לא רק הארי פוטר זוכה לסרט. גם טולקי

אושר מ

New member
לא רק הארי פוטר זוכה לסרט. גם טולקי

הסרט הראשון בטרילוגיית שר הטבעות (אחוות הטבעת) יוצא בקרוב בחלק מאצות העולם. ולא רק זה, אלא שההיסטריה כלפיו, גדולה מזו כלפי פוטר באותן ארצות... לונג ליו זה קינג. מסתבר שאנשים בכל זאת לא משווים בין רולינג לטולקין (וכל הכבוד להם...)

galahead

New member
זה הספר האהוב עליי, אז אני אפגין

קצת ידע: כמובן, אושר! :) הסרט יוצא לקראת חג המולד המתרגש עלינו, הנוצרים האדוקים, לטובה. הבמאי הוא פיטר ג´קסון, את פרודו מגלם אלייז´ה ווד, גנדאלף הוא איאן מק´קלן (אחד השחקנים הכי טובים שחיים) וליב טיילור תהיה גלאדריאל ו... טוב, זהו בערך השחקנים שעלולים להיות מוכרים...:) התחילו לצלם ב- 1998, בניו-זילנד, ומאז אני עוקב מידי פעם אחרי ההתקדמות. הסרט היה במקור אמור לצאת ליום הולדתי הקרוב, במאי, אבל הוצאתו נדחתה לדצמבר, כמובן (כסף, כסף, כסף... ולא חושבים על גל בכלל). כל שלושת החלקים הוסרטו כבר ביחד, אבל הם ייצאו שנה אחרי שנה, לקראת חג המולד. מה עוד? אה כן, ראיתי את הטרילרים והם מ-ד-ה-י-מ-ים! ולאתר: www.lordoftherings.com אפשר להוריד שם את הטריילרים ולקרוא עוד כל מיני דברים... וזהו, מלבד העובדה שאני מחכה בכיליון עיניים כבר..:) גל

אושר מ

New member
אני בושה לומר שקראתי רק את החלק הרא

הראשון. שמעתי שמסריטים את זה, אבל לא ידעתי שזה יוצא ומתי. תודה על הידע... יליד מאי? גם אני....... חוצמזה גל גל, מה קורה? לא שמענו ממך מזמן...אבל לא פה כמובן.

אושר מ

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif נשתלט על העולם...../images/Emo8.gif

New member
סתם בגלל הגאווה...../images/Emo80.gif

"גם אני מאיניק גאה"-סטארט-אפ של סלוגן,לא?! נ.ב:דמיינו שהפרה זה בעצם שור...ככה זה כשיש אבטלה גם במייצרי אייקונים חדשים!

galahead

New member
שור גאה! :)

מה קורה? ובכן, אני טרוד בענייני הא ודא... אבל אני מבטיח לחזור ובגדול! :) גל

.inbal

New member
אז קדימה!

מהר להשלים! מה שמיוחד בספר הזה הוא רוחב היריעה ושלמות העולם שטולקין פורש בו (עמים, שפות, מיתולוגיות, שושלות מלוכה וכו´) - חוויה. חובה לקרוא די ברצף, כי אם מתחילים ומפסיקים כל פעם, מאבדים את השליטה על כל השמות והיחסים בין הדמויות. ושכחתי-גם הדמויות מעוצבות בצורה, אמינה, עדינה ומדויקת. בילוי נעים!

Josephin

New member
שאלה

לי אליך גל. אם אתה אוהב את שר הטבעות, למה אתה לא מצטרף גם לפורום המד"ב והפנטסיה?

galahead

New member
תשובה לי אליך ג´וזפין

אני מבקש ממך, לא סתם "אוהב" את שר הטבעות...:) אני בפורום מד"ב ופנטסיה קורא להנאתי (ולפעמים לא ממש להנאתי...) וכותב לעיתים נדירות ביותר... (אולי פעם או פעמיים) - אני פשוט לא מאמין בלכתוב כשאין לי משהו מהותי ו/או מעניין להגיד... יאללה ביי, גל :)

Josephin

New member
אני

גם אהבתי את הספר ומחכה לסרט בקוצר רוח. איזה כיף, הארי פוטר יוצא ביומולדת שלי! אבל אני לא אשיג כרטיסים בחיים... לא נורא, נראה את זה שבועיים- שלושה אחרי.

למעלה