לא רק אולמרט הכריז על 'ניצחון'

וכי למה שיכריז על הפסד אשרת?

האם אפילו אחת מ"המטרות" של אולמרט שבגינן הוא הכניס איזור שמונה למעלה מ2 מיליון אזרחים לסיכון כל כך מיותר, הושג? תגידי לי אשרת: מה השגנו מכל הסיוט העקוב מדם יזע ודמעות הזה שנמשך יותר מחודש ימים? איזו תוכלת היתה לכל המלחמה הארורה הזאת?

ElvisAlive

New member
המלחמה יכלה להתנהל יותר טוב

אבל להגיד שלא השגנו כלום זה שקר. דבר ראשון צריך לראות אם ואיך יממוש ההסכם, ולראות אם באמת החטופים יוחזרו. הרי אם לא היה קורה כלום עכשיו אז עוד כמה שנים חיזבאללה כבר היה מתקיף אותנו עם נשק הרבה יותר מתקדם, ומה שאני מקווה זה שבוא באמת יפורק מנשקו.

אז אם כך תגיד לי מה השגנו?

אתה לא יכול לאמר "להגיד שלא השגנו כלום זה שקר." ולא להציג במקביל אפילו הישג אחד מכל המטרות שלשמן בכלל יצאנו למלחמה הארורה הזאת. כך שתגיד לי איזו מהמטרות הושגה? ואל תגיד לי תלוי את מי אתה שואל, כי אני שואל אותך.

ElvisAlive

New member
זה מה שאני אומר לך

יש הסכם. ומצתרך לראות אם הוא מתקיים, אם החיזבאללה מפורק ומורחק. עוד צריך לראת את ההסכם של שיחרור החיילים שאמור להגיש קופע ענאן תוך 30 יום. אם החיילים ישחוררו אז גם זה לדעתך לא הישג?

אני לא קורא למשהו שיכולנו לעשות כבר

לפני חודש ולחסוך מעצמנו את כל הסיוט המיותר הזה, הישג.
אבל אני מבין שאתה מסתכל על הדברים אחרת...

ElvisAlive

New member
מה יכולנו לעשות?

לחכות שהאו"ם יחליט משהו בזמן שיורים עלינו קטיושות?

אפשר לחשוב שעשינו את ההסכם עם האו"ם

האו"ם בכלל לא צד במלחמה הזאת, ואשרי מי שמאמין שהחלטות 1559 ו 1701 ימומשו ע"י חבורת הפנסיונרים של יוניפיל ומקהלת הצופים של צבא לבנון... כך שלדעתי לא השגנו דבר וכל הסיוט הזה היה לחינם.

gershon17

New member
למה שיכריז על הפסד

מה, הוא הפסיד? הפופולאריות שלו בשחקים, החזבאללה מעולם לא היה נערץ כפי שהוא היום, ואף אחד לא מתכוון לגעת בהם. איזה מין הפסד זה? זה לא הפסד - זה נצחון.

למעלה