לא רוצה לחגוג

flying zebra

New member
לא רוצה לחגוג

סומכת עליכם שתענו לי מהלב ולכן השאלה: האם לדעתכם יש משהו אגואיסטי באי החשק והרצון לפרוץ בחגיגות מיד עם סיום הטיפולים וכל הכרוך בהם? האם לדעתכם הפגיעה האפשרית באנשים שרוצים לחגוג איתנו מצדיקה את אי הנוחות שמעמד כזה עשוי לגרום לנו ("מושא החגיגות")? אני למשל, לא הגעתי למסיבת הפתעה שרצו לערוך לי ברגע שגיליתי שזו הכוונה. עכשיו חלק מחבריי הטובים ביותר בחרו להתנתק ממני על הרקע הזה. מה דעתכם?

זברה יקירה ../images/Emo140.gif

אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי מאז חליתי, הוא: "להיות קשובה לגופי ורוחי, הם הכי חשובים בחיי עכשיו" וכך אני עושה. תתתמיד היה זמן לחשוב על כולם ולהתחשב ולהתפשר ולוותר, אבל עכשיו לא!!! עכשיו הזמן והרגש והרצון הוא שלך בלבד !! רק כך תצברי כוח לחזור לעצמך, רק את תחליטי אם ברצונך לחגוג כעת או אחרי כן. בטוחה שרוב יקיריך מבינים זאת וישמחו ויחגגו איתך כשאת תבחרי, ואלה שלא? שילכו להם לדרכם, וטוב שפטרנו,,, איתך, איילת האביב

מלמלה

New member
דעתי שלי.... יצא ארוך...

נכון שכאן בפורום רבות דובר על ההקשבה לעצמי, על לתת לעצמי את מה שטוב בשבילי לדעתי בנוסף יש לקחת בחשבון שכל שינוי בבהתנהגות שלנו תהיה השפעה על התנהגות חברינו כלפנו לכן כדאי לנסות להיות מודעים לתוצאות של שינוי כזה אם מוכנים לעמוד בתוצאות - אחלה לכי ונהגי מה בראש שלך אבל אם יש ספקות וניתוק החברים שלך ממך מפריע לך מאוד שקלי זאת שנית בנוסף אם הם באמת חברים טובים שיחה שקטה וגלויה עשויה להקל מאוד גם עליהם כדי לדעת איך "לקבל" את האני החדש שלך מה שנקרא העברת ציפיות: להעביר לאחר את הצפויות שלך ממנו ולקבל ממנו תשובה האם זה מתאים לו ומה הצפיות שלו ממך והאם אותן ציפיות מתאימות לך בכל מקרה מזל טוב לסיום הטיפולים הרבה בריאות אושר ועושר

עמית2002

New member
אני עם מלמלה

לדעתי היא כתבה לך בכוון הנכון. את צריכה לתקשר עם החברים שלך, ולהסביר להם את הכוונות שלך, מבלי לפגוע בהם! אם הם חברים שלך, הם לא יפגעו מעצם זה שאת לא רוצה. הם יבינו אותך. אך אם תגיבי בבריחה, זה יראה להם זלזול. בצורה זו, תעשי מה שאת רוצה, תלכי עם הלב שלך, אך לא תיפגעי בחברים הטובים שלך שאוהבים אותך ויאהבו תמיד. ביי עמית

קודם כל - מה שאת רוצה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמובן תומכת בכל מה שנאמר כאן לפניי. לא תמיד מתחשק לנו מה שמתחשק לאחרים, אני יכולה להבין שרוצים לחגוג לך ואני בטוחה שגם את מבינה. אבל אם לא בא אז לא בא ומן הסתם אף אחד לא יוכל להכריח אותך להשתתף במסיבה שאת לא מעוניינת בה אפילו אם היא לכבודך. אפשר גם להבין את האנשים שנפגעו, אך הם אמורים להבין שרצונך - כבודך והכוונה לפגוע פה לא נעשתה בזדון. אני חושבת שאת צריכה לשמוח שיש לך סביבך אנשים כאלו שכל כך דואגים ומתשתתפים איתך בכל מה שעובר עליך. לדעתי יש כאן כמה אפשרויות לפעולה לאחר מעשה - אחת: להמשיך בדרך בה בחרת. שתיים: להרים טלפון לאלו שהתנתקו ולהסביר להם (ואני בטוחה שהם יבינו). שלוש: לבחור תאריך אחר לקיום חגיגה סמלית מסוג זה או אחר. ארבע, חמש ושש - אני משאירה לך ולדמיון
שיהיה רק טוב גלי

צודקת מאוד

אם את לא רוצה לחגוג, אל תחגגי רצון האדם כבודו לדעתי חבריך נפגעו מסיבות לא נכונות אני בטוח שהם רוצים את טובתך אבל נפלו לחוסר הבנה מצערת אולי תכתבי לנו כאן למה את לא רוצה לחגוג? בבקשה... זה מעניין אותי אישית ובטוח שמעניין עוד הרבה....

rubber duck

New member
להסביר ולהגיד

שאת לא מרגישה כרגע במצברוח לחגוג סיום הטיפולים לא חייב להיות סיבה לחגוג יש כאלו שרואים בזה יום מאד חגיגי אחרים פשוט ממשיכים הלאה לכי עם התחושת שלך וכל פעם שתפגשי מי ממכרייך והנושא יעלה הסבירי כי באותו זמן לא התאימו לך חגיגות יתר על כן הרבה בוגרי כימו זוכרים את גמר הטיפולים כרגע שפתאום איבדו אויר ואנרגיות שהיו בזמן הטיפולים חשוב להבין שזה דבר טבעי בזמן הטיפול היינו מלאים באנרגיה והנה זה נגמר ואנחנו מנסים חזור והליות כאחד האדם שרון

למעלה