לא רוצה שההודעה תעלם אז...

יפעת 27

New member
לא רוצה שההודעה תעלם אז...

חשבתי הרבה על כיוון חדש והנה 2 פריסות שאלה: 1. האם יהיה לי טוב בפנימיה? 3 מוטות, 5 חרבות, 4 גביעים, 8 חרבות 2. האם אני אתקבל לפנימיה? (פנימיה ספציפית) 4 מטבעות, הכוהן הגדול, כוח, 2 מוטות תודה מראש

batgalim

New member
הי יפעת../images/Emo13.gif

כתבת שאת לא רוצה שההודעה תעלם... האם כבר פרסת בפורום זה לגבי אותה שאלה? בכל אופן - האם תוכלי לתת קצת רקע לשאלתך, מעבר לכך שחשבת על כיוון חדש?

צוף3

New member
הי יפעת ../images/Emo141.gif

"האם יהיה לי טוב בפנימיה" - טוב מאיזו בחינה? אנא תני רקע לשאלתך. לא ניתן לשאול שתי שאלות באותו הנושא ולכן אחרי שתספקי רקע ננסח עבורך שאלה מתאימה. :)

עדי בת 20

New member
לפי דעתי

את תתקבלי לפנימיה. את לא תוותרי, אולי תצטרכי להפעיל כוח -אבל בחוכמה, תדברי שם עם האנשים הנכונים-זה יעזור לך.ואת צפוייה להתקבל. לגבי אם כדאי--לפי דעתי -לא. יהיו לך שם מתחרות, אולי קנאה, אולי מריבות... את תרצי לעזוב שם ותרגישי סחוטה רגשית... שהמקום סוחט את רגשותייך.. ככה אני רואה את זה בכל אופן..

צוף3

New member
עדי שלום

אשמח אם תפרטי כיצד פירשת את הפריסה, מאחר ומדובר בפריסת שאלה וכמות הקלפים אינה מתאימה לפריסה. :)

עדי בת 20

New member
פירשתי

לפי 4 קלפים בכלליות. לא תמיד צריך לפתוח לפי השאלה, אלא לקבוע מראש מספר קלפים לפתיחה..

צוף3

New member
נכון, לא תמיד

אבל כשהשואל קובע מראש שהוא משתמש בפריסת שאלה, אז צריך גם לקבוע מראש את העמדות.

יפעת 27

New member
צוף רוצה להנחות אותי?

מה לשאול, איך? בנתיים נקבע לי ראיון נוסף...

יפעת 27

New member
מההתחלה...

יפעת, בת 27, מחפשת לא רק עבודה אלא גם משמעות בחיים. נשואה, עם ילד ותוהה אם פתרון של חיי פנימייה יעשו לי טוב. כרגע יש פנימייה מסוימת על הפרק ועליה אני שואלת. אשמח אם תנוחו אותי מה לשאול ואיך.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo12.gif לא הבנתי כלום

פנימייה בשביל מי? מה הקשר בין הפנימייה לעבודה? תסבירי בבקשה את עצמך בצורה קצת יותר ברורה..

צוף3

New member
מודה שגם אני לא :)

עד עכשיו לא הצלחתי להבין אם הכוונה לעבוד בפנימייה או לעבור לגור שם (מה שלא נשמע לי הגיוני מאחר ואת נשואה + 1) אשמח גם להסבר

יפעת 27

New member
../images/Emo12.gifדפוקה לגמרי - נשבעת לכן...

התכוונתי לעבודה בפנימיה שמחייבת גם מגורים במקום. לי זה נראה כל כך ברור, סליחה!

למעלה