לא רוצה שהפורום ייסגר יאללה - להגיב יש סיכוי שמהיום אוכל להתחיל לשמוע יותר גלגלצ
M me123 New member 8/2/11 #1 לא רוצה שהפורום ייסגר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יאללה - להגיב יש סיכוי שמהיום אוכל להתחיל לשמוע יותר גלגלצ
לא רוצה שהפורום ייסגר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יאללה - להגיב יש סיכוי שמהיום אוכל להתחיל לשמוע יותר גלגלצ
D dragonit12 New member 9/2/11 #3 ../images/Emo12.gif יש מישהו שרוצה בזה?! אוהוה מגניב... תשמע גלגלצ! זה נחמד איך בצבא?נהנה?
M me123 New member 10/2/11 #4 אני ממש נהנה! החבר'ה מעולים ופשוט אווירה של כיף! מקווה שלא ימצה את עצמו בקרוב איך הולך אצלך??
D dragonit12 New member 10/2/11 #5 איזה כייף לשמוע! כל עוד אתה נהנ,זה לא ימצה אפעם אצלי בסדר.. תקופת מבחנים[עוד שבוע וזה נגמר!] דווקא דיי נחמד.. יהיה בסדר
איזה כייף לשמוע! כל עוד אתה נהנ,זה לא ימצה אפעם אצלי בסדר.. תקופת מבחנים[עוד שבוע וזה נגמר!] דווקא דיי נחמד.. יהיה בסדר
D dragonit12 New member 13/2/11 #7 עדיין לא... אבל זה השבוע האחרון של המבחנים! בעיקרון,יש לי רק מבחן אחד ביום רביעי וזהו.. איזה כייף! תודה רבה תהנה בבסיס
עדיין לא... אבל זה השבוע האחרון של המבחנים! בעיקרון,יש לי רק מבחן אחד ביום רביעי וזהו.. איזה כייף! תודה רבה תהנה בבסיס