לא רוצה לנסוע :-(

לא רוצה לנסוע :-(

אני צריכה לנסוע לטיול שנתי עוד שבוע לאחר ויכוח קשה עם הורי הם הסכימו לי. אבל עכשיו אני מהוררת עם לנסוע או לא יש לי בעיה.. 1. אין לי בגד ים ויש שם מקלחות משותפות. 2. אני לא יכולה להשיג בגד ים (כי אין לי ממי) או זה נישמע לכם טיפשי אבל זה לא הורי לא רוצים לקנות לי בגד ים בטענה ש הם לא מסכימים שאני אלייך עם בקיני ורק עם שלם ואני לא רוצה ללכת עם שלם כי זה מיושן וגם מגעיל. ועכשיו יותר מקובל ויפה בקיני ועוד בגיל שלי 14 לדעתי גם לובשים אבא שלי אומר לי שזה חשוף ויכול לקרות לי משהו! מה כבר יקרה סיפורי סבתה! אוף יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה1?

מאיה*

New member
לפי דעתי...

נראה לי שהכי טוב שתשארי בבית ותעבדי קצת על שגיאות הכתיב שלך

כמה דברים

אז תקני בגד ים שלם !!! אז לא תהיי הכי אופנתית.. אווו ואני מסכימה עם מאיה! אני מבטיחה לך שכמות הגוף החשוף שלך יותר קטנה מכמות שגיאות הכתיב שלך. יעל

תמיד כולם רוצים לחזור לגיל הנעורים

ומתגעגעים לגיל הזה כאילו יש שם אוצרות. אין מה לעשות כרגע את חייבת לעשות מה שאמא ואבא אומרים למרות שהם כמובן טועים (אלא עם כן אתם דתיים) תקני בגד ים שלם (יש כאלה בגדי ים מקסימים ) ותסעי לטיול. לפחות את יודעת שהם עושים את זה מאהבה ומדאגה לך. למאיה וליעל- סתם שאלה, האם אדם בעל שגיאות כתיב לא יכול להתייעץ? מעליב.

מאיה*

New member
ממש לא אמרתי

שאסור להתייעץ, אבל מאוד כדאי לעבוד על העניין הזה, כי כשנערה בת 14 לא יודעת לכתוב מילה פשוטה כמו ``סבתא`` יש פה בעיה קצת יותר רצינית מאשר איזה בגד ים ללבוש.

מיטל14

New member
אתם ממש אנשים רעים ולא מתחשבים!

מישהו בא אליכם במצוקה ומבקש את עצתכם, ואתם במקום מעירים לו על דברים שלא בסדר אצלו. אולי היא הקלידה מהר ולא שמה לב לאותיות? חשבתם על זה?

kiticat

New member
מה הקטע?

ללבוש בגד ים שלם? בגדי ים שלמים- יש מקסימים! והרבה!

newmom

New member
כדאי לך לנסוע.תבחרי לך בבד ים

ותבלי בכיף.עכשיוזה הזמן שלך.

לממממממה?????

למה זו הודעת יום נבחרת??? אנחנו עד כדי כך רדודים שמה שהכי מעניין אותנו היא בעייה של ילדה בת 14 שרוצה למרוד בהוריה , וללכת עם בגד -שאם הייתי בת- הייתי בתבייש ללכת בו! למה כולם צריכים לראות לך את הבטן לעזאזל??? זה לא מעניין אף אחד, ואם זה כן מעניין מישהו- אז או שהוא רופא או שהוא סתם חרמן!!!

מסכימה איתך ו...

אני לא מבינה מה כולם נהיו רגישים בקשר לעניינים של אחרים: מיטל 14 זה לא עניינך, ואין לי כוח לריב על זה כי זה לא חשוב כל-כך! יעל

לכולם - ממש בושה!

אתם ממש לא הוגנים כאן...באה אלייכם ילדה עם בעיה ואתם במקום לעזור לה, מתחילים להעיר לה על שגיעות הכתיב שלה! אז מה שיש לה שגיעות כתיב? אז אולי היא טיפ טיפה לא ממש כותבת בבהירות...מה זה עניינכם??? היא ביקשה עזרה - רוצים לעזור תעזרו , לא רוצים אל תעזרו! אתם צריכים להתבייש! ********************************************************************** פרטים נוספים: נכתב על-ידי חבר/ת תפוז: יונתן .ו. *תגובות לא רלוונטיות לא יקבלו יחס.

את עדיין בת 14...תנקי את החלב מהשפת

חומד, העניין פה שאבא שלך צודק במליון אחוז!!! אנחנו לא צריכים לספר לך על הזוועות שילדים עושים בחבריהם לכיתה. אם הוא אומר בגד ים שלם- אז מצידי תלבשי סדינים שיכסו אותך!!! לעזאזל - הוא דואג לך ואת מתלוננת!!!! הנוער של היום!!!!

אלה הבעיות שלך?

תגידי תודה, יש כאלה שלא יכולות אפילו לחלום ללכת בבקיני בגלל עודף משקל או דיספרופורציה של החזה או צלקות ומה לא. תפסיקי לחשוב שתהיי מקובלת יותר רק אם יהיה לך חזה יותר גדול, כמו שכתבת בהודעה אחרת שלך, או אם תלכי כמה שיותר חשוף. אם את רוצה למשוך אנשים שיסתובבו איתך רק בגלל הגוף שלך, את בבעיה. אגב, תתפלאי- יש גם אנסים בני 14 welcome to the 21st century

אלה הבעיות שלך?

תגידי תודה, יש כאלה שלא יכולות אפילו לחלום ללכת בבקיני בגלל עודף משקל או דיספרופורציה של החזה או צלקות ומה לא. תפסיקי לחשוב שתהיי מקובלת יותר רק אם יהיה לך חזה יותר גדול, כמו שכתבת בהודעה אחרת שלך, או אם תלכי כמה שיותר חשוף. אם את רוצה למשוך אנשים שיסתובבו איתך רק בגלל הגוף שלך, את בבעיה. אגב, תתפלאי- יש גם אנסים בני 14 welcome to the 21st century

למעלה