לא רוצה להרוס את השרשור על המפגש -

shira1960

Active member
לא רוצה להרוס את השרשור על המפגש -

אבל אני מרגישה שקצת קשה לי לרשום שם כן או לא כי מה שאני רוצה לכתוב זה "אולי. תלוי במצב". כרגע לא נראה לי שיש לי העדפה או חוסר העדפה לכאן או לכאן, אבל קשה לי מאוד מאוד להחליט מה יהיה בעוד ~חודש כאשר אנחנו לא יודעים מה קורה מרגע לרגע. מצד שני, קשה לי להיות במצב של חוסר החלטה כי הרי המצב יכול להגמר מחר, או להמשך חודשיים חו"ח ואז מה - מפסיקים לחיות?

בקיצור, אני לא הגבתי לשרשור ההוא בגלל הסיבות הנ"ל, ויש לי הרגשה, בגלל חוסר ההעינות, שאולי אני לא היחידה שמרגישה כך.

אמרלדה

Active member
שירה יקרה

אני רוצה לבוא, לכן בחרתי יום.
בהתקרב המועד, אם ארגיש שזה לא מתאים לי מסיבות של המצב או מסיבות אישיות או פשוט כל סיבה אחרת, אני פשוט לא אגיע.
בדיוק התכתבתי לגבי זה עם מישהי מאחורי הקלעים אתמול, ואמרתי שהמפגש הזה בעיני הוא בגדר בידור. וכמו הציפורים - ארצה - אבוא, לא ארצה - לא אבוא. ואי אפשר לדעת חודש מראש.
אבל אני יודעת שבעיקרון אני רוצה, ובעיקרון יום רביעי יותר מתאים לי, לכן הצטרפתי לבוחרות.
ושיהיה לנו רק שקט.
&nbsp

shira1960

Active member
ברור שאם באותו יום ארגיש כך או אחרת...

אז אתנהג בהתאם. אבל ההצבעות שלי *עכשיו* משפיעות על התוצאות ואני לא בטוחה בעצמי. סתם שפכתי מהרהורי ליבי, אולי אני קצת דואגת יתר על המידה (לא "אולי" - בטוח!),

בתקווה שהכל יהיה לנו שקט ורגוע...

כולן כאן יודעות בת כמה אני, וחוויתי כאן מלחמות מאז

ילדותי הרכה ב- 1956. על סמך הניסיון הזה אני כמעט בטוחה לחלוטין שבעוד חודש ישררו כאן שקט ושלווה בע"ה.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לכן התבשלתי כמה ימים מאז האישור מחנהפ

ואז החלטתי לנסות לקבוע תאריך, לא לנטרל את השגרה, ואם הנסיבות תשתננה תמיד אפשר לבטל.

מקווה שנקיים את המפגש במועד, בשמחה ובביטחה, בע"ה.

shira1960

Active member
חני - אני מתארת לעצמי וחו"ח לא חושבת שצריך לוותר

מצד שני, המצב הזה נורא מעיק עלי...

טוב - אני הולכת להצביע ולהשפיע ובע"ה הדברים יסתדרו.

למעלה