לא!!! רורי מקדונלד נפצע

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

BT24

New member
לא!!! רורי מקדונלד נפצע

עדיין מחפשים מחליף שילחם מול קרלוס קונדיט.

מקור:
רורי מקדונלד נפצע

BeniTaz

New member
חבל..

זו היתה צריכה להיות נקמה מתוקה. טוב.. לא חסר לוחמים טובים במחלקה למרות שהאירוע עוד פחות מחודש. רק שלא ישלפו איזה דווין לודוויג כזה שבכלל יבאס.

אם מאיה יצא בריא מהקרב נגד פיץ' הוא יכניע את קונדיט.. אם מרקוורדת' בריא זה יחזיר אותו לעניינים.

BT24

New member
וודלי כבר הביע נכונות בטוויטר, כנראה הוא

יהיה נגד אלנברגר. אני דווקא הייתי מעדיף את מאיה.

Formontera

New member
אוף..

מבחינתי רורי הוא הלוחם הכי מעניין כרגע בארגון.. כל פעם שהוא נלחם רואים שהוא משתפר ויחד עם זה הביטחון שלו עולה..

BeniTaz

New member
טיישיירה נגד ראיין ביידר UFC 160

בהתחשב במחלקה החלשה כנראה ב-UFC שיבוץ סביר. נראה שטיישיירה לא הולך להתסבך יותר מידי.
http://www.mmajunkie.com/news/2013/...ira-light-heavyweight-bout-booked-for-ufc-160

עוד קרב שנקבע לאירוע הזה, סרוני נגד קיי ג'יי נונס
http://www.mmajunkie.com/news/2013/...noons-added-to-mays-ufc-160-card-in-las-vegas

מסתמן אירוע מעולה.. כזכור זה האירוע שבו יילחמו ולאסקז נגד ביגפוט ואוברים נגד JDS.

BeniTaz

New member
יכול מאוד להיות שמסרבים להילחם נגדו

כמו ששוגון סירב להילחם נגדו.

ודבר שני יש כרגע 2 קונטנדרים מעולים במחלקה הצולעת במידה וינצחו את הקרבות שלהם: גוסטפסון והנדו. (ועוד אומרים שסונן קיבל את הקרב כי לא היו אלטרנטיבות) ואולי ה-UFC רוצים לבנות את המומנטום שלו לאט יותר. העיקר שינצח בצורה מרשימה.

Siberian Khatru

New member
לגמרי

למרות שקצת קשה לדעת מול מי אפשר לשים אותו כרגע. מה לגבי שוגון? הוא עושה משהו עכשיו?

BT24

New member
קרב שיכול להיות נחמד, בהחלט מבחן לטישיירה

נראה אם הוא יכול להסתדר עם מתאבק חזק (לא, אין פה רמיזה לג'ונס, זאת רמה שונה של אתלטיות עם ביידר).

סרוני-נונס זה קרב עם פוטנציאל חזק.

elvis18

New member
אווףף!!!

כלכך קיוויתי שיקבל סוף סוף מישהו מטופ האמיתי של המחלקה .
ויראה מה הוא שווה מול הגדולים באמת .

ראין ביידר זה כל מה שמצאו לו ?

הוא כבר הוכיח כל מה שהיה צריך בשביל לקבל מישהו קצת יותר בכיר מביידר.

אבל , אם זה בנייה איטית של לוחם - אני מוכן לקבל את זה, אבל משום מה יש לי תחושה שהסיבה שהוא נלחם נגד ביידר זה לא הבנייה שלו . אלא שזה מי שרצה .

אני מקווהב שהוא ינצח את ביידר ואז שיקבל את שוגון ,מאז ששוגון התחמק לא באלגנטיות מהקרב . אני מחכה שכבר זה יקרה..
ואולי אחריי ביידר יהיה בסיידר !

BeniTaz

New member
"מי שרצה?"

לא מסכים.. טיישיירה התראיין הרבה פעמים שהוא רוצה להילחם נגד הגדולים ביותר.. הוא זה שקרא תיגר על שוגון, ושוגון סירב. הוא גם תמיד אומר שיילחם נגד מי שיתנו לו בלי לסרב.
ממש לא הלוחם הזה שמסנן קרבות. ההיפך.. הוא כל כך רעב שהוא רוצה לקצר את הדרך שלו ולפגוש את הטופ כמה שיותר מהר.

elvis18

New member
לא הובנתי נכון ,

רשמתי שביידר זה מי שרצה להלחם נגד טישיירה מכל אותם שמות במחלקה .

זה לא מי שטיישיירה רצה ,אלא מי שהסכים ורצה להלחם נגדו(נגד טישיירה).

זקס11

New member
כבר הציעו לשוגון, והוא נתן תשובה

הוא הודיע שבתאריך שגלובר יעשה את הקרב הבא, הוא (שוגון) יהיה מאושפז עם דלקת ריאות.

למעלה