לא רוצה עוד !!!

• פותח הנושא slug
  • פורסם בתאריך

slug

New member
לא רוצה עוד !!!

אני קצין משוחרר. ואני לא רוצה ולא מסכים לעשות עוד מילואים. די מספיק להיות פראייר. כל שנה (על תקופת הלימודים) אני עושה מילואים כמו טטלה. בעזה, בבקעה, בתת תנאים ובבזיון ענק. מה יעשו לי ? אולי עדיף ללכת לחודש לכלא מאשר לשרת בעזה ואולי לא לחזור ?

slug

New member
שאלות

נו ? אין פה אף אחד שיענה לי ? קצת עצות ? כדאי או לא ?

maoz9

New member
מה אתה בעצם רוצה לשבת בכלא? שב...

אני מניח שאתה אחד מהצעירים הנפלאים ששלחו בSMS "אנחנו הילדים של חורף 73"... והביאו לזכייתו. "מה זה פה ... הרצל ובן גוריון הבטיחו לנו גן עדן או לפחות בית זונות... ולא קיימו... יאללה נשבור את הכלים ולא משחקים".... דרך אגב אני במקרה מילדי 73 דודי נהרג (9 חודשים לפני הולדתי)על קיומה של הארץ ובשביל כל מיני פלוצים מפונקים כמוך יבכה כמו תינוק מפונקים.. אבל זה בסדר זה לא רק אתה מגיפת הפינוק השתלטה כאן על יותר מחצי מדינה.. בעידן האני אנוכי ועצמי... קצין ומופת שכמותך..

ניר נגר

New member
קראתי אותך ופשוט לא הבנתי משהו

אתה קצין (בניגוד אליי) אחד שאמור להוות דוגמה ומופת לכל החיילים, אחד שאמור להגיד אחרי. ולא אחד שבוכה כמה קשה לו, כמה שהוא פרייאר. רק לפני יומיים עברנו את יום הזיכרון לאלה שלא בכו, לאלה שלא רצו רק לקחת מהמדינה אלה הפנימו שיש גם לתת למען המדינה, בשבילם, בשביל המשפחות שלהם בשבילך... והנה אתה מגיע, בוכה כמה קשה לך, שאתה רותה ללכת לכלא, עדיף לשבת עם פושעים מאשר להגן על המדינה שלך.. למען האמת התביישתי...בשבילך, בשביל הדרגות שעלייך, בשביל צה"ל

slug

New member
טועים ובגדול

אני, בניגוד לרבים מתנדב ליחידה שלי עקב פרופיל נמוך (64) שנובע מאלרגיה לאבק. אז כרגע לא ממש מתאים לי לשרת בעזה. לא, אני לא יפה נפש, וטחנתי שטחים ושמרתי והגנתי על כל חתיכת ישוב מצ'וקמק של 3 אנשים שבא להם להקים קראוון בטיזיאמו !!! כדאי שתרגעו לפני שאני תוקע לכולם שבת :) מה שנמאס לי ממנו זה החלוקה של הנטל על כלל האוכלוסיה (וזה סיפור ארוך). ומה שרציתי לשאול הוא מה קורה אם אני מודיע שאני לא מתנדב ליחידה שלי, מה קורה איתי הלאה ? תודה

ניר נגר

New member
התנדבות כשמה כן היא, לא מתאים

לך, תגיש ועדה רפואית, אולי יורידו לך פרופיל, בכל מקרה אתה לא תשתחרר לגמרי, תעבור יחידה ושם תעשה מילואים. לא מתאים לך לשרת בעזה? למה לי מתאים? למישהו מתאים? עוד פעם, הצבא זה לא תוכנית כבקשתך, אתה יכול לעבור יחידה אבל אף אחד לא מבטיח לך שתיפול על יחידה טובה יותר או על אנשים טובים יותר. אם אתה ביחידה אורגנית שיש שם אנשים שארתה עושה איתם מילואים כל הזמן שקול את צעדייך

slug

New member
עוד שאלה

תודה, אתם יודעים מה קורה למי שעובר למאגר קצינים כלל צהלי? שמירות בכור ובבתי סוהר וכו'? מישהו מתמצא בתחום הזה ? כרגע אני ביחידה אורגנית אבל היחידה עושה פעילות שממש לא מתאימה להתמחות שלה.וכמו כן לא מתאימה לי (מבחינת פרופיל), האם אני יכול פשוט להגיד להם - תשמעו אני לא מתנדב עוד, נא להעביר אותי למקום אחר ?

למעלה