לא רק מחלה פיזית

לא רק מחלה פיזית

היי בנות חזקות,
עבר מעט זמן מאז שכתבתי לכן, אספר שאכן זהו יום קשה אבלים על אריק איינשטיין וגם זהו יום של כאבים חזקים שלא הרגשתי זמן מה..בגלל המשכך.
אז אני אחרי ניתוח לפרוסקופי בשיבא, יש הקלה לעומת מה שהיה לפני אבל הכל יחסי, אני עדיין סובלת נורא ואין מצב לתפקוד נורמלי, גם המנתח אותו שמעתי לפני מספר ימים אמר כי יש לי אנדו' שחוץ ממה שהוציאו, יש אחד שיושב לי ליד שריר הרחם במקום בעייתי ויכול להיות יותר רע מתועלת אז לא נגעו בזה וזה בהחלט יכול לגרום לכאב (זה משהו שממש לא נעים לשמוע, משהו מבאס, הרי גם ככה זו מחלה כרונית אז מה עוד... כאילו שאי אפשר לעזור לי כל כך)..
אז הרופאים אומרים כ'נסי להריון ותרגישי טוב יותר, אז יש לנו תור למרפאת פוריות כי צריך לעבור הזרעה, עד אז, עדיין יום יום טרמדקס 300 שבזמן האחרון עושה קצת פדיחות בהשפעתו אבל עם טיפות אופטלגין אני יכולה קצת לחייך. העניין שטרמדקס בהריון יכול לדפוק את העובר ולא מצאתי משכך אחר(ניסיתי היום אך לא עזר) וקמתי רק לא מזמן מהמיטה מהבוקר..השעה עכשיו 20:00, זה גם משהו שאני לא יודעת..לא יכולה להתרגל לזה.. קמתי בבוקר, הוצאתי דגים מהמקפיא בשביל להכין יותר מאוחר, לקחתי טיפות אופטלגין וחזרתי לנוח. ו..הכאבים לא עוזבים אז לא יכולתי לעמוד ולהכין אוכל, ולא יכולתי לרדת לסלון (בית 2 קומות) וזה מעצבן עד כדי ייאוש, שאתה לא יכול לקבוע תכניות ולעשות דברים, כי אתה כבול בכאבים שמשתקים אותך, עכשיו גם ככה אני לא עובדת עוד מעט שנה ונמצאת בבית, אני גם כל היום שכובה במיטה עד שזה יעבור וזה לא עובר, אז נשברתי ולקחתי בסוף את הטרמדקס אותו הרופאה אמרה להפסיק ולהתחיל טיפול גמילה במחלקה הפסיכיאטרית בשיבא. נמאס לי להיות ככה כבר ואני מאוד מנסה לשמור על שפיות. עכשיו צריך לעשות טיפולי פוריות ואני לא יודעת מאיפה אני מביאה את הכוחות לעשות את זה. אני רואה רופא ויש לי כבר צמרמורות מלראות את הסמל של הכללית (הקופה). בקיצור מחלה נוראית שאני מרגישה שפוצעת לי את הנפש, אשכרה, ממש כך. יש לי גם תור למרפאת כאב ששניים מכן הציעו לי, נקווה שיוכלו לעזור לי שם.
בכל אופן, התחושות, התסכול, חוסר האונים, והתחלתי לחשוב אולי גם אצלי זה יושב על העצבים שגם את זה צריך לבדוק..אז נראה מה יהיה
עכשיו חג חנוכה ואני מאחלת לכל אישה שסובלת בביתה אמן ויבוא נס על כל ביתנו ונראה זמנים טובים ונירפא מכל הדבר הזה שנפל עלינו!!! אמן אמן ואמן

לואי84

New member
מקווה יעזרו לך במרפאה ומצבך ישתפר

למעלה