לא רוצה לקבל במסרים ובאימייל את הפרסום לכל

מנשה23

New member
לא רוצה לקבל במסרים ובאימייל את הפרסום לכל

מיני פוסטים. כאשר אני מקבל הודעה על תגובה בבלוג, אז בצד פתאום כל מיני פרסומות לפוסטים ותמונות שלא הייתי רוצה לראות. איך אפשר להתפטר מזה? ובכלל מי קובע מי ייתפרסם? בנתיים רק פרסומים שליליים מבחינתי. בדף הבלוגיה כבר התרגלנו שהפרסום רק לאנשים עם תסמינים מסויימים מקבלים קידום, בסדר לא חייבים להסתכל שם , אבל עכשיו מה הפלישה הזו לרשות היחיד שלי עם הפירסומים לכל מיני עם בעיות נפשיות??

Bezalel P

New member
מיילים שנשלחים מתפוז

למיילים האוטומטיים שנשלחים מתפוז התווספה קוביית תוכן המציגה את הקידום המרכזי שנמצא בדף הבית של תפוז בזמן שליחת המייל.

מנשה23

New member
ועל זה בדיוק אני טוען

שאני לא מעוניין במסרים האלו לאימייל. הבעיא שזה המקום הפרטי שלי ושל משפחתי, אני מעוניין לדעת מי כתב תגובה בבלוג, אבל לא מעוניין בפירסומות לבלוגים האלה, למה לחייב אותי לקבל את הזבל הזה? הבלוגיה זה מקום שלכם, ואתם מקדמים מי ששונא חרדים, מי שבעד חולי נפש, בסדר לא מסתכל שם. אבל למה לדחוף לנו את זה לתוך האף שלנו??

suki da yo

New member
למרבה האיכס

אני מנחשת שכשהוא אומר "חולי נפש" הוא מתכוון להומוסקסואלים (היות וזה הדברים האחרונים שתפוז הפיצו- המאהל במצעד..)

אה.

ואני חשבתי שהוא דיבר על אנשים שבאמת יש להם מחלה. סכיזופרניה, מאניה-דפרסיה, דיכאון ושאר חברותיהן הלא נעימות... הומוסקסואלים הם חולי נפש. תפיסת עולם מעניינת. מתאימה לכמה מאות קודם לכן - לא?

wild orchid

New member
תסתכלי על התמונה שיש לו בפרופיל

מה שנקרא תמונה אחת שווה אלף מילים...

אני יודעת מיהו מנשה - "כבוד הרב"

אבל הוא גם כותב בפרופיל - "אוהב אתכם ואת כל היהודים, ללא הבדל מין, גיל, או מידת הדתיות שלכם. רוצה כמה שיותר להיטיב לכם." הומאים הם לא יהודים?

wild orchid

New member
אחד בפה ואחד בלב...

הייתי כותבת לך איך חבריו של כבוד הרב מגדירים את ההומואים אבל זה נורא גס ומגעיל ואני סתם אתעצבן עליהם (בפעם המי יודע כמה).

Bezalel P

New member
מכאן נמחקו הודעות.

אם אתם מראש יודעים שהודעות כאלה יימחקו, אז למה לשלוח אותן מלכתחילה?

"להיטיב לכם"

זה להסתכל על כולנו מלמעלה. ולגבי הומואים, ביהדות הדתית משכב זכר הוא פשע חמור שדינו כרת. עדיף כבר להיות חולה נפש...

דנטל

New member
יש גם הומואים שהם לא יהודים, כידוע

אבל ואהבת לרעך כמוך זו לא במקרה מצוה, או שאני הוזה?

ben280

New member
משלים את החסר

עולמה של ליידי ברחוב,טבחית במטבח,וזונה במיטה מקווה שזה לא בעיה לרשום את זה?

wild orchid

New member
יוווווו מי גאון של אמא, מי?!

אבל אתה לא דוגמן ולא עשיר...נו טוב, לפחות גאון של אמא!

למעלה