לא רוצה להיכנס לוויכוח עוד לפני שאני בדירה

dex1991

New member
לא רוצה להיכנס לוויכוח עוד לפני שאני בדירה

היי אני עובר לגור בקרוב עם עוד 2ו שותפות בדירה בגלל הלימודים.עכשיו,בהתחלה היה סיכום שהדיירות שהולכות משאירות את המיטות ואנחנו קונים אותן,בסוף נשארו 2 מיטות ואני ושותפה אחת הסכמנו שאחד מאיתנו ייקנה מהדיירות היוצאות ואחד ישיג בעצמו,אני אמרתי שלא משנה שלי והיא אמרה שהיא מצאה מיטה אז שאני אקנה. עכשיו מסתבר שהשותפה ההיא ממש ממש לא רוצה להיות בחדר שבו אין מיטה ומתעקשת לקבל את אחד החדרים האחרים,שזה ממש בלתי אפשרי כי ב2 החדרים יש מיטות שאין מצב להעביר אותן בשלמותן אלא להביא איש מקצוע-דבר שאני והשותפה האחרת מתנגדים לא.

עכשיו,אני והשותפה השנייה שקנתה מהדיירות היוצאות היה נראה לנו ברור שאנחנו ניקח את החדרים שבהם המיטות,משום מה אבל השותפה ההיא לא חשבה ככה מסתבר. איך אפשר לנסות להסביר לה כמו שצריך שתבין בלי להיכנס לסכסוך סתם לפני שאנחנו נכנסים לדירה. גם בנוסף, בכל העניין של הלטפל בדירה היא טיפלה באיזה 20 אחוז ממש שצריך ואני והשותפה השנייה בשאר.

einat162

New member
הבעיה היא שהיא רוצה חדר אחר - או את

אחת המיטות?

הפתרון שלי-
אם היא רוצה את אחד החדרים (עם המיטה ממקודם), שתביא בעל מקצוע על חשבונה.
השאלה אם אתן (את והשותפה השנייה) כן רוצות ספציפית את אותם חדרים (בל קשר למיטות).

Optimistic Girl

New member
פשוט מאוד

שהיא תקנה מיטה באתר יד 2 או יש בפרוייקט אגורה בחינם מוסרים דברים..

אנשים הם בדיוק כמו חיות-מאוד טריטורייסטים
את אישית צריכה לפחות בימים הראשונים להראות אסרטיביות ולהיות קשוחה.

אם יראו שאת חלשת אופי ידרכו עליי וינצלו
זה לא קל להיות עם שותפות וכן צריך להתגמש אבל גם להיות אסרטיבית!!!

בהצלחה במעבר ובלימודים

גם אני אגור השנה עם שותפות
וההודעה שלך אישרה לי שאני עשיתי בשכל שבחרתי מעונות בשנה א שלי כי אצלנו יש כבר מיטות וארון אז למזלי לא יהיה לי בלאגן הזה

dex1991

New member
כה בהחלט אנשים עם כמו חיות

קודם כל אני בן עם 2 שותפות חחח.. את צודקת בהחלט השותפה הראשונה לא הבעייתית גם כמוני מנסה להימנע מעימותים כמה שיותר.. זאת באמת הבעיה שלנו אבל כנראה שבהתחלה אם נראה שצריך נאלץ להיות יותר אסרטיבים.

Hawkgirl

New member
כמו ש-einat כתבה..

אם הבעיה היא מי מקבל איזה חדר, ולא איזה מיטה. השותפה שמעוניינת בחדר אחר צריכה לממן את בעל המקצוע שיפרק וירכיב מחדש את המיטה אחרי שיעבירו אותה לחדר שהיא לא מעוניינת בו.

אין פה יותר מדי מה לעשות, וגם לא צריך להתווכח איתה כדי להראות לה שאי אפשר להוציא את המיטה מהחדר.
אם היא בלבד מעוניינת בשינוי, היא צריכה לממן אותו.

rasmus girl1

New member
אז תעשו טרייד אין,

שהמיטה שהיא קנתה יכנס לחדר הריק ושם יכנס או אתה או השותפה השניה והיא תכנס לחדר בו כבר יש מיטה, בקיצור, או שתוותר על המיטה שקנתה כי בתאכלס זה לא שאתם קיבלתם את המיטות מתנה-גם אתם קניתם, או שתוותר על חדר.

למעלה