לא רוצים ? לא צריך בלי טובות !!!

לא רוצים ? לא צריך בלי טובות !!!

לא רוצים לאהוב אותי לא צריך !!! יש מישהו שמאווווווד אוהב אותי . הנה תראו מי זה כְּשֵׁם שֶׁהָאָב אוֹהֵב אוֹתִי כֵּן גַּם אֲנִי אוֹהֵב אֶתְכֶם. יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיחזקאל מה קרה../images/Emo201.gif?

למה אתה כועס... תשלח מסר בבקשה..אולי עדיף מלדבר על זה פה.. אני בטוחה שאהבה לך תמצא בלב כולנו אתה אחינו ואם אחד החברים כואב כולנו כואבים איתו כי זהו גוף המשיח המבורך

כלום לא קרה !!!../images/Emo13.gif

אני פשוט כ"כ שמח שמצאתי אתמול את אח שלי באמונה ושהיה לנו כ"כ כיף ביחד להתפלל ללמוד מהכתובים לדבר בכבודו של ישוע המשיח וסתם כדי לדעת ולהכיר את אחד את השני לא צריך לקחת כל דבר שקשה בחיים יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifובשרשור קודם התחלת

לעדכן לגבי מצבו של אביך ואמרת שתעדכן מה יענו שוב ביד שרה.. http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=130514256

אגב

אין לי דרך להגיע לחיפה. למרות שהייתי רוצה לבוא. אבל מה לעשות שצריך כסף לנסיעות ?

lion 7

New member
חד וחלק , מה פשר השרשורים האלה?

עזרה פיננסית ? ממי? אם יש ענין בעזרה פיננסית לאח יקר אז למה על גבי הפורום ? למה לא בכנסיה או בקהילתך? אם לא שם עוזרים אז איפה כאן ? נדמה לי שפתיחת שרשורים כאלה בולמת גולשים מלכתוב , זה קצת מבייש אותם (כל אחד וסיבותיו האישית) , יש בפורום סטודנטים ויש כנראה שהפורום עבורו מפגש וחויות ושאלות בענין האמונה , מצידי התפללתי לך רבות , שאלוהים יפתח את השמים בכדי שיהיה לך טוב, מצד שני אני מכיר מאמין שלא הלך לו בשנה שעברה עד שעבד בדרום כמה חודשים הרחק ממשפחתו ואל תשאל על מה שהיה לו ואיזה חויות לא נעימות שם , גם הקבלן שעבד דרכו בלע לו את כל הכסף .,המינוס בבנק הוא אותו מינוס שתפח , גיסו שמע שהוא בדרום ואמר בוינה האדם התעשר , התדפק על דלת ביתו וביקש עזרה , הגיס לא המריא בבעיות שלו , גם כאשר המאמין הציע שאשתו הבריאה תחזיק כמה תינוקות בשבוע כביביסטר , לא רצו להתקדם ולשמוע בעיצת האח שהתמרמר מהקבלן הנוכל , בעיות עם שיפוץ הדירה שעלתה לו הון , הקבלן הרמאי שעד עכשיו בלע סכום של כמה אלפי שק. הבנו אחי שאתה במצוקה כלכלית , למה שלא תחפש עבודה? למה לא הכנסיה תעזור לך אי שם בבירה , חסר עבודות שם ? הרי חלומם של הצפוניים בלעבוד בירושלים

lion 7

New member
למה שלא תפנה במסרים לנו

למה על גבי הפורום בפומבי? קצת שכל אחי , אם לא תעזרו לי אז אתם לא אוהבים אותי .באמת ? למה? הרי עובדים על פתרון שאלות הגולשים הרבה זמן איכות (כמובן זה לתהילת האדון , אנחנו אפסים לעומת המעשה שגרם לנו בלעבור אל האור) , האם השקעת זמן אח יקר בחיפוש עבודה , האח שעבד בדרום ומכיר אותו אישית לא שמע בקול אשתו שהציעה עזרה פיננסית , לקבל כסף מאישה זה לא בבית ספרו , ערבי לא יסכים שאשה או אחותו או הבת שלו תיתן לו כסף גם כאשר נזרק מהעבודה בלי סיבה , לקח על עצמו את המשימה הבלתי אפשרית והלך רחוק מהבית בכפר נדחה בדרום , כאשר הלב נאכל מבפנים ולא רצה עזרה מאישתו מה פתאום .. עיצה קטנה מאח מבוגר ממך ויודע היטב מה זה עזרה ומה זה קשיים כלכליים , יש פתגם ערבי האומר קלע שוקך באידק , תוציא את הקוצים של הצבר הכואבים מהגוף לבד . תבורך ואנו נעזור , הנה זה ברבים ובפומבי , חשבנו מלפני 2 שבועות לעשות משהו . אולם אתה אין לך גם סבלנות וכנראה זה לא טוב בכלל , למרות שכתוב בוכה עם הבוכים ושמח עם השמחים , מה חשבת שלבנו בנוי מאבן אחי . כל טוב

ליון, למה אתה כועס אחי ?!

מה בסה"כ אמרתי ?! שאפחד לא אוהב אותי אבל האדון כן אוהב אותי ?! מזה אתה כועס ?!! האם נראה לך יותר הגיוני שאני יאהב אותך למשל יותר מהאדון ישוע המשיח ?! בסה"כ אמרתי את זה אחרי שאני נפגשתי עם אח שלנו "יעקב אחד" והיה לי כ"כ כיף איתו כי התפללנו ולמדנו ביחד. והרגשתי כ"כ קרוב לישוע המשיח. אז זה סיבה לכעוס ? אוהב אותך אבל פחות ממה שאני אוהב את ישוע המשיח. יחזקאל בשם ישוע המשיח אמן ואמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא מדויק אחי..

ההודעה שפתחת הכילה המון תקיפות לפורום שאם לא רוצים לאהוב אותי לא צריך מספיק שישוע אוהב אותי. בהחלט מסכימה שמספיק לי אם ישוע יאהב אותי וכל העולם לא.. אבל זה גם לא המצב פה וכולנו דואגים לך.. ומתפללים עבורך.. זה מבורך שנפגשת עם יעקב.. ושזה עזר לך, אמן
אבל מה לזה ולהצהרה שאתם לא אוהבים אותי?

חחחחחחחחחחחחח עכשיו קלטתי מה קרה חחחחחחחחחחחח

לא התכוונתי אליכם. מה יש לכם היום ?!!!!! התכוונתי לאנשים אחרים שלא מאמינים בישוע וגם לא אוהבים אותי בכלל ובכלל עד כמה שאני יודע שאותם אנשים גם לא רוצים לדעת עליי ומה קורה איתי. אני מבקש את סליחתכם אם מישהו מכם נפגע ממני. אולי הייתי צריך לנסח את פתיחת השרשור בצורה אחרת. ואם את רוצה מנהלת יקרה למחוק את השרשור. לא יהיו לי שום טענות ומענות. יחזקאל בשם ישוע המשיח

זהו שיר עברי ידוע

אם אתה לא מכיר ואולי יש לך חברים ישראלים , תוכל לשאול אותם על השיר ולשמוע אותו בהצלחה יחזקאל

lion 7

New member
ל/tapuzforum/images/emo46.gif זה לא חטא , קרא אפסיים

4‏ ‏: 26,27 , אין כאן כעס על גולש/מאמין זה או אחר . הפוכו למרות שאין חטא בכעס זמני , הכעס הוא על השרשורים בלי טעם ובלי ריח שמרחיקים אנשים מכאן , ניצול הפורום למטרה אישית נראה לי חיובי אם זה לא יטריד אחרים , ביקוש עזרה כלשהי היא חיובית , אולם אם זה שינון יומיומי וחזרה על אותו נושא , זה יטריד גולשים מכאן , שהיו ויהיו , אנחנו לא לבד כאן ,יש הרבה קוראים ושרשורים שנפתחים בסגנון זה , מעבירים מסר שלילי על נוצרים או משיחים , אני אוהב אותך גם ,בגלל זה אנחנו עונים , ישוע הוא ראש הכנסיה אם תאהב דברים אחרים יותר ממנו (כולל חפצים , אנשים וכו) אז אנחנו לא ראוים לו , ובתכלס כתבתי לך מקודם בענין תפילה , תתמיד בבקשות בחדר שלך , תרד על הברכים ותבקש מאבי האורות שאין אצלו משוא פנים ואין אצלו שינויים בשם הבן אך ורק , נכתב שאל תזרקו את הפנינים מול הכלבים , אין כאן כלבים ואנחנו לא טובים מאף אחד , ההפך מה שעובר על מאמין איקס עובר בדיוק על מאמין ואי באוסטרליה אותו דבר , הלואי שישוע יבקר וינחם מאמינים שצריכים אותו היום , יש שיר הלל (תרתילה)בלהג מצרי שנכתבה מלב מאמין , תחילתה :למה לדאוג למה לפחד כאשר יש רועה הכבשים .. בברכה

Casey1

New member
ברכת ישוע לעזרה פיננסית

שמואל ב 5:20 : וַיָּבֹא דָוִד בְּבַעַל־פְּרָצִים וַיַּכֵּם שָׁם דָּוִד וַיֹּאמֶר פָּרַץ יְהוָה אֶת־אֹיְבַי לְפָנַי כְּפֶרֶץ מָיִם עַל־כֵּן קָרָא שֵׁם־הַמָּקֹום הַהוּא בַּעַל פְּרָצִים. לפי הדרשה של ג'ול אוסטין, פְּרִיצַת דֶּרֶךְ היא התפרצות פתאומית של חסד אלוהים. התפרצות טובת אלוהים כלפינו. אלוהים משחרר את כוחו בדרך אשר מהמהמת אותנו ומגרשת אויבים!. המאבק הפינסי יסתיים כאשר תהיה הִזְדַּמְּנוּת טובה להתקדמות, ואז המאבק יסתיים עקב התפרצות אהבתו של אלוהים כלפינו כי אלוהים יבקר בביתנו. אלוהים מתגמל את המאמינים אז תמשיך להאמין כי אלוהים מוכן לסייע הִתְגַּבֵּר על הקשיים דרך טוב ליבו. כלומר, תצפה לראות במציאות את טוב ליבו ותאמין שהוא עושה הכל לטובתך. בשם ישוע, אמן!

למעלה