לא רוצה להעליב חס וחלילה

לא רוצה להעליב חס וחלילה

אבל מה יש לעשתב פורום שהנושא שלו הוא סדרה שנגמרה לפני שנתיים????????. וגם הוא ממש יבש פעם בחודש יש כאן הודעה. מה אתם חושבים?

actress

New member
לפחות הוא מחזיק מעמד יותר מכל פורום

אחר אבל אין טעם להתווכח זה רק אומר שהפורום הזה היה שולט ונשאר שולט אפילו שבקושי כותבים או גולשים.

../images/Emo85.gifבפעם האחרונה שהייתי פה...

אמרו שהוא נסגר....ובגלל זה לא חזרתי.. אבל אני רואה שהוא חי וקיים עדיין.. אז אני חוזרת
תכינו את הזרועות..
או שאתם לא רוצים
..

יששששששש

ברוכה השבה!מסתבר שהפורום לא נסגר בסוף.הייתה תקופה שהוא הוסר מרשימת הפורומים אבל עכשיו הוא חזר אז אני מניחה שזה סימן טוב. בכל מקרה אני שמחה שחזרת.

גם אני!

יש לך תמונות יפות של לחיי האהבה בעיקר של סופי ויהודה המושלמים עם כן בבקשה תשימי אוהבת המון רעות

עדי18

New member
../images/Emo45.gif

ואי שנים לא הייתי פה ..... החלטתי לקפוץ לבדוק אם הפורום הזה עדיין קיים.. ואני שמחה לראות שכן(אם אפשר לקרוא לזה ככה...) בכל מקרה לכל מי שפה קבלו
ענקי ממני

עדיייייייי אחותיייייייי האהובה!

מה שלומך מאמי?טוב לראות אותך.קבלי
בחזרה מתוקה שלי.
כן הפורום הזה עדיין קיים ואנחנו עדיין כאן.מה חדש אצלך?שלחי מסר אם תוכלי. אוהבת,

actress

New member
צר לי לאכזב אתכם אבל הוא עומד להסגר

והפעם זו לא הודעת כזב אלא הודעה אמיתית קיבלתי את זה מההנהלה, כי הסדרה נגמרה והגיע הזמן להמשיך הלאה, והפעם לשם שינוי אני חושבת שכולם צודקים הגיע הזמן להמשיך הלאה זה שהפורום החזיק מעמד זה אומר שיש לנו את זה ועובדה שזה אחד הפורומים הכי מצליחים שהצליחו להשאר באויר גם לאחר שסדרה נגמרה אז יש תקווה

נכון

תראי,זה היה לי זה ברור שהוא ייסגר באיזשהו שלב,אני לא חיה באשליות שהוא יישאר לנצח.וכבר כתבתי הודעת פרידה אז בינתיים עד שהוא ייסגר אני כותבת כאן להנאתי. הוא ייסגר ממש בקרוב?

SofyTofy

New member
גם אני עדיין פה ../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

וכמו שאורנית אמרה, היה טוב וטוב שהיה.

למעלה