לא רוצה להוציא לכם את העיניים,

לא רוצה להוציא לכם את העיניים,

אבל קניתי אתמול את התקליט של אינואנדו באוזן השלישית... פעם ראשונה ששמעתי אותו והוא באמת נחמד...

זה לא כזה הוצאת עיניים../images/Emo8.gif

מזל טוב

Teo Toriatt

New member
הרבה קרדיט

נראה לי שרוב חברי הפורום יזהו את הגיטרה, אבל לזהות AC30 ומה הקשל לקווין? הייתי נותן גג 5 חברים וגם זה כי אני נדיב (האם אני טועה?) בכל מקרה מזל"ט. |מקנא|

khammel

New member
../images/Emo140.gif אין קווין בלי לפחות שלוש AC30

עדיף שיהיו 9. וגם treble booster (זה התפקיד של המגבר הלבן הקטן) בקיצור, השכנים לא כ"כ מאושרים. אני כן

Ekrembo

New member
בחיים לא שמעתי אותו...

אבל כבר המון זמן שאני מפנטז על כזה
. בריאן הרי היה חסיד ווקס. תחדש

../images/Emo4.gif אני היחידה שלא יודעת מה זה?

או איך זה קשור לקווין בכל מקרה.. תתחדשי

khammel

New member
../images/Emo51.gif קבלי הסבר

הסאונד המיוחד של בריאן מופק מצירוף של הגורמים הבאים: 1. הגיטרה על שלו אני לא אספר כי אני מניחה שאין מה. שלי מתוצרת GUILD, מהרפליקות של 1993. לאחר שהשת"פ בין בריאן והחברה נפסק החל יצור של רפליקות ע"י גורמים אחרים וכיום יש בשוק רפליקות מתוצרת BURNS (הייצור הופסק ועבר ל"בריאן מיי קומפני") ורפליקות טובות יותר של Greg Fryer (על בסיס צילומי רנטגן שעשו לגיטרה של בריאן). 2. המגבר בריאן תמיד ניגן על מגבר AC30 מתוצרת VOX. לאורך השנים הוא השתמש בכמה גירסאות, חלקן משופצרות. כיום בריאן מופיע כאשר הוא משתמש ב-3 מגברי AC30 ומעליהם 6 נוספים שמשמשים גיבוי/הגברה. מבין ה-3 המוגברים, אחד מוציא סאונד נקי ושניים מוציאים סאונד שעובר דרך אפקטים (בעיקר Delay/chorus). פרטים מדוייקים יותר ב- http://www.brianmayworld.com/redspecial.htm 3. אפקטים Treble Booster אחראי לדחוף את ה AC30 חזק כך שמתקבל הסאונד שיש ב WWRY למשל. מאחר וקשה מאד למצוא חיה כזאת בארץ, אני משתמשת במגבר "Deacky" של VOX שזה רפליקה של מגבר ההקלטות שג'ון בנה לבריאן (נעשה בו שימוש בין השאר ב God Save the Queen). ראי בלינק לפרטים נוספים. 4. מפרט מטבע בריאן מנגן עם מטבע של 6 פני וזה חלק גדול מהסאונד. אה, כן -- וגם צריך את הידיים והראש והלב של בריאן. ואולי גם עוד כמה דברים... בכל מקרה, אחרי כמה שעות של נגינה, אני יכולה לספר ש AC30 + TB בהחלט נותן את "הסאונד".

למעלה