לא רוצה לפתוח פה לשטן...

Sharon_1

New member
לא רוצה לפתוח פה לשטן...

א - ב- ל - ההורים היום היו במקום (גן במוזיאון), ואהבו מאד!!! יש!!!! תחזיקו לי אצבעות עד סוף השבוע, הם כנראה ילכו לסגור ואנחנו נוכל לעשות V אחד גדול וחשוב!!! וגם לספר לכם על התאריך... חוץ מזה יש מגעים ראשוניים עם צלם ונבלן... מתחיל להתקדם ההעסק...

יפעת22

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif בקצב הזה אני

לא אלך לישון הלילה...

יפעת22

New member
שיחה בין צולע לעיוור:

עיוור:"איך הולך?" צולע:"כמו שאתה רואה.."

Sharon_1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גדול!! יש

לי אחת טובה - חם (אבא של הבעל) מגיע לביקור אצל הבן ואשתו, האישה שואלת את חמה - לכמה זמן באת? הוא עונה לה - עד מתי שיימאס לכם. היא שואלת - מה, לא תישאר לקפה?!

Sharon_1

New member
חבר סיפר לנו בעקבות יותר מדי משפחה

שבאה לבקר בחגים...

יפעת22

New member
בכיף, רק שאני צריכה לקום בשש בבוקר

מה שמשאיר לי לא הרבה שעות שינה

Sharon_1

New member
6 שעות?! וואו, איזה כיף לך.

אני בלילות האחרונים אומרת תודה רבה אם אני ישנה 6 שעות. מה לעשות?! האירועים משפיעים עליי.

יפעת22

New member
מ- 6 השעות יש צורך להפחית שעה

של מקלחת והתארגנות ועוד שעה עד שמצליחים להרדם (חתונה...)

Sharon_1

New member
וזו מאמא שלי -

הבן מביא 3 בחורות הביתה ואומר לאימו תנחשי עם מי אני מתחתן? והיא עונה עם זאת עם האדום אז הוא שואל איך ידעת? והיא עונה ישר לא סבלתי אותה. לי לוקח 1/2 לילה להירדם ואח,כ 1/2 לילה לחלום

Sharon_1

New member
החלום האחרון שהיה לי -

את כבר יודעת שאנחנו לא רוצים וידאו, ובגלל שאנחנו נוסעים לירח דבש והביתה ישר אחרי החתונה, אנחנו צריכים את התמונות די מהר - אז חלמתי שבאנו לקחת את התמונות והצלם אמר לנו שהוא צילם וידאו במקום סטילס, אבל הוא יכול לתת לנו כמה תמונות מאירוע אחר שהוא עשה באותו מקום. ופתאום גיליתי שבכלל לא סגרנו כלום בחוזה והוא מבקש הרבה כסף. ובכלל - כשבאנו לקחת את התמונות, היה לנו כבר ילד בעגלה...

למעלה