לא רוצים לישון, רוצים להשתגע!

קניה 1

New member
לא רוצים לישון, רוצים להשתגע!

ולא רוצים בנות מחורבנות! כוכב נולד 5 - זה כבר כאן!

thr7

New member
בוקרררררררררררר. מה ?

חוגגת? או סתם כבר נמאס לך לישון?

thr7

New member
הייתי אתמול בלהקה.ללכת

דווקא לא רע. לא ברמה של הסרט אבל היו קטעים, אני לא אוהבת את אדיר מילר אבל הוא עשה את התפקידל הבמאי והרס את הקהל מצחוק. והזמרים ברמה לא רעה בכלל. שירי מימון בראש. תלכו כדאי

קניה 1

New member
בוקר טוב! ../images/Emo187.gif

סתם.. הכלבה שלי העירה אותי ולא הצלחתי לישון.. הייתי כבר ב-"הלהקה". קודם כל - שירי מלכה.. זה כאילו יש לה שם פעמונים במקום מיתרי קול... דבר שני, אדיר מילר באמת קורע שם... סה"כ אחלה הצגה, אבל באיזשהו שלב כבר הרגיש לי שמיציתי וזה המשיך והמשיך... אבל בכל זאת אני ממליצה! בוקר טוב ישראל!

rootteem1

New member
איזה כיף לכן

אני הייתי לא מזמן ושירי לא הופיעה, לא הודיעו לפני שהתחילה ההצגה, ובלעדיה ההצגה הרבה פחות טובה. שירלי נוב החליפה אותה, כך שלא רק שהיא לא ברמה של שירי (למרות שהיא גם מדהימה), אלא שגם הייתה חסרה שחקנית אחת בקאסט. קיצר אני והמשפחה שלי יצאנו קצת מאוכזבים מההצגה, אבל סה"כ היה נחמד. לפני כמה ימים כתבו בעיתון במוסף רכילות שזוג אחד מהמינויים של הבימה שקנה כרטיסים להצגה, ובאותו היום קרן פלס לא הופיעה, ביקש החזר וקיבל. כתבו בסוף "ככה מתיחסים למינויים של הבימה", נראה לי שהכוונה היה לפרוטקציונרים של הבימה, אבל ברררר עזבו חח. סורי אני במצב לא הכי טוב בעולם, וקיקיתי לאוטובוס בערך שעה היום.. קארין תגיד על זה שמחר יהיה טוב יותר, נקווה מאמי=]

קניה 1

New member
כן, קראתי על ההצגה הזאת. שירי היתה

חולה, ולא רצו לבטל, אז אילתרו קצת.......

למעלה