לא רע - 10 לייקים 4 דיסלייקים

על התגובה:

"
אם תשלבו את ההתנהגות והאופי של ביבי יחד עם התוצאות - 7/10 , יוקר מחיה וכד'

תבינו שאין לו בעיה תמורת סיגנון החיים הזה להקריב 1400 איש ב 7/10 בשביל לממש את התוכנית של אמריקה להחליף שלטון באיראן ולנקות את המזרח התיכון כדי שיוכלו לבנות רכבת מהודו וקוי גז ונפט לאירופה מסעודיה."

רמיזה חצי עדינה שהוא בוגד...

Harrington

Well-known member
מנהל

על התגובה:

"
אם תשלבו את ההתנהגות והאופי של ביבי יחד עם התוצאות - 7/10 , יוקר מחיה וכד'

תבינו שאין לו בעיה תמורת סיגנון החיים הזה להקריב 1400 איש ב 7/10 בשביל לממש את התוכנית של אמריקה להחליף שלטון באיראן ולנקות את המזרח התיכון כדי שיוכלו לבנות רכבת מהודו וקוי גז ונפט לאירופה מסעודיה."

רמיזה חצי עדינה שהוא בוגד...
מחזור מ2009, יעני מלפני כ15 שנה. משעמם לרל"בים רצח נראה לי :). על ליינט אין מה להתפלא. אבל זה כבר השרשור השני היום עם אותו סיפוק ישן ושחוק. מלמד לכאורה שגם לגולשים כאן צריך לסדר קצת יותר תחומי עניין או לסדר להם חיים בכלל.

מחזור מ2009, יעני מלפני כ15 שנה. משעמם לרל"בים רצח נראה לי :). על ליינט אין מה להתפלא. אבל זה כבר השרשור השני היום עם אותו סיפוק ישן ושחוק. מלמד לכאורה שגם לגולשים כאן צריך לסדר קצת יותר תחומי עניין או לסדר להם חיים בכלל.
באחת התגובות נאמר שהוא השתכלל ועכשיו כבר מופיע עם כרטיסי אשראי מוכנים.

אני מניח שהתכוונו של אנשים אחרים...

Harrington

Well-known member
מנהל
באחת התגובות נאמר שהוא השתכלל ועכשיו כבר מופיע עם כרטיסי אשראי מוכנים.

אני מניח שהתכוונו של אנשים אחרים...
אוקיי... והתייחסותך העניינית לדברי? כאילו, אם סתם רצית להוסיף עוד השמצונת בשביל הקטע, אשריך. הצלחת בכך. כל הכבוד על העורמה המדהימה. אבל האם היא משנה את העובדה שמדובר במיחזור סיפור מלפני 15 שנים? לא באמת ;-).

האם היא משנה את העובדה שמדובר במיחזור סיפור מלפני 15 שנים? לא באמת ;-).
אני הבנתי שרק עכשיו היה לה אומץ לספר את הסיפור הזה.

ברור שלא יכלה שהיא בתפקיד אלא אם רצתה לאבד אותו במיידי.

ובכל זאת מדובר באישה - זה לא גבר עם טוסטסטרון.

ולכן רק עכשיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני הבנתי שרק עכשיו היה לה אומץ לספר את הסיפור הזה.
אשריה. ועדיין מדובר על סיפור מלפני 15 שנה, מה לעשות. לא רק זה, מדובר בטענה שנשמעה בעשרות השנים האחרונות שלל פעמים וגם כשלעצמה אין בה שום דבר חדש במיוחד.
ברור שלא יכלה שהיא בתפקיד אלא אם רצתה לאבד אותו במיידי.

ובכל זאת מדובר באישה - זה לא גבר עם טוסטסטרון.

ולכן רק עכשיו.
הטענה היא לא נגדה יקירי. הטענה היא נגד אלו שעושים כאילו מדובר בסיפור חדש. זה ליינט מחד וכבודו מאידך.

דגלמנגל

Well-known member
אנ'לא חושב, שהוא מתכנן כל כך רחוק. הוא יכול כמובן, להבטיח לאמריקאים, אבל אנחנו הרי יודעים, מה שוות ההבטחות שלו...

אנ'לא חושב, שהוא מתכנן כל כך רחוק. הוא יכול כמובן, להבטיח לאמריקאים, אבל אנחנו הרי יודעים, מה שוות ההבטחות שלו...
השאלה למי הוא נאמן,

אני טוען שהוא נאמן לאמריקאים,ראינו מה קרה לרבין שתפס כיוון אחר.

צריך להבין זה כמו במשחק risk

הסינים והאמריקאים מנסים להשתלט על העולם.

כמו שהסביר האיש הכי חכם בעולם - המטרה היא שליטה עולמית.

כמובן יכול לבגוד בהם ואז הכלא יגיע...

"אלה השמות המופיעים בתיק הביטוח-הלאומי האמריקאי של ראש ממשלת ישראל: בנג׳מין נתניהו, בנג׳מין ניתאי, ג׳ון ג׳י סאליבן וג׳ון ג׳י סאליבן ג׳וניור. מה צריך ללמוד מהעובדה שכתובתו הרשומה של אותו סאליבן מסתורי אינה קיימת? ומדוע הטיל הממשל חסיון על כל תיקיו של נתניהו? זו רק תעלומה אחת מיני רבות בעברו המשופץ: מדוע הכחיש ששינה את שמו לניתאי?"

דגלמנגל

Well-known member
השאלה למי הוא נאמן,
אני טוען שהוא נאמן לאמריקאים,ראינו מה קרה לרבין שתפס כיוון אחר.
מהכתבה עולה, שהוא נאמן לעצמו. כל מהלך מצדו, נמדד לפי התועלת שהוא מפיק למען תדמיתו בעיני הזולת ולקירובו למטרה, או למעמד, שהוא מבקש להשיג.
צריך להבין זה כמו במשחק risk
הסינים והאמריקאים מנסים להשתלט על העולם.
כמו שהסביר האיש הכי חכם בעולם - המטרה היא שליטה עולמית.
איפה אתה מוצא את זה בכתבה? או שאולי יש לך מקורות נסתרים. אתה יכול לפרט?

"אלה השמות המופיעים בתיק הביטוח-הלאומי האמריקאי של ראש ממשלת ישראל: בנג׳מין נתניהו, בנג׳מין ניתאי, ג׳ון ג׳י סאליבן וג׳ון ג׳י סאליבן ג׳וניור. מה צריך ללמוד מהעובדה שכתובתו הרשומה של אותו סאליבן מסתורי אינה קיימת? ומדוע הטיל הממשל חסיון על כל תיקיו של נתניהו? זו רק תעלומה אחת מיני רבות בעברו המשופץ: מדוע הכחיש ששינה את שמו לניתאי?"
הוא נהיה אמריקאי, מפני שאבא שלו התיישב בפלורידה, שם מצא עבודה בתחום האקדמיה. הוא הגיע לפוליטיקה מתוך התעניינות גרידא, להעברת הזמן. לא היו לו שאיפות להשתלב בה כעיסוק מרכזי בחיים. שינוי דעתו, אגב, זה הנאחס שלנו וחבל שלא המשיך בתחומים אותם למד בקולג'. הוא התאים את שמו לסביבה האמריקאית, שבה ראה עצמו בעתיד. כשנהיה פוליטיקאי במשרה מלאה, שיכתב, כהרגלו, את תולדות חייו, כדי ליצור את הרושם, שתמיד היה ונשאר נאמן לחיים בישראל. אך הגיוני הדבר, שיפעיל את כל קשריו, במסדרונות השלטון, כדי שלא תיפגע התדמית הישראלית, שיצא לעצמו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מהכתבה עולה, שהוא נאמן לעצמו. כל מהלך מצדו, נמדד לפי התועלת שהוא מפיק למען תדמיתו בעיני הזולת ולקירובו למטרה, או למעמד, שהוא מבקש להשיג.
לא יודע על מי אתם מדברים, אבל ככל שזה נוגע לראש הממשלה, שים לב שזו טענה מדף המסרים של הרל"ב. אין לה שום ראיה מעולם המציאות ודווקא יש לה שלל ראיות הפוכות לחלוטין. אמנם רבים כאן כותבים מתוך האג'נדה שלהם, אבל בכל זאת.

דגלמנגל

Well-known member
תודה, אבל אין לי שום כוונה לשבת שעתיים, להאזין לשיחה עם הטרללה התורן, כדי לדוג מתוכה את הקשר בין משחק ה-risk, לשליטה על העולם, או לביבי.
למען האמת, הקשר שמעניין אותי, הוא לביבי ולא לרעיונות כלליים. אם יש לך מיקום זמן מדוייק - מה טוב. אם אין - חבל"ז.

תודה, אבל אין לי שום כוונה לשבת שעתיים, להאזין לשיחה עם הטרללה התורן, כדי לדוג מתוכה את הקשר בין משחק ה-risk, לשליטה על העולם, או לביבי.
למען האמת, הקשר שמעניין אותי, הוא לביבי ולא לרעיונות כלליים. אם יש לך מיקום זמן מדוייק - מה טוב. אם אין - חבל"ז.
שמתי לך את המקום - צריך להקשיב לא יותר מ 5 דקות.

דגלמנגל

Well-known member
שמתי לך את המקום - צריך להקשיב לא יותר מ 5 דקות.
טוב, בוא נסגור את הנושא הזה של הקנוניה להשתלט על העולם.
התעשייה העשירה ביותר בעולם היא תעשיית התרופות. זה לא סוד. עשירים, מאז ומעולם שאפו לשלוט בכל סביבותיהם, בנוסח הידוע הון-שלטון. תרגיל ההונאה של הקורונה, עשה שימוש ב-WHO, הנשלט על ידו, תוך שינוי התקנון שלו וכבילת מדינות לציית לו, תוך איבוד עצמאותן. אממה, כבר ישנה התקוממות והימנעות, של לא מעט מדינות מהצטרפות למהלך, כך שריכוז השליטה בעולם, אם היה כזה, לא מתקדם בכיוון שציפו לו.
ישראל נמצאת במילכוד. מצד אחד, פייזר מממנת לא מעט מחקרים רפואיים בארץ ותורמת סכומי עתק למוסדות רפואיים, מה שמחייב אותנו להיענות ל"בקשותיה". מצד שני, אין לי ספק שנגזרו קופונים שמנים על מבצעי הרכש של החיסונים, דבר שגרם לשלטון שלנו "לאמץ" את ההזדמנות. ואם מסתכלים על ביבי, שבוחן כל מהלך לפי התועלת הפרטית שלו, מגיעים למסקנה, שלא במקרה הושחר החוזה עם פייזר והפרוטוקולים לקבלת ההחלטות נחסמו מפנינו ל-30 שנה. כל זה מוביל אותי למסקנה, שיותר משיש ניסיון השתלטות על העולם, יש ניסיון לדפוק קופות, ע"י מי שעומדים בראשי המדינות, על חשבון האזרחים.
מה שעשתה הונאת ה-Covid-19 היתה התפכחות הציבור ממתן אמון בשלטונות ואינני מתכוון רק למדינת ישראל. אם היה ניסיון להשתלט על המדינות, באמצעות תווים צבעוניים ודרכונים רפואיים, המטרה הזאת פוספסה, בגלל ההתפכחות הנ"ל. אצלנו, למד הציבור שאפשר להפגין ולמרוד בהחלטות הממשלה. אני מסופק אם ניתן יהיה להריץ שוב "חינוך למשמעת" בנוסח הקורונה, הסגרים והמסיכות, בקנה מידה שהיה ב-2020, שכל המדינה נסגרה כמו כבשים במכלאה ואסור היה לחשוב עצמאית, או להקשיב לדיעות שלא מטעם הממשלה.

טוב, בוא נסגור את הנושא הזה של הקנוניה להשתלט על העולם.
התעשייה העשירה ביותר בעולם היא תעשיית התרופות. זה לא סוד. עשירים, מאז ומעולם שאפו לשלוט בכל סביבותיהם, בנוסח הידוע הון-שלטון. תרגיל ההונאה של הקורונה, עשה שימוש ב-WHO, הנשלט על ידו, תוך שינוי התקנון שלו וכבילת מדינות לציית לו, תוך איבוד עצמאותן. אממה, כבר ישנה התקוממות והימנעות, של לא מעט מדינות מהצטרפות למהלך, כך שריכוז השליטה בעולם, אם היה כזה, לא מתקדם בכיוון שציפו לו.
ישראל נמצאת במילכוד. מצד אחד, פייזר מממנת לא מעט מחקרים רפואיים בארץ ותורמת סכומי עתק למוסדות רפואיים, מה שמחייב אותנו להיענות ל"בקשותיה". מצד שני, אין לי ספק שנגזרו קופונים שמנים על מבצעי הרכש של החיסונים, דבר שגרם לשלטון שלנו "לאמץ" את ההזדמנות. ואם מסתכלים על ביבי, שבוחן כל מהלך לפי התועלת הפרטית שלו, מגיעים למסקנה, שלא במקרה הושחר החוזה עם פייזר והפרוטוקולים לקבלת ההחלטות נחסמו מפנינו ל-30 שנה. כל זה מוביל אותי למסקנה, שיותר משיש ניסיון השתלטות על העולם, יש ניסיון לדפוק קופות, ע"י מי שעומדים בראשי המדינות, על חשבון האזרחים.
מה שעשתה הונאת ה-Covid-19 היתה התפכחות הציבור ממתן אמון בשלטונות ואינני מתכוון רק למדינת ישראל. אם היה ניסיון להשתלט על המדינות, באמצעות תווים צבעוניים ודרכונים רפואיים, המטרה הזאת פוספסה, בגלל ההתפכחות הנ"ל. אצלנו, למד הציבור שאפשר להפגין ולמרוד בהחלטות הממשלה. אני מסופק אם ניתן יהיה להריץ שוב "חינוך למשמעת" בנוסח הקורונה, הסגרים והמסיכות, בקנה מידה שהיה ב-2020, שכל המדינה נסגרה כמו כבשים במכלאה ואסור היה לחשוב עצמאית, או להקשיב לדיעות שלא מטעם הממשלה.
עדיף שתקשיב למומחה...

מי שעשיר באמת זה האנשים מהעבר שהיה בבעלותם בנקים.

משפחות שמחזיקות קרוב לטריליון דולר.

כאשר סך כל הכסף בעולם הוא 110 טריליון.

ולכן יש לנו שיטה מוניטרית מושחתת.

דגלמנגל

Well-known member
עדיף שתקשיב למומחה...
מי שעשיר באמת זה האנשים מהעבר שהיה בבעלותם בנקים.
משפחות שמחזיקות קרוב לטריליון דולר.
כאשר סך כל הכסף בעולם הוא 110 טריליון.
ולכן יש לנו שיטה מוניטרית מושחתת.
ניסיון יפה, שיכול לעבוד מקומית, אבל לא יכול להחליף את המטבע הארצי, שמשמש לסחר בין מדינות.
משום כך המדינה ביטלה את ה"מטבע" החדש המקומי.

ניסיון יפה, שיכול לעבוד מקומית, אבל לא יכול להחליף את המטבע הארצי, שמשמש לסחר בין מדינות.
משום כך המדינה ביטלה את ה"מטבע" החדש המקומי.
ברור שיכול להחליף,אין שום הבדל עקרוני.

לא זאת הנקודה,הנקודה שזה חוסל כדי שזה לא יתפשט לרשויות מקומיות אחרות.

דרך אגב רוב הזמן בעולם היה "תקן הזהב" - או ששילמו בזהב/כסף או שהחזיקו

שטרות ומטבעות שאפשר להמיר לזהב/כסף תמורת עמלה.

ז"א גם בלי השיטה של הכסף שמאבד מערכו בלי לעשות אינפלציה שהוצגה כאן.

דגלמנגל

Well-known member
ברור שיכול להחליף,אין שום הבדל עקרוני.
לא זאת הנקודה,הנקודה שזה חוסל כדי שזה לא יתפשט לרשויות מקומיות אחרות.
זה חוסל, מפני שהמדינה סוחרת עם העולם, במסים, שהיא גובה במטבע שלה, שמוכר ע"י מדינות אחרות.
דרך אגב רוב הזמן בעולם היה "תקן הזהב" - או ששילמו בזהב/כסף או שהחזיקו
שטרות ומטבעות שאפשר להמיר לזהב/כסף תמורת עמלה.
ז"א גם בלי השיטה של הכסף שמאבד מערכו בלי לעשות אינפלציה שהוצגה כאן.
אי אפשר עוד לסחור בזהב, מפני שהזהב בעולם מוגבל; הוא אינו מתרבה, כדרך שמתרבים בני האדם והסחורות, וככל שהוא נעשה נדיר יותר כך גם עולה ערכו.

אי אפשר עוד לסחור בזהב, מפני שהזהב בעולם מוגבל; הוא אינו מתרבה, כדרך שמתרבים בני האדם והסחורות, וככל שהוא נעשה נדיר יותר כך גם עולה ערכו.
כאן השקר שמכרו לך,

זה לא משנה!!!

כמו שביטקוין אפשר לחלק אותו לאין סוף חלקים.

אז אוקי נגיד שעכשיו משתמשים בזה והערך שלו עולה מ 2500 ל 250000 לאונקיה.

נו אז מה?

העיקר שהשיטה הכלכלית עובדת.

דגלמנגל

Well-known member
כאן השקר שמכרו לך,

זה לא משנה!!!

כמו שביטקוין אפשר לחלק אותו לאין סוף חלקים.

אז אוקי נגיד שעכשיו משתמשים בזה והערך שלו עולה מ 2500 ל 250000 לאונקיה.

נו אז מה?

העיקר שהשיטה הכלכלית עובדת.
אתה מפספס את ההבדל שבין ערך-מטבע, שניתן ליציקה, מכל חומר שהוא, לבין חומר פיזי מסוים, שנותנים לו ערך, לפי משקל וזיקוק.

למעלה