לא רוצה להרוס

or121210

New member
לא רוצה להרוס

אבל (לפחות לדעתי) "שבוע סוף" זו אחת מהתוכניות הפחוות טובות שעברו על המסך שלנו בשנים האחרונות. התוכנית עכשיו (לא בשבועותיה הראשונים) היא ניסיון חיקוי פתטי של התוכנית מלאת הרייטינג של הזכיינית קשת, "ארץ נהדרת". אני אמנם חובב טלוויזיה לא קטן, אך שבוע סוף זו תוכנית שפשוט אותי לא מצחיקה.הסבירו לי, מה מצחיק בזה שאיזשהו איש אומר "ואו, או, או או", או "סבבה-סבבה", "אז ......... בא לי טוסט" יש לא מעט דמויות שחוקו בארץ נהדרת ושבוע סוף פשוט "מרעננים" אותם בצורה עלובה לדוגמא, שהיה לכאורה "המלך אריק" בזמנו, ועכשיו עשו "המלך ביבי" באותה צורה, ועוד הרבה אחרים. אם יש משהו ש-"שבוע סוף" שואפת להיות והיא לא, זו תוכנית סאטירה. גם "ארץ נהדרת" היא לא לגמרי סאטירה, אך יש קטעים לא מעטים של צחוק על השילטונות. התוכנית שכיום הכי קרובה לתוכנית סאטירה היא התוכנית "עד הבחירות זה יעבור" שמשודרת בערוץ 10, ביום שבת ב-9:00. אגב, בתוכנית האחרונה עד כה, היו התבטאויות של אורנה בנאי ורמי הויברגר כנגד שבוע סוף, אולי זו לא הדרך, אבל שבוע סוף פשוט גנבו תוכנית והעתיקו אותה. אמנם ארץ נהדרת לא ממש המציאו את הפורמט הזה, "סטארדיי נייט לייב" האמריקאית המציא את הפורמט אם אני לא טועה, אבל הם שינו אותה מהצורה שלהתוכנית האמריקאית. לשמחתי (כן, לשמחתי), שבוע סוף לא מקבלת הרבה רייטינג ואינה מדוברת כ"כ. לבסוף, חשוב לי להזכיר שזו דעתי האישית. אתם מוזמנים להגיב לי
OR121210

לא רצית להרוס אבל...

נתת ספוילר!
אני מסכים איתך על חלק מהדברים שיש גם חיקויים ששבוע סוף גונבים מארץ נהדרת שהם ממש לא מתקרבים לרמה של הביצועים של ארץ נהדרת, אבל בניגוד לזה יש גם כמה דמויות שמצחיקות אותי בשבוע סוף, אני מסכים שארץ נהדרת אוכלים אותם אבל עדיין זה כיף שיש 2 תוכניות כאלה בשבוע עכשיו
. דרך אגב, מי אמר לך שהתוכנית לא מקבלת רייטינג טוב? לפי מה ששמעתי היא מקבלת אחלה רייטינג (לפחות ממה שראיתי בשבועות הראשונים), ומזכירים אותה בגיא פינס ובתוכנית של לינוי בר גפן וכ'ו וכ'ו, לשנוא את התוכנית זה דבר אחד אבל להשמיץ אותם סתם זה כבר סיפור אחר... יום טוב

למעלה