לא שאני רוצה להעביר ביקורת - נהפוך הוא

לא שאני רוצה להעביר ביקורת - נהפוך הוא

אבל למה הפורום הזה כל כך דליל? תנועת ההודעות בו ממש נמוכה. אני מתבאסת כי עברתי לפה מפורום אופנה (התינוקי והפרחי אם יורשה לי לציין) אבל ציפיתי להרבה יותר. אפשר לעשות משהו כדי לתת בוסט לפורום? אופנה זה נושא שנמצא בדמן של המון נשים בישראל, הפורום הזה מטבעו אמור להיות פופולרי מאד. אולי אפשר לפרסם אותו בפורומים השונים? בקיצור, כוונותי טובות...

מיס יקרתי

יש כמה אנשים פעילים בפורום ,קשה להחזיק פורום במיוחד שיש כאלה שמחכות שכולם בפורום יכתבו והיא רק תגיב בטח שזה לא הכי כיף

אני חושבת שיש מעט מאד אנשים פעילים בפורום

בגדול אני חושבת שאפשר לספור אותם על יד אחת. אם היו יותר משתתפים קבועים היית מרגישה את זה מיד, וזה גם לא היה מצריך מאנשים להתאמץ לפתוח שרשורים חדשים כל הזמן כי זה היה קורה באופן טבעי. השאלה שלי היא איך למשוך יותר אנשים לפורום.

לפרסם אותו בתפוז

כמובן באישור האותם מנהלים שאת מפרסמת אצלהם. ודבר שני לכתוב בחתימה שלך 2061 הפורום שלי משהו בסגנון

נראה לי

שהרבה בנות מתות על הבגדים ואין הרבה בנות שבגדים לא עושים לה כלום. אני אישית לפני שאני יוצאת אני מנסה כמה סטי בגדים ומארגנת את עצמי מבחינת הבגדים

התכוונתי שבאותם פורומים

יש המון בנות שחולות על זה, כי אני גולשת גם שם כבר כמה שנים. ברור שגם בלי קשר כמעט כולנו בקטע, לכן זה באמת מפתיע שדי יבש פה.

גם אני שואלת את עצמי

מדי יום, איך אפשר לשפר, ותמיד יש מקום לביקורת. אני אשמח גם לשמוע מה אתן חושבות!

בלי תמונות קשה לדון באופנה

הבנות כאן לא ממהרות להעלות תמונות שלהן, זה מקטין את אפשרויות הדיון, וחבל. אפשר להעלות גם תמונות של התחדשויות וגם של קומבינציות לבוש ללא פנים, זה אפשרי וגם כיפי. זה אחד הדברים שמעוררים דיונים בפורום אופנה של הילדות.

קשכפית

New member
אתן צודקות התמונות מכניסות חיים

זה נחמד מאוד לשתף אחת את השנייה בדברים שקנינו חדשים אם זה ביגוד, הנעלה, איפור וכד' אפשר תמיד למחוק/לטשטש את הפנים, זה לא סיפור, אפשר גם לצלם בגד על קולב אבל זה פחות שווה. עוד הצעות להעלות את הרייטינג לפורום, לעשות חיבור של פורום שופינג והפורום הזה להגדיר את פורום אופנה הרגיל לפורום אופנה לצעירים כי גם ככה כותבים שם עד גיל 17 נראה לי. ושזה יהיה פורום לבוגרות יותר. אפשר שנדבר כאן על כל ההיבטים של הנושא אופנה איך אנחנו מתמודדות עם נושא הרצונות לרכוש עוד ועוד עם נושא מקום/חלל לכל הרכישות, יש אנשים שאוגרים וכד' לדסקס על מקומות שכל אחת אוהבת לרכוש את הדברים שלה על איך מגיבים אחרים למה שאנחנו לובשים נוכל לכתוב כאן כל פעם מה ראינו ואיפה, כלומר לטובת אחרות שמחפשות דבר כזה או אחר ועוד ועוד. אני אשמח להיות פעילה.

למעלה