לא רק יום שישי ה-13 מסוכן!

לא רק יום שישי ה-13 מסוכן! ../images/Emo104.gif

אם כי הכי הכי מסוכן מימי שישי ה-13 הוא 13.1. עוד ימים מסוכנים: 1.1 (בעיקר יום שישי או ראשון) 31.12 (רק יום שישי) ושעת השיא היא 24:00 כמובן. והרי לכם תאריכים קריפיים לסיפורי אימה. זה גם תאריך קלאסי להולדתו של קוסם אופל. והתאריך הקריפי ביותר: יום שישי השלושה עשר לחודש ינואר שנת 2000/2010/2100 בשעה 24:00/24:01

אה-הא

ומאיפה כל המידע המעניין הזה? אגב, יהודים טובים- ביהדות 13 הוא דווקא מספר מזל

LuPiNe

New member
סתם לידע כללי...

בשביל שיום שישי יצא השלושה-עשר לחודש (כן, אומרים שלושה עשר ולא שלוש עשרה, תודות למורה ללשון שלי) הראשון לחודש צריך לצאת יום ראשון, מה שקורה פעמיים בשנה אם אינני טועה.

Outlast

New member
ליה, מה הבעיה שלך?

גם אם מה שהוא/היא אמר/ה די מובן מאליו, הוא/היא צודקת/ת לגמרי...

אוקי

עקב הפגנת הפוליטקלי-קורקט בהודעה שלך, אני מבינה למה ההודעה שלי נראתה לך מטרידה... זה פשוט מרגיז אותי שאנשים כותבים דברים מובנים מאליהם וחושבים שהם נורא חכמים, ככה הפורום מתבלא בזבל.

LuPiNe

New member
אאוצ´...

איזו חבטה לאגו...
טו-שה ליה...
נ.ב. לא ניסיתי להראות כמה שאני חכם או משהו כזה, סתם רציתי לשלוח פיסת טריוויה חסרת תועלת לחלל הפורום. מצטער אם הרגזתי מישהו/מישהי, אני אשתדל לשלוט בכמות הג´אנק שנפלטת מקצות אצבעותיי ואל תוך המקלדת. Take it easy.

../images/Emo12.gif

וואו... אני בשוק... לא ידעתי שיש אנשים שסופגים ביקורת ככה... וואו, הפורום ממנו אני באה באמת זבל!

Die † dIE

New member
ליה!

אולי תפסיקי לבוא ולשפוט פה את כולם..... ולהפסיק להיות ביקורתית לכולם. זה לא הולך ככה אוקי? את רוצה תהיי פה את לא רוצה אל תהיי פה ואם את במת חושבת שהפורום הזה זבל אז במאת תחפפי מפה! תודה. נ.ב די כבר זה באמת נמאס כל הזמן לשמוע את הביקורות המטופשות שלך!

Idan91

New member
אההה... אם כבר מנסים לדבר נכון..

אז אומרים השלושה עשר בחודש.. ולא. לחודש.. וכן: השמונָה במאי, ולא השמיני לחמישי, השמונה למאי וכו´..

faith2

New member
יום שישי ה-13 בכלל לא מסוכן...

זאת סתם סטיגמטה דפוקה זה יום לתפילות למכשפות וכל זה אבל מסוכן לא

kiticat

New member
פעם אחורנה שהיה יום שישי ה13

אחותי נחתכה מחלון- והחלון? טוב... נו.... הוא התפרק לגורמים..

למעלה