לא רק בלונדיניות

berliyoz

New member
לא רק בלונדיניות

לפני מספר שעות צפיתי בסרט הנ"ל והופתעתי לטובה. בניגוד לצפוי הוא היה מעולה. לרוב אני מעריך סרטים שנחשבים יותר "איכותיים" אבל כאשר נפגשתי בסרט הזה נעשה לי טוב על הנשמה. סרט נעורים שערוך כמו שצריך, לא נגרר לבדיחות אידיוטיות, לא מתעסק בצורה בלעדית ביחסים שבינו לבינה ונותן את ההרגשה שלא ביזבזתי את זמני עליו. הקליפ שהדביקו לDVD דיי מיותר מבחינתי מכיוון שלא מעניין אותי לראות איך הזמרת נראת ולא מעניין לראות את הבקרוב של הסרט והשיר עצמו לא שווה במיוחד. קליפים שנעשים בעקבות סרט אבל יכולים להסתדר גם לבד זוכים ליותר כבוד ממני. --- אני נופל עליכם ככה מכיוון ש... שום סיבה מיוחדת, הייתי צריך לדבר שאלה שאינה קשורה: לפני הסרט לא רק בלונדיניות ראיתי את הסרט "עבודות והוזות" הסיפור עצמו היה סביר והסוף היה דיי מספק, לא עזבה אותי ההרגשה שיכולתי לחתוך את הסרט טוב יותר, אם לא להפצה כלל עולמית לפחות שתיהיה לי בבית גרסה יותר טובה. השאלה: האם יש מקום באינטרנט או דרך להוריד עוד קטעים מסרטים ולעשות עריכה בבית?

gil_35

New member
מה ? ... אחרי סיפור כזה ארוך

אתה בקיצור רוצה העתק פירטי בטענה שאתה רוצה לערוך סרט בעצמך ? באמת ? תקן אותי אם אני טועה. גיל.

berliyoz

New member
לא

החלק הראשון היה צורך לספר ולדבר אל הקהל --- לא חשבתי על זה כרעיון של גרסה פירטית, אלא שיפור של המוצר בשביל עצמי. למרות שאני יכול לראות איך אפשר לראות זאת כפירטיות. ובכל זאת, האם יש מקום להשיג את הסצינות הלא ערוכות של הסרטים?, לא חייב מהאינטרנט, אולי ספריית ווידאו מסויימת --- זה כמו להוסיף שורות או לסמן קטעים מיוחדים בספר שאהבת, כך שרק לך הוא יומר יותר.

gil_35

New member
אתה יכול לשכור סרט , לדגום

אותו למחשב ולערוך אותו כרצונך. אני לא מכיר גרסאות לא ערוכות ואם היו אז זה היה נודע לאספנים ואולי גם לנו. אולי קשרים עם אולפני ההסרטה יעזרו פה אבל זה כבר עסק גדול עלינו . לא? גיל.

berliyoz

New member
תודה

בדקתי בחנויות ווידאו למנהן ובאנשים שצורה זאת או אחרת קשורים למקצוע, הנימוסיים מבניהם צחקו לי בפנים. תודה בכל מקרה :)

jerri

New member
הדוגמא הכי בולטת היא phantom edit

גירסא ערוכה מחדש של כמה סטונדטים לקולנוע שהם פריקים של סטאר וורס, שערכו את הסרט phantom menace מחדש - קיצצו סצינות מיותרות, הפכו את הסרט ליותר קצבי והפכו את דמותו של ג´אר ג´אר בינקס לממש שולית. אומרים שאפילו לוקאס- דקה וחצי לפני שהוא הבין את ההשלכות שיכולות להיות לדבר כזה - אהב מאד את הסרט.

למעלה