לא רוצים ליפול....

לא רוצים ליפול....

מי/מה לא נותן לכם ליפול? תנו בראש

אז ככה..

בדר"כ כלל שאני מבואסת ומדוכאת, החברים שלי לא נותנים לי ליפול... מחזקים אותי, נשארים לצדי ומעודדים...
אבל כשהחברים לא שם כדי לעודד, תמיד אפשר לשמוע מוסיקה, זה הדבר שבאמת מרים אותי תמיד

../images/Emo214.gifשום דבר לא ישר כמו סרגל...

גם הלב שלך דופק מהר יותר ופחות.. תגיע גם תקופה שאת תהיי למעלה.

Miss Nat

New member
המשפחה והחברים שלי וגם..

האמונה שלא משנה מה קורה צריך לקחת את זה בפרופורציות במובן החיובי :)

inbarIL

New member
אנשים מסוימים. ../images/Emo23.gif

משפחה, חברים, ולמרות שזה קיטשי- אתם
המדהימים שלי...תמיד יודעים להצחיק ולשמח, "השיחות הצוכות בוחקות של אמצע הלילה" (נכתב ע"י אתי
) שתמיד כלכך מעודדות
עוד כמה אנשים שהשמות שלהם לא יגידו לכם משהו... וכמו שהיליק אמרה, מוזיקה. אם זה לשמוע, או לנגן
, או לשיר
... כל כך הרבה דברים. קשה להסביר.

../images/Emo126.gifלא אוהבת ליפול.

מה מונע ממני ליפול? חברים ומוזיקה. ההורים מנסים לפעמים, אבל לא הולך להם הם רק תורמים לזה שאני אפול נמוך יותר אפילו.

../images/Emo214.gifהחיים שלי?

פתאום כשאני כותבת את זה, אני חושבת על עומק המילים, ומבינה כמה שזה נכון. החיים שלי לא נותנים לי ליפול. בדיוק כמו בשיר "את נשארת" של סימה: "רציתי לברוח, רציתי לשכוח, כשאבדה לי הדרך, פתאום בא הכוח" אני יכולה לתת מליון דוגמאות, להגיד מלא תודות, אבל בעצם הכל מתאחד לשתי מילים - החיים שלי, אם הם לא היו שלי, סביר להניח שלא היו לי את הסיבות שלי לקום בכל פעם שאני מתמוטטת, ואני בעצמי לא מבינה מאיפה יש לי כוח לפעמים לקום ולקפוץ על כל הצרות האלו. אני יכולה להגיד בפרטנות שהאנשים שאני אוהבת לא נותנים לי ליפול, ו...אילת. שהיא הקסם של חיי

מלבד המשפחה, בדיוק עוד 3 אנשים.

שאני מעדיפה לשמור על זהותם באופן חסוי

למעלה