טוב, בוא נסגור את הנושא הזה של הקנוניה להשתלט על העולם.
התעשייה העשירה ביותר בעולם היא תעשיית התרופות. זה לא סוד. עשירים, מאז ומעולם שאפו לשלוט בכל סביבותיהם, בנוסח הידוע הון-שלטון. תרגיל ההונאה של הקורונה, עשה שימוש ב-WHO, הנשלט על ידו, תוך שינוי התקנון שלו וכבילת מדינות לציית לו, תוך איבוד עצמאותן. אממה, כבר ישנה התקוממות והימנעות, של לא מעט מדינות מהצטרפות למהלך, כך שריכוז השליטה בעולם, אם היה כזה, לא מתקדם בכיוון שציפו לו.
ישראל נמצאת במילכוד. מצד אחד, פייזר מממנת לא מעט מחקרים רפואיים בארץ ותורמת סכומי עתק למוסדות רפואיים, מה שמחייב אותנו להיענות ל"בקשותיה". מצד שני, אין לי ספק שנגזרו קופונים שמנים על מבצעי הרכש של החיסונים, דבר שגרם לשלטון שלנו "לאמץ" את ההזדמנות. ואם מסתכלים על ביבי, שבוחן כל מהלך לפי התועלת הפרטית שלו, מגיעים למסקנה, שלא במקרה הושחר החוזה עם פייזר והפרוטוקולים לקבלת ההחלטות נחסמו מפנינו ל-30 שנה. כל זה מוביל אותי למסקנה, שיותר משיש ניסיון השתלטות על העולם, יש ניסיון לדפוק קופות, ע"י מי שעומדים בראשי המדינות, על חשבון האזרחים.
מה שעשתה הונאת ה-Covid-19 היתה התפכחות הציבור ממתן אמון בשלטונות ואינני מתכוון רק למדינת ישראל. אם היה ניסיון להשתלט על המדינות, באמצעות תווים צבעוניים ודרכונים רפואיים, המטרה הזאת פוספסה, בגלל ההתפכחות הנ"ל. אצלנו, למד הציבור שאפשר להפגין ולמרוד בהחלטות הממשלה. אני מסופק אם ניתן יהיה להריץ שוב "חינוך למשמעת" בנוסח הקורונה, הסגרים והמסיכות, בקנה מידה שהיה ב-2020, שכל המדינה נסגרה כמו כבשים במכלאה ואסור היה לחשוב עצמאית, או להקשיב לדיעות שלא מטעם הממשלה.