לא רוצה לקלקל אבל לדעתי

adim44semel

New member
לא רוצה לקלקל אבל לדעתי

מה שנימרוד הראל יודעה טוב זה שילוב של קסם עם יכולת שליטה ויצירת אנרגיה למה אכונה וסליחה עם קילקליתי בחלפיה בכפטורים ובחגורה היה לו פשות מגנטים טובים מאוד אבל במצח שעשה עם החשמל זה יכולת שאיתאמן עליה בטוח ארבה זמן אין כמו נימרוד הראל הבן אדם הכי ישר טוב טוב לב ואין ארבה אנשים כמו נימרוד הראל אלוי שיהיה מיליונר אני בטוח שיעזור לאחרים נימרוד הראל לשילטון

אתה לא מקלקל שום דבר זה בסדר ../images/Emo13.gif

חשפו כאן כבר רבים מהטריקים שראית בפרקים השונים, רוב הטריקים מהתוכנית המדהימה האחרונה נחשפו והתברר שכל מופע הטלקינזיס שלו מבוסס כנראה על ערכות "טלקינזיס" מוכנות מראש שניתן לרכוש (דיי ביוקר) בחנויות קסמים מקצועיות, דווקא בתוכנית הזו נמרוד לא גילה הפגין כנראה הרבה מקוריות והוא התבסס על ערכות מוכנות שקונים בחנות ושכל ילד יכול להשתמש בהן, נתנו קישורים שמסבירים לגבי המתח החשמלי מהאצבע ומהמצח, לגבי קוביית העץ שנפלה מהבקבוק, הכוס שהתנפצה ושעוני היד שנעצרו ודיברנו גם על המשקפיים שמתהפכים (מדובר בשולחן או משטח מיוחד מוסווה שגורם להן להתהפך ע"י כיוון של איזה טיימר). אבל - יש לי כמה שאלות בנושא, ואשמח אם מישהו יוכל לפזר את הערפל - 1. ראינו שניתן לרכוש מכשיר שמוסתר איפשהו בצמוד לגוף ויוצר את הזרם החשמלי שאנשים הרגישו כאשר הם נגעו בקוסם, אבל איך ניתן להסביר שבתוכנית האחרונה נמרוד הראל הזמין שתי בחורות מהקהל ונוצר זרם חשמלי ("זץ")כאשר הן נגעו זו באצבעה של זו? אם הן לא שיתפו איתו פעולה ולא הסתירו עליהן את המכשיר אז מאיפה הגיע הזרם? 2. מה היה בדיוק הקטע עם אורי גלר שעצר כביכול את שעון הביג בן? באיזו שנה זה היה? האם לא היו במקום צלמים שצילמו את האירוע? איך זה שאי אפשר למצוא שום סרטון ווידאו (לא ב YouTube ולא ב Google Video) שמנציח את האירוע? מה בדיוק ראו אלו שעמדו שם? האם יתכן שאחד מהאחראים על השעון עצר אותו בצורה מכוונת תמורת חופן דולרים? 3. איך ניתן להסביר את הקטע (שניתן לראות באינטרנט) שבו נמרוד ובחורה מהרחוב עמדו גב אל גב וקרעו עיתון לפיסות קטנות באופן אקראי ולבסוף שניהם החזיקו פיסת עיתון קטנה שעליה רשומה אותה מילה בדיוק? למישהו יש איזה שמץ לגבי הכיוון של יצירת אפקט כזה?
האמת שדווקא לגבי זה קראתי פעם את ההסבר אבל אני לא מצליח להיזכר מה הוא היה. אשמח מאד לתשובות, תודה מראש

adim44semel

New member
אני ינסה שלב שלב

קודם כול כחול הידוע לי על הביג בן שעצר אורי גלר לא היו אמצעים דיגיטלים כמו היום אז קשה לימצא צילום או משהו.. מה שכן האירועה היה בטוח ונכון שאורי גלר עצר את השעון יש אוכות איך שאורי גלר עשה את זה אני מניח שהיום יודעים ויש אסברים הבעיה זה שהעיתנים מי לפני שנת 2000 לא היו דיגטלים ןלכן עם מישהו רוצה חומר על הנושא צריך לגשת ליפעת קטעי עטתונות ורדיו שם יש אוכחות ןצילום שאורי גלר עצר שעון הביג בו אכשב לגבי הבחורות שנגעו והיה זרם שיש גם לכול אדם יכול להיות ששפחו חומר מי בלי שארגישו? עם חתיחות הניר שהיה גב אל גב או טלפטיה או שיתוף פעולה אולי מישהו אחר יסביר

לא נשמע הגיוני

סה"כ זה לא היה כל כך מזמן, וכבר היו מצלמות ווידאו, יש צילומי ווידאו באיכות לא רעה בכלל ממלחמת העולם השניה ואפילו ממלחמת העולם הראשונה, אז מדוע שלא יהיו צילומים מאירוע כל כך מתוקשר כמו "עצירת הביג בן" בעזרת כוחות על טיבעיים כביכול? איך יכול להיות שלא היה שם אף אחד עם מצלמת וידאו שהנציח אירוע כל כך נדיר? מספיק שמישהו אחד היה מצלם והיום היה אפשר להעלות את קטע הווידאו בקלות לאחד מהאתרים כמו ה YouTube, זה נשמע לי חשוד מאד שאין שום צילום שמוכיח את הטענה לגבי עצירת השעון, כנראה שלא היה ולא נברא והכל סיפורי מעשיות ואחיזת עיניים. בכל אופן האדם שאחראי על התחזוקה של השעון יכל לעצור בקלות את גלגלי השיניים של השעון תמורת חופן דולרים, זו גם אפשרות מאד מעניינת שלא מצריכה כוחות על טיבעיים למרות שכסף יכול לשמש לפעמים בתור כוח "על טיבעי"

adim44semel

New member
שוב פעם

לך ליפעת קטעי עיתונות ורדיו ותימצה צילום ואוכחות אני בטוח שהיום עוד אנשים עושים את אותו הסיפור

Flagg1

New member
נו באמת

אם היתה באמת הוכחה לזה אז היו מעלים קטעי עיתונות וקטעי וידאו לאינטרנט כבר מזמן. אפילו גלר עצמו לא מביא שום הוכחה. הוא טוען שהוא עצר פעמיים את הביג בן, אבל זה משהו שקורה בכל מקרה כמה פעמים בשנה בלי קשר אליו. הוא גם טען שהוא השפיע על הלהבה האולימפית ב-2000. הוא תמיד טוען דברים לאחר שזה כבר קורה.. חבל לי שיש אנשים שלא רואים שהוא פשוט צוחק על כולם.

adim44semel

New member
אורי גלר שקרן

אני תמיד אומר שאורי גלר שקרן ואין ספק בזה רק הבעיה עם אני לא רוצה לקלל אז תבין אורי גלר אומר חצאי אמיתות או לאחר שהדברים קורים וממשיך במשהו שעשה באמת או שאומר אמת וממשיך בשקר אבל הביג בן אנשים ראו את הגול שאורי גלר איתפלל שלא יכנס ברור ששיקר על השדים שנימצאים בטיפ ריקורדר ונעלמים ברור ששיקר איפו אורי לא משקר במיקרים שעשה פה ושם דברים כול שהם אורי גלר בשביל הפירסום יעשה הכול רק חבל שאין מי שיעצור אותו ביגלל מטומטמים עשירים ששילמו לו לאגיד איפו אין נפט או יש יהלומים יעני וכאלו עשירים מטמטמים משלמים לו כסף

BolraK

New member
בקשר למספר 1

שים לב שנמרוד הראל נוגע לבחורה הימני בגב....זה מסביר את הכל. אני זוכר איך תמיד ביסודי אני וחבר שלי היינו לוקחים את השוקר של המצית ואז אני הייתי מחשמל את האצבע ביד ימין של חבר שלי והוא היה נוגע במישהו עם האצבע של יד שמאל וככה הוא היה מחשמל אותו כאילו בעזרת האצבע.... זה נשמע הזוי אבל זה פועל. ודרך אגב, זה הצליח רק עם שוקר של כיריים...(יש כיריים שהלחצן של השוקר מובנה בהם), שוקר של מצית רגיל היה חלש מידי.

BolraK

New member
אה ודרך אגב זאת רק דעתי...

אולי אני טועה, אבל זאת הדרך הכי הגיונית שאני מצליח לחשוב כרגע

וואלה צודק ../images/Emo13.gif גדול אתה ../images/Emo70.gif

זו לא רק דעתך זו גם התשובה הנכונה ללא שמץ של ספק, ראיתי שוב את הסרטון
מדהים איך לא שמים לב לדברים הקטנים האלו אם לא מחפשים אותם היטב
אבל באמת אחלה בן אדם נמרוד ראל, האמת קצת כואב לי שאנחנו חושפים ככה אחד אחד את כל הטריקים היפים שלו
אולי יום אחד הוא יצתרף לג'יימס ראנדי או יפתח מכון עצמאי מקביל כאן בישראל, אני אהיה מוכן לעזור לו
נמרוד תקשיב, אני יודע בוודאות שאתה קורא כאן בפורום מדי פעם (גם אם באופן פאסבי) ואין לי שמץ של ספק שגם את ההודעה הזו תקרא מתישהו, אני מקווה רק שאתה לא יותר מדי כועס עלינו, תבין זה באמת לא משהו אישי אף אחד לא רוצה להרוס לך את הקריירה, אבל זה פשוט מן עידן כזה שבו הכל חשוף אין מה לעשות, נסה לקחת בקלות, אולי יבוא לך גם לכתוב כאן לפעמים ולומר את דעתך

נערת MTV

New member
דעתך../images/Emo8.gif../images/Emo222.gif

אתה לא מקלקל לאף אחד. לא נעיף אותך מהפורום ולא נסקול אותך באבנים גם אם אתה לא חושב שנמרוד הראל הוא האליל..
אבל... נורא קשה לי להבין את הכוונות שלך כי יש שגיאות כתיב
בלי לעג, רק, אם יש דרך- תלמד לשפר. (לא מכריחה
)

MasterCool

New member
עצר את הביג בן, בקלות, כנסו

קיראו את זה ואז תבוא לכם לבד אני מקווה התשובה, אז ככה, היה איזה משחק כדורגל חשוב שהרבה מאוד צפו בו, משחק מאוד חשוב, עכשיו במהלך המשחק הייתה בעיטת עונשין, השחקן בא לבעוט והכדור זז... ויצא לא בעיטה לא מדוייקת, (כדור זז בבירור) עכשיו, לא פעם כדור זז ממשב של רוח, או שהיה על משהו וזז קצת לצאת, כדול זה לא בלוק, הוא יכול לזוז סתם מכל מיני סיבות על המגרש, עכשיו, מי לדעתכם לקח על עצמו את האחריות שהוא זה שהוזיז את הכדור - צדקתם, אורי גלר בכבודו ובעצמו, הרי ברור שזה לא הוא הוזיז, טיפש פשוט מי שמאמין לסיפור של גלר.. זה קורה לא מעט, אפילו במשחקים שכונתיים, הכדור פשוט זז שמניחים אותו (אם משחקים על דשא, בקיצור יכול לזוז, נכון? קורה.. עכשיו אותו דבר עם הביג בן, הביג-בן נעצר..ומי הלך מהר ולקח על עצמו את האחריות, כרגיל אורי גלר... וככה אני בטוח שהוא עשה את זה, הוא לא באמת היה שם וצילם את האירוע, פשוט הביג-בן נעצר, והוא מהר עם כח הדיבור גרם לאנשים לאמין שהוא זה שעצר את השעון... זה שלא היו שם הוכחות של צילום האירוע רק מראה, כנראה כמה ספונטני זה היה והוא מהר רצה שכולם ידעו שזה הוא, לא משנה מה..

נערת MTV

New member
יכול להיות שאני מתחילה להאמין../images/Emo77.gif

לך... בכלל, בנינו- אורי גלר פשוט מאוהב בעצמו
יותר מדי..

משהו יכול להסביר את הקטע עם העיתון?

הם עומדים גב אל גב וקורעים עיתון לגזרים, לבסוף שניהם מחזיקים בידפיסת עיתון זעירה שעליה כתובה אותה המילה בדיוק. איך אתם מסבירים את זה? תודה מראש
(קראתי לפני הרבה שנים את ההסבר לקסם הפשוט הזה אבל אני בשום אופן לא מצליח להיזכר....
)

LittleFairy

New member
../images/Emo45.gifבהחלט, כמו לדוגמא אתמול בשירותר

בשירותרום*, הוא לקח מתנדבת ואחרי התרגיל אמר לה "אני אחתום לך על זה אחר כך". מי ביקש ממך בכלל? איזה שחצן

למעלה