לא רוצה לפתוח את הוויכוח שוב, אבל..

Gilliana

New member
לא רוצה לפתוח את הוויכוח שוב, אבל..

בקישור הבא תוכלו לקרוא אודות תזונתו של האדם הקדמון אשר היה כאמור אוכל בשר - מזון שהווה חלק גדול מתפריטו.

תודה לנציגת התעשייה

אגב, אין לך במקרה לינק שמסביר למה יהודים הם נחותים מלא יהודים? כי אם תמאי לינק למישהו שאמר את זה, בטוח נשתכנע. ואני מניח שעוד לא מצאת לנכון להתייחס ל"THR CHINA STUDY" או אף אחד ממאות המחקרים על הקשר בין תזונה ומחלות עליהן שבחן הפריקוט - הפרויקט הכי גדול עד היום בתחום של קשר בין תזונה ומחלות. בכל אופן, חזרתי מצרפת וראיתי את השרשור המעצבן על בני סלע, על כמה שהמשטרה רוצה להילחם בפשיעה, ושזו אפיעלו "קונספירציה", אבל את עם ההודעה הזאת שלך הצלחת לעצבן מספיק. אגב, את תומכת אוטומטית בכל מליארדר מניאק שדופק את התושבים באיזור שלו או רק בכמה ספציפיים?

Gilliana

New member
אני תומכת אך ורק בבריאות

גם בבריאות הנפש לצורך העניין, והמבין יבין.

זה שקר

את תומכת אוטומטית בעמדת הממסד והאינטרסנטים, ולא רק בעניין הזה. את טרול של הפורום הזה ושל פורומים אחרים. וכשאין לך טיעונים, את פשוט משמיצה.

Gilliana

New member
אתה אפילו לא ראוי להתייחסות

הפעם אוותר לך - אבל אם תכתוב דבר מהסוג הזה שוב, אאלץ לפנות לסלייד ולבקש למחוק את הודעותיך ולהזהיר אותך. באמת עברת כל גבול. לא עשיתי לך דבר ואתה התגרית והתקפת בצורה מטורפת וחולנית.

0Pandemonium0

New member
ואתה תומך אוטומטית בכל העניים

והמסכנים. תגיד, על רוברט אוון, שמעת? העולם לא שחור ולבן, יש קבצנים שיגנבו מילד עני את כיכר הלחם היחידה שלו, ויש תעשיינים עשירים שיעניקו תנאי עבודה טובים לעובדים שלהם וישתדלו להפחית את זיהום הסביבה שמגיע מהמפעלים שלהם. אתה הולך לפי סטיגמה נוראה.

זה נכון

אני תומך אוטומטית במדוכאים. לצערי, אתה פשוט לא מבין כנראה את ההתנהלות הבסיסית של הדברים. אז ככה. יש דבר כזה שנקרא "חברה מסחרית". "חברה מסחרית" שהו גוף שפועל למען האינטרסים הכלכליים של בעלי המניות שלו. לא למענך, לא למעני, לא למען החיים הטובים על פני כדור הארץ ולא למען שום דבר אחר. מנכ"ל בחברה מסחרית שיפעל נגד האינטרסים של בעלי המניות, למשל יוציא כספים על ארובות מפחיתות זיהום, כשניתן היה לפתור את העניין בעלות נמוכה יותר על ידי מתן שוחד לחבר פרלמנט ופרסום "תרומה" לעמותת קש של חולי סרטן, יפוטר מתפקידו ויוחלף באחר, ואף ייתבע ואולי גם יגיע לכלא. האינטרס של בעלי החברות הגדולות בחברה שלנו הוא מנוגד לאינטרס של הציבור הרחב. אם אחד מבעלי הכוח מנסה לעשות משהו חיובי, כלומר נגד האינטרס של העשירים, הוא מחוסל. "חברות מסחריות" לא מתעניינות באמת, במידע נכון, במחקרים מדעיים, בטובת הציבור, במוסר או בכל דבר אחר - לא מדובר באנשים, אלא בגוף שעובד בצורה מסויימת, והאנשים שעובדים בו נועדו לשרת את מטרותיו האמורות לעיל. במקרה האמור, של "ג'יליאנה", היא מראה שוב ושוב שהיא לא מתעניינת במידע, נתונים, מחקרים, טובת הציבור, חיים, חופש, המשך הקיום על פני כדור הארץ, שינוי דברים לכיוון חיובי יותר - אלא רק להגן על התפיסות המקובלות (אלה שטובות לאדונים העשירים ששולטים בחברות ההיררכיות) ולהשמיץ את מי שמאיים על תפיסות אלה. אנשים כמו "ג'יליאנה" יש בכל פורום באינטרנט, העוסק בנושאים הללו, במיוחד בפורום בפורטל כמו "תפוז". בהקשר של שם הפורום, אפשר לומר שהיא סוכן של המטריקס.

0Pandemonium0

New member
מצד שני, אף-אחד לא אמר שכאן זה

פורום "סוציאליזם". גם לקפיטליסטים יש מקום כאן, הפורום עוסק בפילוסופיה מעשית ולכן כל אדם בכל פילוסופיה כזו יוכל לתרום, בין אם הוא תומך בעשירים או בעניים. שנית, וזה העניין החשוב יותר, אתה מכליל. אתה כבר החלטת שכל התאגידים וכל העשירים וכל בעלי המניות, הם רעים. יופי לך, אני החלטתי שכל הכושים רעים. בוא נרביץ להם.

0Pandemonium0

New member
כסף משחית את הרוב המוחץ של האנשים,

99% מהם. אם לך היה המון כסף, היית נעשה מושחת פתאום? זורק את כל העקרונות שלך לפח? אני מניח שלא, אז נחש מה? אתה לא יחיד סגולה, לא האדם היחיד בעולם שמסוגל להתנגד לכוח הכסף. יש עוד כאלה, מעטים מהם נמצאים בעמדות מפתח בתעשייה. ולא, הם לא "רעים".

מי?

זה לא עניין של טוב ורע. זה עניין של איך משהו עובד. תראה את הסרט "התאגיד", או תנסה לחשוב ולהבין. זה פשוט. תאגיד הוא לא משהו שלפעמים עובד בצורה טובה ולפעמים בצורה רעה, בהתאם למי שנמצא בו. זה דבר שנועד לשרת מטרה אחת - להגדיל את הרווחים של בעלי המניות של התאגיד, על חשבון הרווחים (וכל דבר אחר) של שאר האנשים. להגיד שאני עושה הכללה ומכליל את כל העסקים שמכוונים לעשיית כסף כעסקים שמכוונים לעשיית כסף ושחלק מהעסקים לא מכוונים לעשיית כסף, זה כמו להגיד שאני מכליל את כל השחורים כשחורים, ושחלק מהשחורים הם לבנים. בחברה המבוססת על שוק פרוטקציוניסטי (מה שמכונה "שוק חופשי"), האנשים שמשיגים הרבה כסף בחברה הזו, העשירים, עושים את זה כי הם דורכים יותר חזק על אחרים, משתמשים בשיטותת ומלוכלכות, ומרסקים את הקטנים מהם בפחות היסוסים. זה מוזר שאתה בכלל לא רואה בעיה עם להגיד שהאנשים בפורום הזה הם לא סוציאליסטים (כלומר לא תומכים בכך שהחברה אמורה לעבוד לטובת הכלל) ושאין לך בעיה עם אלה המתעניינים רק בטובת בעלי ההון (הקפיטל-יסטים). גם אני בעד שגם מניאקים יוכלו לכתוב בכל מקום, אבל היחס שלך לעניין משונה. ומוזר שאתה לא רואה מצבים שבהם מישהו נכנס לפורום, מעודד תפיסות שתומכות בטובת המיעוט העשיר המניאק שדופק את כולם בחברה הזו, ומעודד התעסקות בדברים מסוימים - כאלה שלא נוגעים לביקורת על המניאקים של החברה.

למעלה