היי. לי יש בת בת שנה ועשרה חודשים
ואצלה בדיוק אותו הסיפור!! אלא מה? מאז שבמעון שלה התחילו ילדים להיגמל היא חושבת שהיא גם רוצה! זה התחיל מזה שהיא התחילה להודיע כשהיא עושה, ואח``כ התחילה לבקש לעשות פיפי וקקי בגינה, וכמובן הורידה לבד את החיתול והמכנסיים, כך שלא הייתה לי ברירה. קניתי לה סירים לגן ולבית- ואז הגננת הודיעה לי שהיא לא מוכנה עדיין- מדוע? כי היא לא יושבת על הסיר יותר מחמש שניות! וזה נכון- יש לה קוצים בתוסיק. אז היא יושבת על הסיר, לוחצת על כפתור המוסיקה, ואז קמה ומתחילה לרקוד, (כי היא מאד מוסיקלית)לקח לי זמן עד שהבנתי שזה מה שקורה בעצם....ישבנון ניסיתי- אז היא הייתה מטפסת עליו, יושבת שנייה ויורדת. נתתי לה לשחק עם הסיר.אז היא כמובן שמה אותו בסלון, במטבח, רק לא בשירותים- משעמם שם, וצפוף. ההתחלה הייתה- שמצאתי קקי שלה מתחת לספה בסלון, ממש בקצה, ואחד על השטיח, וכמובן שפיפי היא עושה בעמידה, כמו בנים, כי זה יותר נוח, בשביל מה לשבת? אז מי צריך סיר? וגם אני ניסיתי ללמד אותה ללחוץ ולהשמיע קולות, ובתור קופה קטנה היא עושה יפה את הקולות, אבל בזה זה נגמר!הסיר ריק! בוקר אחד זה הצליח לה- היא עשתה קקי בחיתול, והתעקשה להשאר עירומה. ואכן הייתי במטבח, היא בסלון, ולפתע היא באה אלי בריצה עם הסיר בידיה, וצועקת -אמא אמא, תתי, וואו..... ואכן היה שם קקי. חד פעמי. התחלתי להתעקש איתה שלא תורעד חיתול, כי אין לי חשק עכשיו שנה שלמה לנקות אחריה קקי ופיפי כמו לכלבלב, ולא נראה לי שהיא מוכנה. קניתי לה את הקלטת של חני נחמיאס, גמילה מחיתולים- וזה לדעתי מתאים ליותר גדולים, שמבינים. בקיצור, השכבתי אותה ``לישון`` במיטתה. היה שקט. לפתע אני ואחיה שומעים אותה קוראת לנו. הבן נכנס אליה ראשון, והיא אומרת לו-וואוו, וואוו, והוא מתחיל לצחוק, מתפוצץ מצחוק, וקורא לי לבוא מהר- מה עשתה השובבה? הורידה מכנסיים וחיתול במיטה, ועשתה קקי על השמיכה! ונתנה לעצמה מחמאות-וואוו!!כל הכבוד, נכון? אז תאמינו לי שגם אני לא יודעת מה עושים- כי היא ממש קטנה!!!חכמה מאד, ושובבה שחבל על הזמן!כך שאני לא ממש יודעת מה לעשות.