לא רוצה ללכת לאירועים

yaelush

New member
לא רוצה ללכת לאירועים

אני נשואה 5 שנים ויש לי בעיה בעלי לא מוכן ללכת אתי לשום אירוע שאנחנו מוזמנים אליו כל פעם שיש אירוע אנחנו צריכים לריב ולהתווכח לא משנה איזה אירוע חתונה או בר מצוה או ברית/ה מה עושים

noam011

New member
אם את רבה איתו 5 שנים

וזה לא עוזר, אז הגיע הזמן להפסיק לריב איתו. אז תלכי לבד. נכון שזה לא נעים, אבל מה לעשות ??? זה השיגעון. תגידי תודה שאין לו שיגעון גרוע יותר מזה. אם את חושבת אחרת, אני מזמין אותך לפורום גרושים/ות ותשאלי אותם מה הם חושבים על זה. אין לי ספק שכולם שם יאמרו לך לאור הניסיון שלהם, והמקום שהם נמצאים בו שהם יאמרו לך. לא שווה לריב על זה !

זהרי

New member
לך

לכי לבד תרקדי עד כלות הנשימה תתאמי עם מכרות אחרות תני לו להרגיש עד כמה זה יום חופשי ממנו ואז תרגישי מה זה חופש ולא להיות תלויה בו

devid55

New member
לא רוצה ללכת לאירועים

בס``ד שאלה? האים אירועים מיצב הבעל כן הולכים?

יעלוש היקרה

אשתי ואני כבר שלוש שנים יחד, בתחילה היו לנו מתחים על רקע הנושא הזה של ללכת לארועים יחד או בכלל לא. כששוחחנו על כך הבננו כי נישואין אינם קשר של ``הכל ביחד`` וכמו שהיה לנו חיים לפני שנפגשנו כך יכולים להמשיך אותם גם אם אנחנו נשואים. אני לא בהכרח רוצה את אשתי כשאני יוצא לסרט אקשן עם חברי (כי זה לא מעניין אותה) והיא לא רוצה אותי בטח בתוך ``שיחת נשים`` עם חברות. יש ארועים משפחתיים שהיא הולכת לבד אצל המשפחה שלה ויש שהולכים ביחד. ברגע שהבננו שאין ``הכרח`` ללכת ביחד גילינו שאנחנו יותר ביחד מבעבר. אני מציע לכם לשבת ולדבר על זה ללא ויכוח לנסות להבין את המסתתר מאחורי הסירובים. ובאמת את צריכה לזכור שלך יש מחשבות וחיים משלך בתוך הזוגיות ואם הוא לא רוצה לצאת לארועים זאת בעיה שלו ולא שלך. אם ישאלו אותך איפה בעלך את תמיד יכולה לענות ``השארתי אותו בבית לעשות סק``ס (סידורים קניות ספונג`ה) ואני להנות. אור וטוב אוריאל מעוז - רייקי מאסטר מנהל פורום רייקי בתפוז

למעלה