אקאקי אקאקיוויץ'
Well-known member
צריך לטפל בחרדים האלה במהירות שיא למרות אי הנעימות מעמדתם כקדושים כביכול
הפולנים, אוקראינים, הונגרים הרבה יותר יסודיים מהאירניים ומצליחים הרבה יותר.לא רק האירנים מגייסים כאן מרגלים, לדאבוננו גם פולין, אוקראינה והונגריה בקרב החרדים
מסכים.הפולנים, אוקראינים, הונגרים הרבה יותר יסודיים מהאירניים ומצליחים הרבה יותר.
כאן יש להם המונים שדורשים פיצויים וכך הם מפתים אותם, הם בונים מרגל כאן שנים.
הם לא כמו הרוסים שמדברים באנשים חיים שם-פה,
אלה מדברים בכסף ונדל"ן וזה קורץ הרבה יותר
מלפני שנתיים כל אירופה הפכו לחיילים או מרגליםצריך לטפל בחרדים האלה במהירות שיא למרות אי הנעימות מעמדתם כקדושים כביכול
רובם לא בתקן השפיות לפי עדות אחת שפגשתי במקלט בעקבות טיל מתימן.צריך לטפל בחרדים האלה במהירות שיא למרות אי הנעימות מעמדתם כקדושים כביכול
זה נשמע כמו וידויה של מישהי שחרדה שהגיע הסוףרובם לא בתקן השפיות לפי עדות אחת שפגשתי במקלט בעקבות טיל מתימן.
היא ניצולה של העדה החרדית פולנית&הונגרית, והם החליטו שנכנס בה דיבוק,
התעללו בה עד שהיא ברחה לחופש.
הדיבוק שדבק בה היתה חרמנות טבעית של נערה,
אבל אצלם כולם קדושים והציעו לה שיקויים, תפילות, נרות ושטויות כאלה,
היא כמעט מתה כך העידה, ואז!!! הגיע אחד שחרחר ששיחרר אותה בחדווה![]()
היא זכרה לו חסד נעורים אז רצתה גם אותיזה נשמע כמו וידויה של מישהי שחרדה שהגיע הסוף
אל תרעיבו כמו שאומרים החרדיםהיא זכרה לו חסד נעורים אז רצתה גם אותיבסוף עושים הכל חח
מה פתאוםאל תרעיבו כמו שאומרים החרדים
בני, רק אל תנצל מצב שהיא חלשה ורחוקה ממה שהיא מכירהמה פתאום
אחחח מיאמיבני, רק אל תנצל מצב שהיא חלשה ורחוקה ממה שהיא מכירה
זה כמו שאין ודאות שיאיר במיאמי הרחוק ממה שהוא מכיר ואין לו עם מי לדבר
אז הוא מדבר ולך תדע על איזה אוזן והוא רוצה להיות מגניב והוא אוצר
כנראה שאתה צודק כי הישראלים מושקעים בעיקר בנדל"ן ולא מענין אותם בטחון, כלומר אם יקנה את הפנטהאוז של הבנין החדש שלהם רב מרגלים בכמה עשרות מיליונים מחו"ל הם בטח לא ילשינו עליו.גבר, האירנים וכל מדינות העולם מרגלים כאן בכיף כי המדינה על הפנים ואנשים ממורמרים, יעני זה שאתה רואה דוברי שפות זרות בישראל זה אומר שיש להם הגנה דיפלומטית כי הם מחזיקים כאן את שוק הנדל"ן במחירים מטורפים, יעני עניני בטחון המדינה זה הכי פחות מענין
יש איזושהי עדות או ראיה שיש יותר מרגלים מגויסים מהמגזר החרדי מאשר משאר חלקי האוכלוסיה, או שסתם חשקו נפשו של פותח השרשור בעוד עמוד השמצות נגד המגזר ללא כל קשר ענייני?צריך לטפל בחרדים האלה במהירות שיא למרות אי הנעימות מעמדתם כקדושים כביכול
מה אתה רוצה ?יש איזושהי עדות או ראיה שיש יותר מרגלים מגויסים מהמגזר החרדי מאשר משאר חלקי האוכלוסיה, או שסתם חשקו נפשו של פותח השרשור בעוד עמוד השמצות נגד המגזר ללא כל קשר ענייני?
תשובה פשוטה לשאלה פשוטה תספק אותי. אם וכאשר תיאות, תודה מראש.מה אתה רוצה ?
חרדים תחת חיסיון של מוסדות ולא מפרסמים כניסה/יציאה שלהם מחקירות, כנאמר "לא ראיתי צדיק נעזב"תשובה פשוטה לשאלה פשוטה תספק אותי. אם וכאשר תיאות, תודה מראש.
אוקיי...חרדים תחת חיסיון של מוסדות ולא מפרסמים כניסה/יציאה שלהם מחקירות, כנאמר "לא ראיתי צדיק נעזב"
אצל שירות הלקוחות של השב"כ (אני מניח)אוקיי...
והתשובה לשאלתי... אותה היכן אוכל למצוא?
בקיצור, דחפת חרדים לשיח סתם כי חמדת לצון והתחשק לך לפתוח עוד שרשור השמצת חרדים. זאת מבלי שיש להם כל קשר לסוגיה המהותית-עניינית כביכול שהעלית.אצל שירות הלקוחות של השב"כ (אני מניח)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.