לא רוצה להזיק, רק לשמור:

לא רוצה להזיק, רק לשמור:

יש מדריך טנטרה מסוים בארץ שהוא פדופיל. לצערי אני מנועה מלעשות דבר חוץ מאשר להפיץ את הידיעה בין חובבי ושאר מדריכי התחום בלי להזכיר שמות. שימו עין, שימו לב.

0 אור 0

New member
ומה עשית?

אמנם אם אין לך הוכחות את לא יכולה לפרסם את שמו בלי להתבע על לשון הרע. אבל כשאת מפרסמת בלי שם, את משחירה את כל מנחי הטנטרה האחרים שהם אנשים הגונים וטהורים - ועכשיו כל אחד מסתכל עליהם בעין בוחנת וחוששת. מה שאני מציעה לך, זה ליזום פגישה עם פקידת סעד מחוזית או עם חוקר נוער במשטרה ולשתף אותם במה שאת יודעת. יש להם כלים לחקור ולבדוק ואולי להביא את הפושע למעצר, ואולי אפילו יצליחו להציל את הילדים בהם מדובר - וזה הרי הכי חשוב.

את יודעת מה, ננסה. תודה על הכיוון. השתדלתי

כמה שפחות להחשיד חפים מפשע, אבל כנראה שיש גבול לקסמים שאפשר לעשות באמצעות ניסוחים מסויגים.

vali9

New member
תודה (-:

אני דווקא בעד לשתף חלק מההתנסות שלנו היא לדעת שבכל מקרה נסתדר גם בהתנסויות מורכבות . יש בפלנטה שלנו כל מיני , המנחים הם חלק מהציבור ובכלל אנחנו בתקופה שבה הנשיא הוא אנס , ראשי ממשלות הם רמאים וגנבים , בכל פינה מנסים ל"סדר" אותנו .... זה מה שיש (-: מה שנשאר לנו לעשות הוא לבחור נכון , כל אחד בינו ובין עצמו , בינו ובין היקום להבין שכל מה שאנחנו נותנים - זה מה שאנחנו מקבלים (-: ואלי.

למעלה