצליחים לחיות את שלהם אבל אם יבקשו בעצתי יהיו לי שלל לתת. על מה אני חולמת? חלומות אימה מתוקים שמרגיעים, על זיקנה ומוות, על נכות שתפטור אותי מלהתעמת, מלהתאמץ, מלפחד. על כבלים בתוכם ארגיש יציבות, קרקע, בלי חופש, בלי להחליט, בלי לטעות, חיי חפץ. קשה לי הערפל שמקדימה, ממה אתפרנס? האם יהיה לי בית? האם יהיה מישהו שאוכל לסמוך עליו שאם אפול יתפוס אותי? שאם אפול לא יראה בחולשותיי משהו הראוי לגירוש מעולמו? אני לא מפחדת למות, אני לא מפחדת להיות לא מאושרת, אני מפחדת שלא יהיה חומר, גשמי ויציב, בית, כורסא, אוכל במקרר וחיבוק. מי אני בכלל? מה אני רוצה? איך אעשה זאת? תלישות. אני לא רוצה לזרום עם החיים אני רוצה ללכת בהם ברגל יציבה שמשאירה חותם בקרקע אמיתית אני רוצה להתקדם לא להתעופף מכאן לשם בלי שליטה זה היום שמבעית אותי ולא הלילה, כתבתי כאן לפני מספר ימים. אור היום מקרין על חוסר הוודאות של החיים, באור אנשים חיים, עובדים, לומדים, עושים, מדברים. בלילה העולם נעצר לנוח, מנוחת הלילה אהובה עליי בחוסר הציפיה שלה ממני לעשות, להחליט, על הלילה הנצחי החובק אני חולמת, חלקיקי החושך מצמצמים את המרחב המאיים של הפעולה. איך אחיה? האם יהיה לי בית? מי יחבק אותי כשהמרחב מחריד את נשמתי?

subtitles

New member
יקירתי.. ../images/Emo142.gif

גם לי יצא לחשוב על העתיד בזמן האחרון.. בעיקר בגלל שיש אפשרות שאני לא אלך לצבא.. מה שאומר שאני צריכה ממש עכשיו כבר להחליט מה אני רוצה ללמוד.. ולאיזה כיוון אני הולכת. ובאמת שאין לי מושג. אני לא יודעת אם קיים אדם בעולם שיאהב אותי כמו שאני.. ואם יש אפשרות שאני אשרוד את האוניבסיטה.. אבל אני כן יודעת שיש לי משפחה ויש לי חברים. ועליהם אני סומכת.. כל עוד הם כאן איתי, אני יודעת שהם יעזרו לי. חייבים להאמין בעצמנו.. עם כמה שאני שונאת את העולם ושונאת את עצמי.. אני בטוחה שיש מטרה להיותי חיה. בגלל זה אני עדיין כאן.. אני באמת מאמינה שיש לי ייעוד. ואם אני לא אתייאש, אני אפגוש אותו ואנצל אותו עד תום. את אישה טובה.. כתומית יקרה.. יעודך לאהוב ולהיות נאהבת.. להצליח ולתרום לעולם הזה שיש בו כל כך הרבה עצב.. לפזר בו קצת אבק שמחה. האם אין לך כלל כיוון שאת חושבת לאמץ? חייך עוד לפניך יקירתי.. חשבי על כיוון שמעניין אותך ותנסי לפעול. נסי לכוון את חייך ותראי מה קורה.. פעלי לפי ליבך. מה הוא אומר לך? אני בטוחה שתצליחי ותגשימי שאיפותיך..

כתומית

New member
sub של קסמים... ../images/Emo42.gif

יש כיוון יקירה, יש, אבל לפעמים אני מקלקלת, היום יהיה יום טוב יותר תודה על מילותייך המאירות, החכמות והמעודדות מאוד

subtitles

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo142.gif

אם יש כיוון זה כבר טוב! אני מאמינה בך יקרה.. נסי לפעול ותראי שהכל מסתדר לאט לאט.. בבקשה יקירתי.. שמחה לעזור

השאלה המרכזית היא

איך ממשיכים לחיות במצב הנוכחי וכמה זמן אפשר לתעתע בגורל? השאלה שמעסיקה אותי אישית היא, מתיי זה ייגמר הסבל והכאב ? ואם האושר נמצא אי שם כמה זמן עוד צריך לחכות לו? ומהי דרך מוצא לחיים יותר טובים? ולמה יש בעולם רע? ולמה לא מצליח להתרומם?

כתומית

New member
אוקיינוס! ../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

הייתי מתה לצייר כך - זה ציור נפלא של צייר בשם ארתור ג'ון

כתומית

New member
היום היה טוב מאוד! ../images/Emo140.gif

נתתי לידיד לקרוא את מה שכתבתי שם התגובה שלו היתה : יש לי חדשות בשבילך, כולם חוששים מהדברים האלה בדיוק. אני חושבת שאצלנו האנשים החרדתיים חסר מסך של ריכוך מול החושים, הראות חדה מידי בלי הבדל בין קרוב רחוק גדול וקטן, השמיעה חדה מידי לרחשי הרחוב ורחשי הלב בו זמנית, כשאין פרספקטיבה שנוצרת בחוסר במרככים החושיים.... הדברים יוצאים מפרופורציה והנה קיבלנו מתכון לחרדה... זה בכל אופן מה שעלה בי כשהעיר לי אותו מר בחור שמה שאצלי הוא ברמת החרדה אצל אחרים הוא חששות מוצנעים. וזה - גרם לי לרכך בכוונה לפחות היום הצלחתי להזיז את הרעשים העודפים, חלק מהם, והגעתי ללימודים, לא רק הגעתי ללימודים אלא הצלחתי גם לשנות כמה מיטרדים שהיו במערכת השעות שלי. זה היה יום טוב מאוד:)

למעלה