לא רוצה לגן :-(

גלי...31

New member
לא רוצה לגן :-(

כבר כמה ימים הוא מתעורר בבוקר... ולא רוצה לגן!!! יש שם ילד שמציק לו... רק בן שנתיים וחצי וכבר צריך להתמודד עם אלימות...והוא כ``כ קטן! רוצה לעזור לו, להגן עליו, הרי הוא התינוק שלי!!! לא רוצה שיציקו לר, ירגיזו אותו! המטפלות בגן אמרו שישימו לב לעיניין, אבל בינתיים ילדי הוא שעצוב. ואת ה``עבריין הקטן`` שמציק לו... בא לי ``לתפוס`` אותו ולטפל בו, אבל יודעת שאסור. אוצרים לי כי תמיד יהיה אחד כזה שיציק, וצריך ללמוד להתמודד עמם מגיל קטן, אבל זה טוב ויפה כשמדובר בילדים אחרים ולא בילד שלי. לילד שלי אסור לסבול!!!! הוא שלי!!!!

דספרדו

New member
שששש... הוא שלך

ובטח שאסור לו לסבול ובטח שלהציק לגננת עד שייצא לה מהאף ובטח {לוחש} לרמוז לילד לעמוד קצת על שלו ובטח להפגיש את הילד עם חברים מהגן ובטח שיהיו חבר`ה ולחבר`ה קשה יותר חהציק ובטח שהוא שלך אז ברור שלא סובל..אההממ B-)

לי28

New member
מותר להחזיר...

בטוחה אני כי רבים לא יאהבו את דברי... ויהיו גם כאלו שסתם יתנגדו, אך אני באופן אישי מלמדת את ילדי לשרוד ואם משהו מכה אותם אז אני ממש דוגלת בזה שהם צריכים להחזיר לו - החיים הם לא פקניק.. צריך לפעמים גם מרפקים. אז...גלי... יקירה... שיחה קצרה עם אישור להחזיר. אני באופן אישי אשלח את בני שיגיע לגיל 5.5 לג`ודו או סוג של ספורט דומה, בכדי לעזור לו לבנות את הבטחון העצמי שלו. שלך לי28

גלי...31

New member
ותשמעו את ההמשך....

אתמול הלכתי לאסוף אותו מהגן, והמטפלת כולה מזועזעת מספרת לי שילדי נשך ילד אחר, והיא מאוד התפלאה כי בני בד``כ לא מתנהג ככה. אז כמו אמא מחנכת הסברתי לבני שלא נושכים, זה לא מקובל וכו`. שאלתי את בני (להזכירכם- בן שנתיים וחצי) מדוע הוא נשך והוא ענה שהילד השני הרביץ לו. אז שאלתי את המטפלת מדוע בני נשך, והיא אמרה שכמה דקות לפני הנשיכה, הילד השני דחף אותו ובעט בו- בבני. בלי להתבייש אמרתי למטפלת שפעם הבאה תספר את הסיפור במלואו מההתחלה, וזאת מפני שלילד השני אכן הגיע שבני יחזיר לו, אולי לא בנשיכה, אך בטוח הגיע לו משהו. אסור ללמד את ילדינו שלא מחזירים, להפך.... עליהם לדעת להגן על עצמם, ובמקרה הזה הייתי די גאה בבני שידע להחזיר ולא שתק!!!

lmerav

New member
לגלי ,

בני בן שנה וחודשיים ורק למד ללכת לפני חודשיים. הוא עדיין לא מדבר חוץ מאמא אבא ובמבה. אבל הוא מרביץ בפעוטון לכל מי שלידו. הגננת שלו בהלם. היא השאירה אותו לבד עם 7 ילדים בגילו , והוא פשוט משך לכולם בשערות סטר לכולם, גונב לכולם את המוצצים, ומתישב עליהם בכוונה. נשארתי עם פה פעור... ולרווחה. מה אני אמורה לומר לגננת המסכנה ? לא להשאיר אותו לבד עם כולם ? בבית הוא מתנהג אחרת ובגן שונה לגמרי. בגן יש ילדים בבית אין ילדים או אחים או חברים. וחבל על כך . מה אני עושה ? לי אין אפשרות להסביר לילד בן שנה כי הוא לא עושה את זה בבית. מירב לוי

לורה..

New member
גלי היי

קראתי ת,הודעה הראשונה וליבי נכמר על בנך קראתי ת,הודעה השניה והזדהיתי עם הגאווה שלך.. ואו,כמה שהחיים דינאמיים,היום נדמה לנו שהילד שלנו מסכן,שכולם נטפלים אליו או דברים אחרים שמעוררים את רחמינו על הילד,וביום אחר,הילד שלנו יגרום לנו להתגאות בו על שעמד על שלו ולא נתן לאחרים ``לטפס`` עליו... אהבתי לקרוא מה שכתבת.. אני חינכתי את ילדיי להתמודד ללא אלימות רק עם דיבורים ,והיום,בסביבה שלנו שכל אחד רוצה להוכיח את כוחו..זה קשה להתמודד רק עם דיבורים ושיחות. נכון הוא לחנך ל: תנהג בו כפי שהוא נוהג בך... ואז הילד לומד להתמודד . נכון גם לשלוח ת,ילד לחוג ספורטיבי כדי שיפתח את בטחונו העצמי... שלך לורה

למעלה