לא רוצה מטרנה

הילית111

New member
לא רוצה מטרנה

מחבר/ת : flower6 ערב טוב לכולם הבייבי שלי אוטוטו בן שנה וחצי שהיה מאוד אוהב את המטרנה מראה קצת סימנים של הסתייגות מהמוצר... יכול להיות שהוא כבר גדול התינוקי שלי ?... בערב לפני השינה הוא שותה את הבקבוק אבל בימים האחרונים בבוקר הוא לא כל כך מעוניין בבקבוק התמל. שותה ממש מעט. בערב ובבוקר הוא היה שותה 180 מל. אמא שלי יעצה לי בכל מחיר להמשיך לו המטרנה בבוקר ובערב כי יש בתמל כל מיני ויטמנים וכו שאין בחלב רגיל-האם להתעקש בכל מחיר על מטרנה בבוקר? ועד איזה גיל? אני אוסיף שבבוקר הוא שותה התמל ובגן בערך בשמונה וחצי מקבל ארוחת בוקר . אני לא מספיקה לתת לו בבוקר ארוחת בוקר. אנו יוצאים מהבית בשבע וחצי. שלשום ניסיתי לתת לו שוקו רגיל בבוקר והוא התלהב. חשבתי אולי לנסות לו בבוקר מטרנה בטעם שוקו כדי לגוון לו. האם יש במוצר הזה, מטרנה בטעם שוקו/תות /טעמים אחרים אותם יתרונות כמו בתמל הרגיל? האם מטרנה בטעם שוקו עדיף על שוקו "רגיל" כפתיחה של היום של הבייבי? בערב כאמור הוא שותה הבקבוק כולו. תודה מראש לכולם

Master Stav

New member
לאט לאט ....ובלי פניקה ../images/Emo13.gif

אין מה להשוות לילדים אחרים לכ ילד יש את הלוח זמנים האישי שלו/שלה הך שאם הוא לא מעוניין ...הכיני לו ארוחה קטנה הן לערב והן לבוקר וחשוב כן לספיק גם אם זה במחיר של עוד חצי שעת שינה ....אני קם ב5 וחצי ומעקש עם תום על ארוחה מסודרת הלהיט התורן : עגבניה מרוסקת עם 2 כפיות קוטג' ו/או גבהינה לבנה וחצי פרוסת לחם שחור מפוררת בפנים ..... עוד להיט : קוסקוס ביתי עם מרק עוף ומעט מהעוף ( מעט משמע: פולקע שלמה ) שיהיה בהצלחה ....

ronnm

New member
לדעתי צריך ללכת עם מה שהילד רוצה

אני וזוגתי בעלי מודעות מאוד גבוהה לאוכל בריא ומכאן באה תגובתי: אם הוא לא רוצה תמ"ל, יש לכם רק לברך על כך - כל האוכל התעשייתי הזה פחות עדיף מכל בחינה מאוכל טרי בייתי. על אחת כמה וכמה תמ"ל בטעמים, להרגיל את הילד כבר עכשיו לאוכל ממותק רק יתנקם בו ובכם בעתיד. במקום זה נסו להכיר לו סוגי מאכלים חדשים, פירות וירקות - זה האוכל האמיתי ולא אוכל שמגיע באבקה.

למעלה